Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Na vodu

Stránka  Stránka 5 z 109:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  ...  109  Další »  
radek
Člen
#61 | Zasláno: 5 Zář 2025 09:35

ani na den nikdo nechce ?
zav
Člen
#62 | Zasláno: 4 Zář 2025 10:12

Tento vikend tece Trnavka! Voda bude v sobotu 10-12 h + 14-16h, v nedeli 10-14 h. Ja tam pojedu s Vitkem uz v patek (odpo/vecer), v sobotu pojedeme Zelivku (start na Trnavce pod kanalem u Kocandy). Je to ZW-C az WW1, cista voda, pekna krajinovka, reka vhodna pro zacinajici vodaky vseho veku. V nedeli mam v planu padlovat na kanale. Budu rad, kdyz se kdokoliv prida
radek
Člen
#63 | Zasláno: 4 Zář 2025 08:08

zdar kdo jede tento slunný víkend na vodu ?
Oskar
Člen
#64 | Zasláno: 3 Zář 2025 21:14

Ahoj, o víkendu pá 19. září 2025 - ne 21. září 2025 chceme jet BEZ DĚTÍ na Rakouskou vodu okolo WW3. Klidně jenom Salza, pokud nic jiného.
Kdo je pro?!

Zatím jsme domluvení 3: Oskar, Lucka a Tony.

Zn.: Hledáme posádku pro druhé auto
Lucka
Člen
#65 | Zasláno: 1 Zář 2025 23:37

Sandy
Tak to by mě zajímalo, jakou spotřebu má asi naše repre
LeaF
Člen
#66 | Zasláno: 1 Zář 2025 19:35

Hoj,tak já chci taky poděkovat za skvělý víkend na Troji, Veganům za nadstandardní péči na kanále a taky za radu s uhlím...Mi nic není a při nedělním nadměrném eskymování jsem se do kontaktu s vodou dostala 100%..Jo a Radkovi dik za ruma v sobotu.Jsem jak rybička, unavená,ale v cajku)
Sandy
Člen
#67 | Zasláno: 1 Zář 2025 18:58

Pavel D
Pokud neřídíš okamžitě po dopádlování, tak ten jeden dva loky se snad vstřebají celkem rychle. My to dáváme po dopádlování a potom i černé uhlí, ideálně ho brát tak dva dny.
Pavel D
Člen
#68 | Zasláno: 1 Zář 2025 18:53

Hana_Rz
Dík za reakci. Takže 'vltavská pomsta' mě po roce znovu dostala
Sandy
Já to taky podcenil, protože o kombinaci fernet, černé uhlí jsi psala už před rokem, kdy nás to ve velkém sejmulo po Vrbném. Vnitřní desinfekci jsem nemohl, protože řidič. Příště vyzkouším to uhlí. Dáváš před nebo po nebo před i po nebo je to jedno?
Sandy
Člen
#69 | Zasláno: 1 Zář 2025 16:26 | Změnil(a): Sandy

Tak to jsme moc rádi, že jste si to užili, my také bylo to bezva.

To zní Hani, jako že tě Vltava dostala také, to mě mrzí. My ti říkali, ať si dáš fernet a černé uhlí zavčasu a v dostatečném množství . Ta voda je prostě opravdu živá, a tentokrát jsem to podcenila i já, což se mi nestalo už docela dlouho. Zapomněla jsem si dát to uhlí, a jak píšeš, "jen" za sra**u bych byla ráda

Každopádně doufáme, že vás to od další návštěvy neodradí, nic si nenalhávejme - v Budějkách je to úplně to samé, můj zažívací trakt je toho důkazem. Ale když to člověk nepodcení a zkombinuje po pádlování frťana fernetu (pro nás zapřísáhlé abstinenty jako ekvivalent dezinfekčních žaludečních kapek), černé uhlí, a když jde i tak do tuhého, tak ještě přidat Enditril, je to v pohodě. Máme více než hojně vyzkoušeno.
Hana_Rz
Člen
#70 | Zasláno: 1 Zář 2025 15:46

Mít "jen" sračku, tak je mi ještě vlastně hej... Nic rizikového jsem nejedla, ale zato ta voda byla asi výživná :D
Jinak hodnotím víkend velice pozitivně (dokonce pozitivněji než výsledky testů vody ve Vltavě na přítomnost koliformních bakterií).
Velké díky patří Sandy&Alešovi, kteří se o nás postarali jako o vlastní
PS: Pro členy oddílu, kteří se chystají na Troju, doporučuji krom silného žaludku vzít sebou i členskou kartičku, dostanete 50% slevu.
A to se vyplatí!
Pavel D
Člen
#71 | Zasláno: 1 Zář 2025 15:01

Ahoj. Zažívací potíže po víkendu v Tróji nikdo žádné? Já měl sračku. Tak testuju, zda to nemohlo být z něčeho jiného než z vltavské vody.
radek
Člen
#72 | Zasláno: 1 Zář 2025 14:21

to jsem jistě neřekl ale s péčí veganů jsem ji dokázal i sjet díky za pěkný víkend
rád si ho zopakuji
Vegan
Člen
#73 | Zasláno: 31 Srp 2025 15:42

Tak kdo nebyl na Tróji prohloupil, dobře jsme si zajezdili, někteří i zaplavali a Radek to nakonec zhodnotil, že mezi Trojou a vlnkou na Svratce co se týče obtížnosti už takový rozdíl nevidí, ale že Troja je určitě zábavnější
Sandy
Člen
#74 | Zasláno: 27 Srp 2025 09:17

Pokud se nenaskytne vyznamne lepsi napad a skupina, my budeme na Troji, pripadne nekde dal v okoli (Roudnice ...). Dokonce na Troju v sobotu snad mozna dorazi Zav (viz vedlejsi vlakno)
radek
Člen
#75 | Zasláno: 27 Srp 2025 08:28

jel bych už se nikdo nepřidá ?
Stránka  Stránka 5 z 109:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  ...  109  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Na vodu Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®