Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

ČPV Otava 2014 (?)

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další »  
Jirka H
Člen
#1 | Zasláno: 30 Dub 2014 10:33

Jelikož se můj životní styl dnes v noci přetransformoval na nadměrnou teplotu mojí tělesné schránky, budu se šetřit na Salzu a organizace víkendu na vodě se tedy bohužel vzdávám...
Jirka H
Člen
#2 | Zasláno: 29 Dub 2014 11:05

Ahojte,

předběžně jsme se s pár lidma domlouvali že by to chtělo jet se někam rozpádlovat před Salzou. Pozjišťoval jsem co o víkendu teče a v jakých časech:

Na Českém Vrbném jsou závody Jarní slalomy,ale bude tam následující možnost jezdit:
Po oslavě svátku práce se konají jarní závody v Českém Vrbném. Každý den se jedou dva - jeden na horní lehčí části, druhý na spodním, těžším úseku. Nezávodní část bude vždy otevřena pro trénink pro všechny příchozí - účastníci závodů zdarma, ostatní za 50%. Voda pro trénink poteče i po skončení závodů.
časy dle telefonní odpovědi: 8:30-10:00 volně,v 10h začínají závody a voda poteče nepřetržitě do 18:30 v nezávislosti na tom, kdy závody skončí. Během dne se prostřídá horní a dolní úsek. Neděle to samé.

Veltrusy:
otevřeno, voda teče od 11:30-13h a od 15:00-16:30. Neděle 10:00-11:30 a 15:00-16:30.

Vír:
Maximálně hodinu a půl denně. Budou vědět v pátek v kolik budou o víkendu pouštět. Dnes to je např. od 8:00-9:30, takže voda je tak od 8:30 do 9:45.

Kanál Opava:
Vodu pouští od počtu 3 lodí, v časech zcela dle naší domluvy. Jsou schopní nám pustit vodu na 2,5h denně a to za 150 Kč/loď. Takže kdybychom jeli byť i jedno auto, je možné, že budeme mít kanál pro sebe Obtížnost I-II.
Na fotky mrkněte tu: http://www.raft.cz/kanaly.aspx

Na Trnávku, Troju a Čuňovo se necítím, ani jsem tam nikdy nebyl.

Máme ještě možnost jet Divokou Orlici, vypadá to že budou z přehrady pouštět...
http://www.raft.cz/Clanek-Podrobnosti-k-pousteni-vody-na-Divoke-Orlici.aspx?ID_clanku =1566

Kdo a kam by jste se chtěli vydat?
martin
Člen
#3 | Zasláno: 25 Dub 2014 14:40

Vláďo, jak budeš ve WE vyzvedávat loď, tak máme koupit http://www.vodacke-centrum.cz/popruhy-palm-7m-2ks/p938
mají je skladem.
martin
Člen
#4 | Zasláno: 25 Dub 2014 14:16

Nachystám podklady pro navigaci. GPSsku nemám.
střecha
Člen
#5 | Zasláno: 25 Dub 2014 12:45

Takže menší shrnutí:
- Odjezd: 18:00 az 19:00 (po pátečním trenínku)
- Posádka: Střecha, Martin, Vláďa, ??? (jedno místo stále volné)
- Voda: poteče celkem 12 hodin (jak již bylo uvedeno v příspěvku níže)
- Nákup: Tesco po cestě (jako obvykle)

- Úkoly: 1. Kdo si vezme nastarost místo navigátora (samozřejmě s navigátorskými schopnostmi)
2. Zajištění dostatečného vázacího materiálu na lodě,...
Marťas
Člen
#6 | Zasláno: 25 Dub 2014 10:39

Tož musím se také omluvit S vidinou toho, že pojedu sám a ani nikoho jiného se mi včera nepodařilo zpunktovat, jsem začal spřádat jiné plany na víkend a už mě to semlelo...
Vláďa
Člen
#7 | Zasláno: 25 Dub 2014 09:16

tak nám to vypadá na 12 hodin příjemného ježdění
Tony
Člen
#8 | Zasláno: 24 Dub 2014 22:36

Přátelé odvolávám co jsem řekl a přivolávám co jsem zapoměl
Ve víru nových skutečností, neboť moje jediná prababča se po roce doživá neuvěřitelných 101 let. Jsem touto rodinnou záležitostí značně indisponován. Ruším tedy svoje místo u Střechy.

Předpokládám že jej obsadí Maťas a budete kompletní posádkou, přeji Vám dobrou vodu a snad mi to vyjde na další akci.
Marťas
Člen
#9 | Zasláno: 24 Dub 2014 16:38

Jede ještě někdo na Vrbné? Auto bych vzal, odjezd zítra večer (cca 18-19h).
Vláďa
Člen
#10 | Zasláno: 24 Dub 2014 15:31

Půjčení momentálně zařizuji, ale myslím, že by s tím neměl být problém...
martin
Člen
#11 | Zasláno: 24 Dub 2014 13:43

Aha, tak oddílová půjčovna není na tuto akci webově aktivní. Prosím o schválení pujčení: Ino žluté 1ks, sprajda 1ks, vesta 1ks.
martin
Člen
#12 | Zasláno: 24 Dub 2014 13:35

Už to jdu provést, nebudu si půjčovat loď, když nevím, zda se to vůbec koná.
střecha
Člen
#13 | Zasláno: 24 Dub 2014 13:21

Takze uz mam zrejme vsechna mista obsazena.
Posadka: Strecha, Martin, Tony, Vlada

Zarizoval uz nekdo pujceni oddilovych lodi pro ty, kteri nemaji vlastni lod? Klice od klece momentalne mam u sebe, ale bez povoleni nemohu lode vydat ;)
Vláďa
Člen
#14 | Zasláno: 24 Dub 2014 11:32

Já taky jedno místo prosím
Tony
Člen
#15 | Zasláno: 24 Dub 2014 10:58

Tak já bych si s dovolením taky jedno místo zabral
Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / ČPV Otava 2014 (?) Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®