Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Salza 2017

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další »  
Katka
Člen
#1 | Zasláno: 15 Kvě 2017 09:32

Ahoj nezbylo někomu prosím navíc po Salze nerezové víčko od ešusu? u nás se postrádá...
Eliška
Člen
#2 | Zasláno: 3 Kvě 2017 13:34

Katka
Supr, díky!
Katka
Člen
#3 | Zasláno: 2 Kvě 2017 11:19

Eliška

Jasně. Počítáme s tebou
Eliška
Člen
#4 | Zasláno: 2 Kvě 2017 10:45

Katka
A vzali byste mě? Akorát teda nelezu...
Katka
Člen
#5 | Zasláno: 27 Dub 2017 15:19

Ahoj jedem v pátek 5.5. po práci. máme jedno, max dvě mista volné. návrat 8.5.

....
Nejede někdo s vybavením na skály? kamarád hledá sparing partnera
Karel Masák
Člen
#6 | Zasláno: 27 Dub 2017 09:05

Najde se někdo s autem, kdo uveze Karla Masáka, Janču Bosákovou, dvě lodě, ňáké to hydro a kopec srandy?
Nabízíme nadstandartní služby - řidič na konci jízdy váží o 1,5kg více, než na začátku (i včetně vyčurání)
Lukas
Člen
#7 | Zasláno: 27 Dub 2017 07:55

Lukáš zatím neví, jestli pojede ve čtvrtek nebo v pátek. Záleží na práci. Ale každopádně minimálně tříčlenná posádka na pátek tu je.
MíšaČ
Člen
#8 | Zasláno: 26 Dub 2017 22:01 | Změnil(a): MíšaČ

Majkl
to seš rád, Lukáši, že?
Majkl
Člen
#9 | Zasláno: 26 Dub 2017 16:07

Hmmm, to bude měl velký Lukáš velice zajímavou posádku
Eliška
Člen
#10 | Zasláno: 26 Dub 2017 14:56

MíšaČ
Ahoj! Já bych taky pro jistotu raději až v pátek po práci. Ale auto nemám Jen se hlásím jak případný další spolucestující...
MíšaČ
Člen
#11 | Zasláno: 20 Dub 2017 09:22

Ahoj ahoj,

neplánuje někdo z vás jet až v Pá po práci?
Míša
Majkl
Člen
#12 | Zasláno: 22 Bře 2017 18:37

Šak jasné, já sem jen chtěl vypsat důvody které nás k tomu brzkému ukončení vedly.
Očekávám podrobný rozbor tohoto tématu někdy na večírku na Salze .
Šárka
Člen
#13 | Zasláno: 22 Bře 2017 12:54

Majkle, připomínám, rozhodně neříkám, že to děláte špatně! Jen poukazuju na to, že třeba ve vícečetných domácnostech trvají věci o trochu déle (a to z jakéhokoliv důvodu), než když člověk rozhoduje sám za sebe. Kdyby byl termín stanoven bez hlasování, nevidím v tom problém. Pokud bylo hlasování, o to líp! Ale nemyslím si, že bysme byli opozdilici, když jsme v neděli už nestihli hlasovat, a to se mělo hlasování uzavírat podle Honzova příspěvku až začátkem dalšího týdne.
Majkl
Člen
#14 | Zasláno: 22 Bře 2017 12:12

Pokud pominu to že nám někteří radili že vůbec nemáme hlasovat a máme termín určit sami, pokud pominu že hlasování o termínu bylo předběžné a orientační a vždy se najde někdo kdo hlasuje a nakonec to změní, pokud pominu že zvolený termín jasně vedl před ostatními, pominu že fórum je dobré sledovat a pominu že do Rumunska se dá zavolat nebo napsat mail, tak ano, bylo to krátké . Nicméně jsme upřednostnili včasné zvolení termínu a tím pádem včas zapsanou dovolenou před vyčkáváním na potenciální opozdilce.
Zápis na akci bude zahájen v samostatném článku s dostatečným předstihem .
Šárka
Člen
#15 | Zasláno: 22 Bře 2017 08:21

Jen menší připomínka k organizaci. Pro příští akce bych preferovala delší čas na rozmyšlenou a hlasování o termínech. Nezdá se mi, že by byl dostatečný čas 5 dní. Ne všichni totiž chodí na stránky každý den a Pavel byl třeba celý týden na služebce v Rumunsku a potřebovali jsme se domluvit společně. Toť jen postřeh za mě. Tímto rozhodně neříkám, že to děláte špatně! Ale přece jen, máme to s letošním termínem poněkud složitější Na akci si nás předběžně zapište, Pavla pádlujícího, já budu maximálně vařit kafe a smejkat palačinky... Těšíme se na další info. Solárníci
Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Salza 2017 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®