Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Hledat | Statistika |
Fórum fórum Kajak VUT / Fórum /

AVITO - teče kolem límce

Michal
Návštěvník
#1 | Zasláno: 13 Kvě 2013 10:08

díky za info...zkusim vyměnit těsní a jinak budu asi častěji vylejvat...dřív mi tam neteklo, takže to bude asi únava materiálu...
kuba
Návštěvník
#2 | Zasláno: 11 Kvě 2013 23:35

Další možnost, že Ti protíká kolem šroubů, vyměń těsnění. Pokud máš límec druhotné jakosti, u některých Vaňhovek tomu tak je, pravděpodobně s tím už nic neuděláš, na slabý plast se špatně vaří další materiál, spíš do toho uděláš díru. Při náklonu Ti taky může šprajda podtíkat, pokud dobře nesedí a ještě ji napneš při držení náklonu, vznikne skulinka... To tak co mě napadá.
Dáša
Návštěvník
#3 | Zasláno: 10 Kvě 2013 19:24

No, odhaduju, že by se ti límec celý zbortil dolů. a byl by pak dle tvaru vše možné, jen ne límec :)
Michal
Návštěvník
#4 | Zasláno: 10 Kvě 2013 08:31

Právě že tam díra není...nedal by se například ten límec přihnout třebas horkovzdušnou pistolí?
tankan
Návštěvník
#5 | Zasláno: 9 Kvě 2013 13:37 | Změnil(a): tankan

Jestli máš děravý límec tak to poznáš podle toho, že tam je díra nebo prasklina :-)
Vaňhovy lodě jsou dobře opravit - zavařit, ale i tak je to u límce problém, protože je dost namáhaný (často praskne znova).
Pěkně opravují lodě např. ve Waterelementu...respektive neopravují to oni, ale někam to posílají.
Michal
Návštěvník
#6 | Zasláno: 9 Kvě 2013 12:50

Ahojte, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s AVITEM, když teče kolem límce. Nejdříve jsem si myslel, že je to šprajdou a i když jsem nasadil novou stále tam teče. Při projíždění přejí tam jde voda přes čelo a při náklonech cítím že mi jde voda dovnitř kolem boků.

Asi to bude plitkou hranou límce nebo nevím. Nevíte někdo co s tím?

Díky za odpovědi.
Fórum fórum Kajak VUT / Fórum / AVITO - teče kolem límce Nahoru

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®