Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Přípravný kanál 24.26.06.2021

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další »  
honza_k
Člen
#1 | Zasláno: 30 Čvn 2022 22:10

Ahoj,
nezbyl nekomu po kanale nerezovy esus? (Jeden dil bez poklicky)
Hanka M
Člen
#2 | Zasláno: 29 Čvn 2022 15:38

Sandy
Vtipný, haha, až budu na Soči křičet hrůzou ze spaní, že si tu smyci fakt pořídím, tak budete vědět
Sehny
Člen
#3 | Zasláno: 29 Čvn 2022 09:41

Sandy
V pohodě, alespoň je to autentické
Sandy
Člen
#4 | Zasláno: 28 Čvn 2022 21:29

Sehny
Mě to přišlo poučně zábavné :D snad se nezlobíš, ani Hanka, že jsem to použila, mě ty tvoje hlášky fakt bavily :D a taky nemáme smyci, ale po tomto víkendu už je to v progresu a hopšnůry už jsou na vestách ;)
Sehny
Člen
#5 | Zasláno: 28 Čvn 2022 21:06

Sandy
Super sestřih . Jen ta moje hláška na Hanku
Sandy
Člen
#6 | Zasláno: 28 Čvn 2022 13:54

Měla jsem chuť z víkendu sestříhat video, protože jsem se vážně skvěle bavila, tak tady je https://youtu.be/wSBMT2HRwgw ještě jednou díky všem, bylo to s vámi boží
Sandy
Člen
#7 | Zasláno: 28 Čvn 2022 11:32

Tyhle zvraceci problemy po kanalech bohuzel velmi dobre znam. Nekdy to neni uplne sranda - jednou me chytl zanet zaludku na 3 tydny. Od te doby po kazde kanalove seanci, obzvlaste kdyz eskymuju, natoz plavu, jedu co nejdrive po jezdeni trojkombinaci - minimalne fernet (jako spravny abstinent tomu rikam dezinfekce), kdyz je podezreni vetsi, tak jeste cerne uhli a Endiaron. Zabira to, zatim zatukam, po vikendu jsem zcela v pohode. Kdybych si nedala tuhle medicinu, tak 100% vim, ze aktualne stridam lezeni v posteli s castymi a znacne neprijemnymi navstevami zachodu. Tedy pro ty, co timhle take trpi, doporucuju fernet, cerne uhli, Endiaron
PajaL
Člen
#8 | Zasláno: 28 Čvn 2022 11:19 | Změnil(a): PajaL

Mě to postihlo dneska v noci obousměrně. Ještě jsem si to pojistila včera Svratkou. Alespoň, že v tom nejsem sama. Sdílené utrpení se vždycky snáší o něco líp. Ale stálo to za to, dík ještě jednou!
Pavla
Člen
#9 | Zasláno: 28 Čvn 2022 10:25

Ondra
Ty jo, zase...to je peklo. Cekala jsem, koho to tentokrat postihne. To ses tolik rachal ve vode?
Kristýna_V
Člen
#10 | Zasláno: 28 Čvn 2022 10:11

Ondra
Ahoj, ne nebyl :D dostávám se z toho ještě dnes

Ale s ostatními musím souhlasit, byl to skvělý víkend a všem moc moc děkuji za tuto příležitost.
Ondra
Člen
#11 | Zasláno: 28 Čvn 2022 09:26

Bylo to super! Snad jsem byl tentokrát já jediný, kdo to po příjezdu prozvracel :D
Majkl
Člen
#12 | Zasláno: 27 Čvn 2022 13:29

Díky všem za účast, myslím že to bylo pro všechny přínosné .
Kdo chce, může svoje dojmy napsat do Tabulky účastníků.
Dnes po tréninku můžem dát rozbor foto a videomateriálů.
Hanka M
Člen
#13 | Zasláno: 27 Čvn 2022 12:30

Přidávám se! Díky Sehnymu za svatou trpělivost s plavci (jo, pořídím si smyci ), ostatním trenérům úplně stejně a Majklovi navíc za organizaci, gril i hudební produkci!
Vegan
Člen
#14 | Zasláno: 27 Čvn 2022 09:26

Ahoj Díky všem za organizaci super akce.
Zvláště pak Sehnymu, že měl trpělivost se dvěma konkrétními nemehly jež se prostě neumí těmi rameny vytáčet kam je potřeba :D ...
Aleš a Sandy
Vláďa
Člen
#15 | Zasláno: 25 Čvn 2022 09:18

Kamča
Věci máš nachystané hned vedle Azamatovy lodi.
Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Přípravný kanál 24.26.06.2021 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®