Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Soča 2020

Stránka  Stránka 1 z 5:  1  2  3  4  5  Další »  
Peťa
Člen
#1 | Zasláno: 14 Čvc 2020 15:10

radim
Člen
#2 | Zasláno: 12 Čvc 2020 13:23

ahoj, postrádám jednu ponožku Devold, černo šedá barva, prosím kdyby někdo našel dejte mi prosím vědět na tel 732 osm nula dva 111.
děkuji
Vláďa
Člen
#3 | Zasláno: 12 Čvc 2020 13:13

Lukas
Pádlo nalezeno(přišel mi email). Jsem zvědav zda se s ním někdy setkám
Hug
Člen
#4 | Zasláno: 11 Čvc 2020 11:35

radim
Ja bych se timto chtel verejne omluvit Radimovi, ze jsem zrusil ucast v jeho posadce nekolik hodin pred akci. Takoveto chovani skutecne nemam ve zvyku, ale v kratkem case pred akci se mi nakupily klacky pod nohy a pak jeste to zavirani hranic. Radime promin, mas u me aspon par piv, az se setkame. Petr
Jirka H
Člen
#5 | Zasláno: 11 Čvc 2020 01:19

Jinak na posledních 2 fotkách je žabák emigrant, který mi do kajaku nalezl nejspíš při vysedání nad slalomkou Liesru, měl jsem tam asi 20 minut otočený kajak límcem dolů a chudák musel zvládnout celou cestu do Brna, chycenej za házečku. Držel se tak pevně, že bylo nejsnadnější vyjmout házečku a s oporou jeho nohy o moji roku ho donést mezi stromy u nás na loděnici... Bůh s ním...
Jirka H
Člen
#6 | Zasláno: 10 Čvc 2020 15:14

Zde fotky a zejména poučná videa z mého mobilu - je tam těch chyb vidět hodně, snažil jsem se natáčet zejména nováčky ať se mají od čeho odpíchnout:

https://mega.nz/folder/QmJSEYqI#mpozRlEBdBs7R2W85xd73w
Lukas
Člen
#7 | Zasláno: 9 Čvc 2020 14:13

radim
Ten palec je pro mne novinka - mrzí mě to a doufám, že se to v pohodě dá do pořádku a moc tě to neomezí. A tvoje poučení z toho je správné - viz tři P, kdy se stává nejvíc úrazů:
- Prohlížení
- Přenášení
- Pičoviny
Co se těch dvou krys týče, ano korekce sebevědomí je v pořádku, je potřeba k vodě pořád přistupovat s pokorou, ať jsi jakkoliv zkušený. Pro některé to platí desetinásob, že Azamate?
radim
Člen
#8 | Zasláno: 9 Čvc 2020 13:35

Lukas
ahoj,
taky bych chtěl všem poděkovat, k mínusům akce bych přidal ještě jeden zlomený palec na mojí noze. Stalo se mi to když jsem šaškoval kolem lodi. z toho plyne, nekecej, nevystupuj a pádluj. no a k plusům bych přidal, že jsem poznal další super lidi, zkusil si vodu III/IV, údajně. a bylo to super. až na ten poslední den, kdy jsem zjistil, že mi odvezli loď, namísto plonkové lodě big dog a pak toho mojeho zlomeného palce. Ale i tyto negativní zážitky mi daly hodně. Zejména, že musím příště jasně říct a nespoléhat na to, že si někdo jiný domyslí moji logiku. (viz odvezená loď) a taky jsem rád za ty dvě krysy poslední den, protože všechny předchozí dny jsem vše projel bez větších problémů a kdybych to takto i zakončil, měl bych falešný pocit zdatného vodáka. ještě se mám pořád hodně co učit. a těším se na to. bílé vodě zdar
Lukas
Člen
#9 | Zasláno: 8 Čvc 2020 11:23

Chtěl bych poděkovat všem za super atmosféru a hladký průběh akce - ranní příprava na odjezdy byla tak precizní, že jsem viděl prostor pro budoucí posun odjezdových časů..
Soča nepřekvapila - byla stále krásná. Möll překvapil - tolik vody jsem v něm ještě neviděl a byl super. Gail překvapil - jiná řeka, než byla před čtyřmi roky. Isel jsem nejel, ale slyšel jsem, že to bylo velký. A Lieser, sviňa, mi poškrábal novou helmu.
Výkaz ztrát a zisků:
- jedno zlomené pádlo
- jedno uplavané pádlo
- jedna roztržená bunda
- jedna ztracená helma
- jedna ztracená házečka
- mraky ztracených klíčů
+ spousta nových zkušeností
+ motivace do dalších tréninků, kanálů a akcí
+ a hlavně super zážitky
Zapomněl jsem na něco?

