Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Soča 27.10.-31.10.2021

radim
Člen
#1 | Zasláno: 25 Říj 2021 22:44 | Změnil(a): radim

tak jsem mluvil s Vláďou a Jirkou, jeli bychom ve středu po práci, návrat podle počasí vypadá asi na sobotu večer. Spaní v penzionu je dobrá varianta pro nás všechny, nicméně budeme přirpaveni i na spaní venku. Odjezd za mě čím dříve tím lépe. Sehny plánuje už kolem 15té hodiny. Kdybychom to zvládli taky tak, značka ideál.
Sehny
Člen
#2 | Zasláno: 25 Říj 2021 21:28

Takže počasí vypadá ok-ish, spíš slunce než déšť. Aktuálně je vody celkem málo, ale jet se to dá. Moje posádka (já, kája, pája) pojede ve středu, spát chceme někde v penzionu, ale nikoho nenutím. Klidně se můžeme domlouvat na společné splutí a pendl, ale bydlet jinde.
radim
Člen
#3 | Zasláno: 25 Říj 2021 11:07

ahoj, jo, taky bych jel. pokud by to někdo chtěl jen na kratší dobu, tak by mi stačily 2-3 dny.
Karoli
Člen
#4 | Zasláno: 22 Říj 2021 10:29

Ahoj,
jenom doplním atuální covid info (dle mzcr.cz):

Pro vstup do Slovinska je nutné mít:
- PCR test/antigen test/očkování/prodělaný covid

Pro návrat do ČR:
- očkovaní jen vyplní příjezdový formulář
- neočkovaní vyplní formulář a musí podstoupit PCR test nejdříve 5. den po návratu, nejpozději však 14. den. Do doby výsledku PCR testu je nutná samoizolace.
JirkaK
Člen
#5 | Zasláno: 22 Říj 2021 10:24

Když bude pěkně tok jdu do toho.
střecha
Člen
#6 | Zasláno: 22 Říj 2021 10:14

Zni to zajimave a za pekneho pocasi bych se asi taky pridal.
Vláďa
Člen
#7 | Zasláno: 22 Říj 2021 08:40

Zní to dobře. Klíďo bych do toho šel.
Sehny
Člen
#8 | Zasláno: 21 Říj 2021 20:25

Přemýšlím nad Sočou příští týden v termínu 27.10.-31.10.2021. Chtěl by se někdo přidat? Nejedná se o žádnou organizovanou akci a jedu pouze pokud bude babí léto, což rozhodne předpověď počasí příští týden.
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Soča 27.10.-31.10.2021 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®