Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

České Vrbné

Stránka  Stránka 1 z 36:  1  2  3  4  5  ...  32  33  34  35  36  Další »  
Lenka M
Člen
#1 | Zasláno: 23 Čvc 2026 15:44

Hranka
Většinou je problém hlavně místo pro lodě, lidi se nějak vejdou
Ale vidím, že ještě vznikly nějaké změny, my prostě přijedeme v pátek k loděnici a uvidíme, koho je potřeba pobrat Vypadá to, že asi Kuba L hledá místo, tak ho asi můžeme vzít + loď pro Johnyho, a budeme plní.
Vláďa
Člen
#2 | Zasláno: 23 Čvc 2026 15:43

Hranka
stejně jsou většinou omezující lodě
Hranka
Člen
#3 | Zasláno: 23 Čvc 2026 14:10 | Změnil(a): Hranka

Lenka M
Zároveň já se zpátky nechám svézt jen na půl cesty, případně bych mohla jet už jen z Českých Budějovic, tak by mohlo být moje místo volné.
Johny
Člen
#4 | Zasláno: 23 Čvc 2026 09:44

Rasto
Děkuju
Rasto
Člen
#5 | Zasláno: 23 Čvc 2026 09:28

Myslím, že aut bude dosť a určite sa nájde miesto späť do Brna, minimálne v mojom aute.
Johny
Člen
#6 | Zasláno: 23 Čvc 2026 09:08

Lenka M
Děkuju! naposledy jsem se sklouznul na modré dlouhé creekovce.
Lenka M
Člen
#7 | Zasláno: 23 Čvc 2026 08:27 | Změnil(a): Lenka M

Johny
Ahoj, pokud dobře počítám, tak v pátek musíme jet třema autama, tak by míst mělo být dost.
O věci se ti postarám. V jaké lodi jsi jezdil na tréninku?
Edit: Počítám špatně, protože jsem odignorovala Milanovu skupinu :D Tak buď pojedeme 4 autama, nebo si při nejhorším půjčíš loď na kanále
Johny
Člen
#8 | Zasláno: 22 Čvc 2026 13:23

Milí zlatí, přijel bych v sobotu večer. Chtěl bych vás moc moc poprosit o jednu loď (je mi jedno jakou, měřím 190cm, vážím 85kg), šprajdu a pádlo vel. cca 45. Helmu a vestu mám vlastní.
Měli byste taky jedno místo v autě směr Brno? Jedu teď vltavu se skautíkama, tak nejsem schopnej být v pátek na půjčovně.
Honza_L
Člen
#9 | Zasláno: 22 Čvc 2026 10:14

má někdo ještě v plánu jet v sobotu a chce se přidat do červené posádky? Preferoval bych naložit věci v pátek (už i kvůli výdeji půjčovny) a v sobotu už jenom vyrazit
Lenka M
Člen
#10 | Zasláno: 21 Čvc 2026 15:35

Pokud ještě někdo váhá, jestli jet, protože se obává, že je to moc těžké, tak zde: https://gallery.kajak-vut.eu/album/2025-05-24-Kanal_CB_-Strechovi se můžete podívat na pár videí z loňska, jak probíhá trénink začátečníků. Nic strašidelného tam není a voda bude teplá
Rasto
Člen
#11 | Zasláno: 21 Čvc 2026 10:26

Ahojte!
Menšie info k víkendu:

Pujčovna: Výdaj v 17:00 v piatok na lodenici, budte tam, inak si to poriešte po vlastnej ose.

Odjazd v pátek: Kto chce už môže vyraziť v pátek po výdaji pujčovny, inak môžete i kľudne vyraziť v sobotu ráno a stretneme sa priamo tam, voda tečie od 9:00!

V sobotu večer by sme mohli grilovať, nákup by sa spravil po sobotnom jazdení, poprosím Honza L. a Strechu o zobranie grilu, ja zoberiem tiež takže 3 by mohli stačiť.

Ako to bude prebiehať(cca): V pátek príjazd na lodenicu a následný výdaj materiálu, ďalej naviažeme lode na autá a vyrazíme na nákup. Každý si kúpi čo uzná za vhodné (priamo na kanáli je super restaurace) a vyrazí sa smer kanál. Večer príjazd a prespanie, ráno sadáme na vodu a pádlujeme do kým nám neodpadnú ruky :D, následne sa pôjde na nákup a grilovačka a kytarovačka. V nedeľu si dáme ďalšie pádlovanie a kto bude chcieť, po obede môže vyraziť späť do Brna alebo si dať extra po obedné pádlovanie.

Ak by ste mali nejaké dotazy, neváhajte písať priamo sem.
Rasto
Člen
#12 | Zasláno: 9 Čvc 2026 11:30

Ahojte,

pripájam spomínanú tabuľku na kanál České Vrbné 25.-26.7., pre všetkých, ktorý majú záujem. Prosím, zapíšte sa do tabuľky, nech viem avizovať dopredu predbežný počet účastníkov, snáď nám zarezervujú kempovacie miesto. Ďakujem!

TABUĽKA
Honza_L
Člen
#13 | Zasláno: 6 Čvc 2026 18:45

Rasto
ja bychom išeľ, auto možem vziť:D
Rasto
Člen
#14 | Zasláno: 1 Čvc 2026 20:49

Ahojte,
Chcel by som pripomenúť kanál Nie-Len-Pre-Začiatočníkov ale hlavne pre Vás všetkých, ktorý sa uskutoční 25.-26.7. v areáli Lídy Polesné(České Vrbné), čoskoro pribudne aj tabuľka, ale už teraz si to môžete pridať do svojho kalendára
Ifka
Člen
#15 | Zasláno: 26 Čvn 2026 13:59

Tomas Pokluda
Stránka  Stránka 1 z 36:  1  2  3  4  5  ...  32  33  34  35  36  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / České Vrbné Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®