Jako obvykle mám dvě prosby:
1/ Pokud si rozmyslíte svou účast na akci, udělejte to prosím v budoucnu dříve než v den odjezdu (pokud k tomu samozřejmě nemáte zásadní důvody - úmrtí oblíbeného křečka ap.), zejména když některé posádky jsou již na cestě. Komplikuje to skládání posádek.
2/ Ty kteří s námi byli na takové akci poprvé (Jana, Martina, Lenka, Marcela, Hanka, případně i někdo další, na koho jsem zapomněl) bych poprosil o krátkou stať o tom, jak viděli akci. Rozsah nemusí být velký (cca 1 normostrana?), ze všech došlých textů bude složen článek zde na fóru. Lenka se z tohoto může vyvléknout, pokud napíše článek o Salze. Azamata jsem záměrně vynechal, protože chápu, že pro něj nemusí být jednoduché psát článek v češtině, pokud ale bude chtít, ať něco napíše také. Jde mi o vaše subjektivní vidění řek, vaší jízdy na nich a organizace. Malý příklad:
Jak ne: Jeli jsme řeku Möll, byly tam úseky tak WWI, místy WWII, na začátku a na konci byly větší vlny, možná tak WWIII. Jeli jsme asi 18 km.
Jak ano: Jeli jsme Möll, všichni říkali, že to bude v pohodě. Na začátku byly vlny jak baráky, všichni tam krysili, fakt se mi na to sedat nechtělo. Nakonec mě překecali, přes ty vlny jsem se dostal ani nevím jak. Pak se to trochu uklidnilo, to jsem si užíval. Když jsem si myslel, že už dojíždíme do kempu, přišly další vlny, proti kterým byly ty na začátku ještě dost malý. Začal boj o život, vlny ne a ne přestat. A ještě ty k...y okolo mne vypadají, že si to užívají. Normální cvoci. Kdy už bude konec? Museli jsme ujet tak aspoň 300 kilometrů, nemůžu na ruce. Konečně dojíždíme do kempu, drápu se z lodi a ulehám na trávu. Život je tak krásný, když mám pod nohama pevnou zem..
Texty mi prosím v dohledné době pošlete na krizanlukas zavináč email.cz. Pokud to z nějakého důvodu nezvládnete, pošlete mi prosím alespoň info o tom, že to nedáte.
Domluvil jsem.
L.
zav
Člen
#10 | Zasláno: 7 Čvc 2020 20:25

Super vodácká akce objektivem pěšáka
https://photos.app.goo.gl/PtmdqRhvPPzCLcbRA
Lucka
Člen
#11 | Zasláno: 4 Čvc 2020 19:59

Tak snad se čtenáři reportu dočkají, jsem napjatá
KáBul
Člen
#12 | Zasláno: 4 Čvc 2020 18:53

Redakce Kábulu se ptá: kolik kajakářů se nedostalo do Slovinska? A jak se místní tváří na ty co to stihli??

Čekáme na report přímo z místa...
Jirka H
Člen
#13 | Zasláno: 3 Čvc 2020 20:29

Predel průjezdný! ;)
Jirka H
Člen
#14 | Zasláno: 3 Čvc 2020 16:50

Tak jen pro pořádek - Honza to prý všechno obvolal - ale někteří podle všeho stále tápou (ti co nebyli v tabulce, ale nahání mě teď Azamat a Jirka K. s Radimem). Jede se do Slovinska, všichni musí překročit hranici do půlnoci. Kdo vyjíždí později, tak to bere přes Maribor aby překročili čáru co nejdříve. Posádky Klement a Golf jedou zkusit přes Predel. Teď jsme vyjeli od Schwarzy v Raxech. Dáme pak vědět Adamovi O. a Petě O., jejichž posádky taktéž míří přes Predel. Teď Adam volal, že pokud se nepodaří přes Predel, zůstanou v Rakousku (taktéž Peťa O.).
Jirka H
Člen
#15 | Zasláno: 3 Čvc 2020 12:50

Paní z velvyslanectví říkala, že se teď jedná a kolem jedné hodiny by měli vydat rozhodnutí, které zveřejní zde:

https://www.mzv.cz/ljubljana/cz/second_article.mobi

Pokud překročíme hranici do dnešní půlnoci, tak by to mělo být ok paní říkala. Honza vše ví a začne pak dle potřeby obvolavat řidiče jednotlivých posádek. Ostatní členy posádek bychom poprosili ať jsou v kontaktu se svým řidičem.
Stránka  Stránka 1 z 5:  1  2  3  4  5  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Soča 2020 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®