Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Svratka

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další »  
David
Člen
#1 | Zasláno: 23 Čvn 2013 20:58

Tak během závodu pouštěl Vír 16 kubíků. Se mi to zdálo nějaké ostřejší
Pavla
Člen
#2 | Zasláno: 21 Čvn 2013 18:11

A kytaru někdo bere? Pro rozhodování zásadní informace
Marek
Člen
#3 | Zasláno: 21 Čvn 2013 17:52

Takže Vír zítra teče 8-10 a 20-22, tož večer možná pojezdíme, ale je toho málo. V neděli dle očekávání teče 7-12.
Hasan
Taky bych byl rád, kdybychom byli ve 13:00 v Černvíru
Hasan
Člen
#4 | Zasláno: 21 Čvn 2013 15:10

No já s Romčou budem v Černvíru tak kolem 13h (rozumněj připraveni sedat na vodu). Jestli se tam potkáme s MAS (Markova Anarchistická Skupina. MASák promine) to těžko říct, ale byl bych rád.
Paja
Člen
#5 | Zasláno: 21 Čvn 2013 14:53

A porad mam 1 misto v aute
Paja
Člen
#6 | Zasláno: 21 Čvn 2013 14:52

Ahoj, odkud a kdy se vyjizdi v nedeli? Z Cernvira kolem 10? Nebo jindy?
Pavla
Člen
#7 | Zasláno: 19 Čvn 2013 22:17

Čistě orientačně nadhazuji....mně by se možná taky líbilo jedno nekajakářské místo stejně jak Masákovi kolem sedmé večerní..
Marek
Člen
#8 | Zasláno: 19 Čvn 2013 18:22

Oprava: Pája jede v neděli a Jirka K asi v sobotu z Jihlavy, snad tam těch chyb není více.

Sehny, jestli Vír v sobotu poteče ti slíbit nemohu (a nejspíš to nikdo neví do pátku 15 hodin), ale obecně teď na kanále každý den teče ráno i večer po dvou hodinách. (někdy více, někdy méně). Volné místo zdá se už nemám.
Sehny
Člen
#9 | Zasláno: 19 Čvn 2013 17:29

A v sobotu teče Vír?

Případně Marku jedeš v sobotu přes Brno a máš volné místo? Nebo je tu někdo jiný, kdo by jel přes Brno v sobotu a měl volno?
Dáša
Člen
#10 | Zasláno: 19 Čvn 2013 17:06

zvrtal, Pája jede v neděli ráno a já s ní, pokud mě přejde do té doby střevní viróza
Marek
Člen
#11 | Zasláno: 19 Čvn 2013 15:59 | Změnil(a): Marek

Takže zkusím malý přehled současného stavu:
Jsou dvě varianty splutí:
varianta A: Černvír -> Borač, příjezd kolem poledne do Černvíru, poklidné splutí 8 km Svratky, účastníci: Hasanovci, Tony, Pája?, a určitě spousta dalších, které jsem přehlédl
varianta 1: příjezd na Vír v sobotu, tréning na kanále nebo turistika, v neděli závod ČPV Vír->Štěpánov (nebo odstoupení od závodu), přesun po silnici Štěpánov -> Černvír, po vodě Černvír-> Borač, nebo různé varianty. účastníci: David, Boženka, já, Jirka K?, Masák?

auta: Pája má dvě volná místa v neděli ráno, Jirka K snad v sobotu odpoledne/večer?

Snad jsem nic nezvrtal
Jasně že zvrtal, ty dny jsem tedy opravil
Paja
Člen
#12 | Zasláno: 19 Čvn 2013 13:09

Na Svratku bych jela, 2 mista v aute v nedeli rano z Brna
Karel Masák
Člen
#13 | Zasláno: 19 Čvn 2013 11:22

Zmena juch, vyhandloval sem na nedeli rano volno, jede tedy nekdo v sobotu večer z brna do Viru? Kolem sedme večerní?
Marek
Člen
#14 | Zasláno: 19 Čvn 2013 10:23

David
Ano, ale znamená to odstoupit ze závodu. Vzhledem k tomu, že ve vedlejším vlákně Jirka K hlásí, že také pojede na Vír v sobotu, jsou k dipozici vozy 2 a jsme za vodou.
David
Člen
#15 | Zasláno: 18 Čvn 2013 12:54

Marek

Pak je tady možnost, kde by stačilo i jedno auto: Příhlásit se do závodu, počkat na losování cen (proběhne před startem), sjet si jenom část závodu na kanále, naložit lodě a přesunout se za ostatními do Černvíru.
Jestli má tato varianta cenu by asi záleželo na štěstí v tombole
Přizpůsobím se většině, ale ten slalom bych si rád vyzkoušel...
Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Svratka Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®