Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Jarní voda 2022

Armáda
Člen
#1 | Zasláno: 30 Bře 2022 19:56

Prida se někdo na 4 dny o Velikonocich? Erlauf, Lassing, Radmer, Laussa, Steyr, Koppentraun. Kopáč jen v případě, že bude menší voda. Máme posádku do 1 osobáku, kdyby se posbírala parta do druhého, bylo by fajn. Tož se kdyžtak ozvěte. Olomoucaci
JirkaK
Člen
#2 | Zasláno: 9 Bře 2022 14:46

Také bych se někam podíval, máš představu o termínu??
Armáda
Člen
#3 | Zasláno: 21 Úno 2022 16:18

Sehny
já bych se určitě přidal - záleží na termínu
Hug
Člen
#4 | Zasláno: 18 Úno 2022 14:47

Do takovych dalek nemirim, ale 26.3. by mela tect Chrudimka. Je to asi 10km WWI, tak premyslim, ze bych se tam vypravil...
Vegan
Člen
#5 | Zasláno: 18 Úno 2022 13:12

Ahoj,

Také bychom někam vyrazili, ale zatím počítáme spíše se Salzou na rozježdění do startu sezóny.
CO se týče řek docela nakoukáváme kde by něco dalo ve švýcarsku hodně podle https://www.youtube.com/user/andrischuetz/videos
Otázka je na jakou vodu cílíš ty, abychom nebyli skillem úplně mimo.... protože kde ty loňské sněhy jsou... mám pocit, že každý rok začínáme od nuly :D ... Ale zatím jsme byli na vodě jen 2x v kanále...
Sehny
Člen
#6 | Zasláno: 18 Úno 2022 11:19

Spřádá už někdo plány na jaro? Já bych se rád podíval do vzdálenějších částí Alp, např. Švýcarsko, Francie, Itálie. Např. něco z Piemontu a pak klidně ještě dál. Jel by někdo?
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Jarní voda 2022 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®