Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/
Bobr Cup
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
TIVCZE
Člen
|
Zasláno: 7 Zář 2018 15:44
Ahoj, hledáme vodáka na bobrcup 2018. Náš vodák má bohužel problémy se zdravím a nemůže se zůčastnit. Naším cílem je být do stovky, ale chceme se hlavně zůčastnit a užít si to. Pokud se k nám chceš přidat napiš mi na 24.slavicek@seznam.cz
Hasan
Člen
|
Zasláno: 20 Zář 2016 14:46
|
Změnil(a): Hasan
Připomínám možnost dělat vodní záchranu na BobrCupu 1.10. Viz níže příspěvek od Šimona. Nebojte se ozvat o více detailů. Není to nic náročného, materiál dostanete, pokud nemáte.
Šárka
Člen
|
Zasláno: 13 Zář 2016 13:56
Ahoj, sháním za sebe náhradu do dívčího týmu na letošní Bobr Cup. Kdo by si chtěl vyzkoušet, je to super závod s moc fajn holkama! Kontakt na mě 732 457 3II. Odměna za vytržení trnu z paty jistá, ba i smluvní
SIM
Člen
|
Zasláno: 24 Srp 2016 15:47
Kamarádi kajakáři!
Pokud nejedete na Bobr Cup závodit, ani se mačkat na Hamerák, potřebuji 6 lidí na záchranu na Bobr cup výplata 1200 na ruku + peníze na benzín. Nejedená se o nic složitého, postávání ve vodě po kolena a zvedání padlých běžkyň a bikerek. Dva statní záchranáři pomáhající plavajícím vodákům po sjezdu do klidné vody. Prosím napište mi na simon@padluj.com. Díky Šimon
P.S. Dostanete najíst napít a i něco tvrdšího ve VIP stanu!
Tamarka
Člen
|
Zasláno: 14 Čvc 2016 09:57
|
Změnil(a): Tamarka
Ahoj, kámoš hledá na Bobra 1.10.2016 v Litovli do babského týmu
kajakářku
(aby nemusel jet s nima
). Prý pojedou na pohodu, chtějí si to hlavně vyzkoušet. Určitě z oddílu pojede víc lidí (třeba Hasan) tak se nebojte přidat. Je to fajn zkušenost a super atmosféra. Napište sem.
malta
Člen
|
Zasláno: 22 Zář 2015 12:26
|
Změnil(a): malta
Když jde malý Bobr Cup, Bobr Cup, Bobr Cup, tak si chvilku hraje rád, hraje rád, hraje rád...
Éééé, cože? Bude to míň trapné, když za to estě napíšu Plonk?
Tamarka
Člen
|
Zasláno: 22 Zář 2015 12:05
Známí hledají na Bobr cup 3.října v Litovli kajakářku a kajakáře nejlépe veterána (max ročník 74). Pokud budete mít zájem volejte 777 975 754.
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 11 Zář 2015 15:16
Kamarádi hledají kajakajáře na Bobr cup 2015. Ambice mají průměrné, takže se nemusíte bát že by jste jim to zkazili. Kdyby jste si to chtěli někdo zkusit, propozice here:
http://www.bobr-cup.cz/bobrcup/propozice
Jel jsem to loni, takže pokud by jste chtěli vědět víc, stačí se ozvat, vše popíšu a na dotazy odpovím. Je to moc fajn akce. Psát buď sem nebo přímo mě na telefon.
Karel Masák
Člen
|
Zasláno: 3 Zář 2015 09:26
Mladý a nadějný team ze strážnického pomoraví hledá kajakáře nejlépe na sjezďáku. Chcou do toho dáti všechno.. Zuby, nehty krev.. Kdyby jste o někom volném věděli, určitě napište.. Předám kontakty.
Majkl
Člen
|
Zasláno: 18 Zář 2014 17:54
A kdyby se našel někdo starší tak známí z Olomouce shánějí na BobrCup kajakáře který by jim moc nezhoršoval věkový průměr (ideální věk přes čtyřicet) tak kdyby jste o někom věděli tak 608osmšestnula241 .
Karel Masák
Člen
|
Zasláno: 18 Zář 2014 10:35
A kdyby se našel ještě někdo a chtěl pomoct Šimonovi se záchranou též na BobrCupu (za nějakou tu odměnu) ať se ozve zase mně. 721 370 devět pět šest. (Je to ale bohužel v době Hameráku.)
Hasan
Člen
|
Zasláno: 18 Zář 2014 07:58
Na email přišla poptávka po kajakáří(ce) na letošní Bobr Cup:
Ahoj,
našel jsem kontakt na vašem webu. Jsem také z Brna a sháním někoho do
týmu na kajak, kdo by měl zájem jet na letošní Bobr Cup:
www.bobr-cup.cz
Pokud by se někdo našel, tak bych byl rád, protože o vodáky je celkem
nouze. Díky
Martin
77pět 27pět triplnull
xtopinka(pečenáč)gmail(bodka)com
SIM
Člen
|
Zasláno: 18 Zář 2013 13:18
Vim, na Štarkov jde na sobotu večer Danka
. Diky!
miro
Člen
|
Zasláno: 18 Zář 2013 11:44
Radim Horacek 739*~*943*-*496, PS. jinak je to ve stejnem terminu, jak je Starkov
SIM
Člen
|
Zasláno: 18 Zář 2013 11:18
Posli mi prosim kontakt, rozpadl se mi team.
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/ Bobr Cup
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce