Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Ostravice 2015

Stránka  Stránka 2 z 5:  « Předchozí  1  2  3  4  5  Další »  
Lucka
Člen
#16 | Zasláno: 3 Dub 2015 08:30

Juraj
Skvělé, tak já si tě zkusím chytit kolem třičtvrtě u bytu a s tescem počítám .
Juraj
Člen
#17 | Zasláno: 3 Dub 2015 07:33

Lucka
Nákup bychom mohli spáchat v oblíbeném Tescu v Bohunicích Já budu na loděnici kolem páté, takže něco před pátou budu vyjíždět ze Štefánikovy.
zav
Člen
#18 | Zasláno: 2 Dub 2015 23:59 | Změnil(a): zav

Hasan
My jo ... a vy?
Lucka
Člen
#19 | Zasláno: 2 Dub 2015 21:54

Juraj
Juraji jedeme teda na nákup cestou, nebo se máme zásobit předem? A je nějaký plán odjezdu z Krpole? ;)
Hasan
Člen
#20 | Zasláno: 2 Dub 2015 19:53

zav
Jedete na lyže?
Oldhasan
Člen
#21 | Zasláno: 2 Dub 2015 19:35

Počasí neřešte, na vodě pobudeme pouhou jednu dvanáctinu dne. Zbytek v hospodě. A tam je teplo a útulno. Zažil jsem Ostravici
i za krásného počasí. A co si z ní pamatuji? Nic!! Tuctová řeka, třeba jako Doubrava. Ostravice za vánočního počasí je výzva pro skutečné vodáky. Doufám, že nebude chybět Masák / Amanita muscaria/, aby nám opět postavil iglů, tentokrát bez exkrementů.
Na závěr doporučiji pro tuto akci přejmenovat krysy na tuleně.
Oldhasan

P.S. Tuleň jako krysa = rum.
Oldhasan
Člen
#22 | Zasláno: 2 Dub 2015 18:30

Už se moc těším. Rok 2013 na obzoru. Doufám že hospoda je objednaná až do rána.
Oldhasan.
zav
Člen
#23 | Zasláno: 2 Dub 2015 17:31

Pokud by se chtel nekdo pridat o tomto krasnem vikendu k diverzni posadce (ja, Martas, Kubicek) do Jizerek, piste, volejte.
Štěpán
Člen
#24 | Zasláno: 2 Dub 2015 12:47

Další posádka: Štěpán C., Pavla, David. Cesta zpět + Míša. Suma sumárum, 3(4) lidi a dvě lodě.
Hasan
Člen
#25 | Zasláno: 2 Dub 2015 09:51 | Změnil(a): Hasan

A ještě rozlosování lodí v pořadí jak jste se přihlásili:
Honza Klusáček - žlutý Ascento
Lucka - solární Ascento
Sehny - hnědý machito
Jirka Hubáček - solární Cyborg
Armáda - tomu něco vyberu
Karel Kněžínek - modrý Cyborg
Mira - Mamba
Pavel Solar - MAX (jestli mě paměť neklame)
Hasan
Člen
#26 | Zasláno: 2 Dub 2015 09:48

Naše hvězdná posádka: Já, Romča, Mira + Armádova loď. Čili (a že ho nebylo včera málo) 3 lidi a 4 lodě.
Marek
Člen
#27 | Zasláno: 2 Dub 2015 09:41

Shrnutí posádky: já, Vláďa, Jirka H., Střecha. Sraz na loděnici třeba 17:45. Kdo chce něco z WE, kolem půl budu tam.
Juraj
Člen
#28 | Zasláno: 2 Dub 2015 09:12

Tááákže, abych to shrnul, teda posádku: jedu já, HonzaK, Lucka, Štěpán a Jana. Vezeme loď Karlovi Kněžínkovi, tedy 5 lidí 4 lodě. Odjezd v pátek někdy kolem 18:00 nebo tak nějak
Sehny
Člen
#29 | Zasláno: 1 Dub 2015 22:52

Poptávám místo v nějakém voze. Nejlépe s odjezdem v neděli a trasou přes Hranice.
Marek
Člen
#30 | Zasláno: 1 Dub 2015 16:25

Ještě k té Hluchové: říčka je to nepopsaná. V úseku od šestimetrového jezu po soutok s Olší je středně široká přímá v umělém korytě s několika stupni efektivní výšky do 1 m s hlubokým doskočištěm a malou peřejí, nad jezem ji neznám dostatečně dobře.

Doufám, že se předpověď nepokazí ještě více než doteď a nebudeme v pondělí na suchu.
Stránka  Stránka 2 z 5:  « Předchozí  1  2  3  4  5  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Ostravice 2015 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®