Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/
ČPV Jihlava a Svratka 19.-20.6.
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 8 Čvc 2021 12:05
Tak už jsou výsledky:
http://www.zavody-cpv.cz/results/2021/race/10
Oskar
Člen
|
Zasláno: 18 Čvn 2021 14:02
|
Změnil(a): Oskar
Tomas Pokluda
: díky, zítra tam budu! V 7:25 řekněmě.. Klíče od klece mám, kdyby bylo potřeba něco vydat.. V neděli se mnou ale nepočtejte, budu přespávat někde mimo Brno (viz druhý vůz, co vyjíždí v pátek)
Díky a naviděnou!
PS: kdyby nějaká změna, tak tel na mně: 608 608 882
Hanka M
Člen
|
Zasláno: 18 Čvn 2021 13:30
Marek
Díky za krutopřísné rozplánování(málem mi to automat hodil jako rozpádlování
)
Dnes to nedám, vedro mě umořilo, kdybych se hecla na zítra, vím komu se ozvat a kde být
Tomas Pokluda
Člen
|
Zasláno: 18 Čvn 2021 08:55
Ja budu zitra pred devatou pod hrazi. Jedeme zatim dva. Kdyby se chtel jeste nekdo pridat, tak budeme kolem pul osme na lodenici. ... V nedeli pocitam s tim, ze vezu Míšu. Odjezd v 6:50 od loděnice. Nemám klíče od klece. Tak jestli si pujcujes oddilovou lod, at ti ji nekdo prehodi vedle.
Vláďa
Člen
|
Zasláno: 18 Čvn 2021 08:27
Je někdo kdo vysloveně chce závodit(Pojede rychle) a někdo kdo vysloveně nechce (Chce jet na pohodičku)
Marek
Bezva. Budu tam.
Lenka M
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 17:41
Marek
Čas i nákup cestou mi vyhovují, počítám s tím
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 17:10
Marek
Super, souhlasím se vším, díky moc všem za skvělou, věcnou a rychlou domluvu!
Marek
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 16:50
Za předpokladu, že
Oskar
pojede až v sobotu ráno s
Tomas Pokluda
, tak logistika vychází.
Hanka M
si může vybrat, jestli pojede jako pátá v pátek k Jihlavě nebo bude jako pátá přejíždět z Jihlavy na Svratku :D .
Lenka M
Jirka H
Vláďa
S pátečním odjezdem bych nespěchal, je to kousek, sraz na loděnici v 18 a nákup pochutin cestou? Pokud chcete jet dříve nebo bez nákupu, ozvěte se.
MíšaG
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 14:26
Vláďa
Už jsem to vyplnila. Díky. A počítám s tím, že jedu v neděli ráno s Tomášem teda.
Vláďa
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 13:02
|
Změnil(a): Vláďa
Tomas Pokluda
V sobotu by bylo dobré, aby jste byli tak aspoň 45 minut před startem závodu pod hrází, aby se stihl pendl...
V neděli pendl není potřeba.
KarelK
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 12:50
Čau, také bych se nakonec přidal, ale jen na vodu bez doprovodného programu. Ideálně bych se dopravil po vlastní ose (pak můžu třeba pomoct s pendlem), ale potřeboval bych půjčit a dopravit kajak
Pokud pojede Oskar v sobotu, tak je to asi v pohodě, jestli ne tak prosím, jestli by mi mohl někdo z trenérů přehodit kajak (ideálně MX nebo innuendo)z klece do loděnice. Na detailech bych se pak asi domluvil s Tomem... Díky
Tomas Pokluda
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 12:29
Za me Ok. Akorat jak s pendly lodi? Je treba nechat nejake auto v cili?
Sehny
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 10:05
Ja pojedu z Trnavky, tak se mnou nepocitejte do logistiky, ale prijel bych uz v sobotu vecer na Vir.
Vláďa
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 09:50
Oskar
Tak na přejezd na Vír nám jedno auto stačí.
Oskar
Člen
|
Zasláno: 17 Čvn 2021 08:59
Já bych asi klidně jel až v sobotu ráno, trochu se mi pátek komplikuje, a vidím že bych tím ulehčil logistice...
Jen pak nějak vymyslet jak se přesunout na Vír, protože neděli bych raději nocoval blíže startu..
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/ ČPV Jihlava a Svratka 19.-20.6.
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce