Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Ostravice 2.-3.4. 2016

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2  
Hasan
Člen
#16 | Zasláno: 29 Bře 2016 13:10

No dokonce Takže to stihneme jen jednou, ale lepší než sedět doma
Štěpán
Člen
#17 | Zasláno: 29 Bře 2016 12:59

Hasan
Člen
#18 | Zasláno: 29 Bře 2016 12:39

Článek nebude, bo nezbyl čas. Takže to vyřešíme zde na fóru. Info o samotné akci najdete zde a taky na tomto plakátu.
Neděle voda zřejmě nepoteče, takže bude volný program. V sobotu se to pokusíme sjet 2x, pokud bude zájem.
Odjezd v pátek večer, respektive v pátek večer se bude půjčovat vybavení. Pokud potřebujte něco půjčit napište na oddílový mail ať se tu nemíchá s řešením logistiky
střecha
Člen
#19 | Zasláno: 24 Bře 2016 12:14

Jen teda nevim co namazes na bezky, aby to pekne jelo, kdyz nahore na Lyse bude 14 stupnu. To uz budou lepsi gumaky na tu brecku ;)

Ale jak to tak byva, tak se dlouhodoba predpoved muze jeste zmenit a tak doufam, ze nakonec bude pred tema cislama minus a bude zase snezit....jinak by prece ani nebyla ostravice!
KačaH
Člen
#20 | Zasláno: 24 Bře 2016 11:25

Tím jsem chtěla říct, na Ostravici se určitě vydejte, ale naplánujte si na neděli jiný program - já třeba byla na běžkách na Lysé ...
střecha
Člen
#21 | Zasláno: 24 Bře 2016 11:21

Aha, takze to vypada na velice narocnou navstevu Beskydskeho pivovaru na sobotni vecer, jelikoz nasledujici den nebude nutne svazet auta

Jinak na pristi vikend hlasi skoro 20 stupnu....to asi snehulaky stavet nebudem
KačaH
Člen
#22 | Zasláno: 24 Bře 2016 11:16

Ahojte, jen tak mimochodem, je možné, že na Ostravici bude zvýšený průtok pouze v sobotu, zatím neděli nikdo negaratnoval .... http://www.pod.cz/novinky/vodacka-akce-na-ostravici-sancheho-memorial-2016.html
a zde část vyjádření dle POD pro SV Campanula, kteří to organizují:
"Vypouštění vody pro nedělní splutí je závislé na tání sněhu v příštím týdnu, proto stanovisko k nedělnímu splutí dostaneme do 29.3. Součastný vývoj počasí, ale napovídá, že sjezd v neděli s velkou pravděpodobností nebude.
Hasan
Člen
#23 | Zasláno: 24 Bře 2016 08:22

Už se to blíží, brzy bude článek, kde se můžete nahlásit jako obvykle
Hasan
Člen
#24 | Zasláno: 14 Bře 2016 09:21

V pořádku, kdo je natěšený to už dávno má v kalendáři a kdo ne, třeba zůstane kvůli nezájmu doma.
Armáda
Člen
#25 | Zasláno: 13 Bře 2016 22:24

jsem už natěšený si zajezdit rozumíme? a nechcu, aby to někomu uniklo při plánování víkendů
Vláďa
Člen
#26 | Zasláno: 13 Bře 2016 21:09

Není na plánování ostravice trošku brzo?
Sehny
Člen
#27 | Zasláno: 13 Bře 2016 11:56

Já měl za to, že tento rok nebude, ale každopádně jsem pro!
Armáda
Člen
#28 | Zasláno: 13 Bře 2016 11:53

Klasická rozpádlovačka, minulý rok ve sněhu... Kdo se přidá? (pokud do té doby spravím hagusy na autě, tak ho můžu i vzít)
Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Ostravice 2.-3.4. 2016 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®