Tak s nedělí to nesouvisí. Já odjel v sobotu a stručně jsem dopadl takto:
Hlava začala bolet v neděli, zatím běžná únava. V pondělí se k tomu přidala nevolnost (bez zvracení), ale ještě jsem byl schopen práce na PC. V úterý jsem se pro bolest hlavy nemohl pohnout a celý den strávil v posteli a na záchodě, jedl jen piškoty s černým čajem, jakékoliv práce neschopen. Ve středu jsem zobnul Ibuprofen, abych zvládl dojít k lékaři. Předepsal prášky na střeva a vzal krev. Ve čtvrtek už jen bolest očí a celková únava. V pátek odpoledne se konečně vrátila nějaká energie a já mohl jít ven.
Jinak kompletní jaterní testy s pozitivním výsledkem, CRP a jakési lymfocity taky OK.
Kdyby to byl nějaký jednorázový problém s čistotou vody, tak to beru. Ale z vašich historek jsem pochopil, že to je dlouhodobý problém. Nějak se mi nedaří se s tím smířit
I když moje vyšetření neprokázalo žádnou infekci, zvažuji poslat podnět k šetření na hygienu. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Chtělo by to nejlépe hromadný podnět, protože jednotlivé případy nejspíš moc neřeší, jak vyplývá z článku, co poslal Štěpán.
Pro představu, co se v povodí Vltavy všechno děje, viz
https://www.mujrozhlas.cz/zpravy-z-jiznich-cech/odpadni-vody-tekly-na-stavbe-dalnice- d3-u-budejovic-do-nespravne-nadrze-kvuliNo hádejte, kde ústí zmiňovaný Dobrovodský potok do Vltavy? Ano, přesně tam, kde se slalomový kanál vrací do Vltavy (je to současně ta výpusť z čističky).