Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Na vodu

Stránka  Stránka 4 z 109:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  105  106  107  108  109  Další »  
Oskar
Člen
#46 | Zasláno: 15 Zář 2025 22:15

Oskar
Dan
Člen
#47 | Zasláno: 15 Zář 2025 08:56

Oskar
90%
Oskar
Člen
#48 | Zasláno: 10 Zář 2025 09:38 | Změnil(a): Oskar

Lucka
Ano, je to tak.. jde pro vodáckou akci, kam jedou zatím hlavně rodiče bez dětí, takže jsou vděční a nenároční

O konkrétní lokaci se rozhodne cca ve čtvrtek 18.9. (ano, den předem! - dle dřívějších zvyklostí normální).
Typově půjde o Rakouské WW3, pro představu Salza, ale není to nutnost.
Budeme se ale snažit dodržet vzorec "čas na vodě" > "čas v autě", takže cokoliv zbytečně daleko není ve výběru.

Odjezd v pátek po práci, návrat v neděli večer. Oddílovou půjčovnu možno využít.

Vhodné i pro rozježděné nováčky - umíme se o Vás postarat !

Zkratka: večírek je v plánu!
Oskar
Člen
#49 | Zasláno: 10 Zář 2025 09:33 | Změnil(a): Oskar

Btw, Hamerák je letos pro sucho zrušen.
Oskar
Člen
#50 | Zasláno: 10 Zář 2025 09:32

Sandy
To se rozhodne víceméně ve čtvrtek 18.9.
Sandy
Člen
#51 | Zasláno: 9 Zář 2025 18:19

Lucka, Oskar
Jsou nějaké alternativní nápady k Salze? Na Salzu určitě nepojedem, pokud by se rýsovalo něco zajímavějšího, zvážili bychom.
radek
Člen
#52 | Zasláno: 9 Zář 2025 11:56

Zdar ještě k pití pražské vody
i přes kravský lok té dobroty možná díky veganskému uhlí ale zcela jistě díky rumu po třech dnech jsem vcajku
užívejte rum doporučuji

tento víkend asi na vodu nikdo nejede
Lucka
Člen
#53 | Zasláno: 9 Zář 2025 10:29

Oskar
Ahoj, já jen pripichnu víc na oči akci na příští víkend - Oskarova light podzimní voda :-P
Sandy
Člen
#54 | Zasláno: 7 Zář 2025 19:51

Brňáci všech věkových skupin nižších než Radek, styďte se (hlavně samozřejmě mrkám na ty bezdětné) (joke, berte prosím s nadsázkou ) když tu Radek napsal, že snad bude muset jet sám, brala jsem to jako řečnický obrat. Jaké bylo naše překvapení, když jsme ho včera potkali v Troji, jak drandí sám ve vlnách a vyhlíží, kdy dorazíme Nemám na Radka asi kontakt, tak posílám videa sem: https://photos.app.goo.gl/Zgr2Da5d7dwqTXcq7 já totiž nakonec po tom, jak mě minule Vltava semlela, fandila stále jen ze břehu . Dnes jsem se namotivovala na Trnávku, a musím žel uznat, že včerejší rozhodnutí zůstat na břehu bylo chytřejší. První jízdu jsem nějak zvládla i s pár hezkými boofy, ale druhá mě totálně vytrestala. Dribl v celkem nepouštějícím válci, do kterého jsem padla bokem jako pytel brambor, a zbytek si asi domyslíte... pak jsem to zabalila a cítím se zničená jak po týdnu pádlování . Tak snad příště znovu a v lepší kondici. Když tam člověk nevleze ve stejnou dobu jako asi 150 dalších pádlerů, tak se to dá a voda je to na trénování morálu i jízdy moc pěkná.
radek
Člen
#55 | Zasláno: 5 Zář 2025 19:31

dík za nabídku ale to nedám
prase
Člen
#56 | Zasláno: 5 Zář 2025 17:52

radek
Zítra ráno mezi 3:00 - 3:30 tankuju na ONO u Rajhradu. Můžu vzít max dva lidi s výbavou. Program: Salza z Wildalpenu k Maďarovi, odjezd směr ČR nejpozději ve14:00 do Laa a.d. Thaya, sauna, ve 22:00 odjezd směr Brno.
Vody je málo, ráno 8 celaskonů, počasí na vodě lehce pod mrakem. Pokud by byl zájem, sedmtřijedna 586 třipětpět do 21:00 dnes.
radek
Člen
#57 | Zasláno: 5 Zář 2025 14:19

já snad pojedu sám
Sandy
Člen
#58 | Zasláno: 5 Zář 2025 12:54 | Změnil(a): Sandy

LeaF
Jej tak to me mrzi chce to fakt dva dny brat to uhli no... Presne utery rano po vikendovem jezdeni je obvykle kriticky moment... Nekdy teda i driv (jako ted u me i Hanky), ale jak ti je dobre v utery, tak uz je to v pohode . Ja jsem uz vicemene ok nastesti, ale jake budou vikendove vykony, se uvidi, snazim se ted dojist deficit .
LeaF
Člen
#59 | Zasláno: 5 Zář 2025 10:52

Sandy
A uz jsi ok?Já se holedbala,jak mi Troja nic neudělala ... začalo to az v utery ráno na sluzbe. Vcera úplně marná a dnes ještě nejsem ok...
Sandy
Člen
#60 | Zasláno: 5 Zář 2025 10:49

My nejspíš zítra zajdeme na Troju, připravit se na nedělní Trnávku .
Stránka  Stránka 4 z 109:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  105  106  107  108  109  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Na vodu Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®