Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/
za Rakouskýma Trojkama
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
Oskar
Člen
|
Zasláno: 7 Čvn 2022 15:02
ještě jednou díky za povedený víkend+1
Fotky jsem nahrál na oddílový archiv
ZDE
Oskar
Člen
|
Zasláno: 5 Čvn 2022 20:32
PS: v pátek na loděnici jsme někomu omylem sbalili starší modrou Palm šprajdu - omlouvám se, zítra večer bude zpět!
Zdravíme z Lieseru...
Oskar
Člen
|
Zasláno: 3 Čvn 2022 12:33
Tomas Pokluda
: počítám že budeme na
loděnici lehce po 18h
(dělám do 1730 a ještě se stavujeme do WE..)
Tomas Pokluda
Člen
|
Zasláno: 2 Čvn 2022 16:06
Za me lepsi to navazat zitra v sest na lodenici. Necham to na aute, rano jen dotahnu a jedem.
Jirko: napis, co chces vzit z lodenice. Anebo tam zitra na sestou prijd.
Radku: lod a padlo Ti vezmu. Ale s prilbou nevim. Mozna by to chtelo vyzkouset. Stavis se zitra na sestou?
Oskare: OK. Tak zitra v sest na lodenici.
Oskar
Člen
|
Zasláno: 2 Čvn 2022 15:15
|
Změnil(a): Oskar
Tomas Pokluda
: souhlas..
Pokud by jste chtěli navazovat auto už v pátek, tak se na loděnici můžeme potkat (cca v 18h); pokud v sobotu, tak mohu přehodit věci co si Radek napsal do loděnice kam se dostaneš i ty..
Tomas Pokluda
Člen
|
Zasláno: 2 Čvn 2022 13:49
Fajn. Sobotni odjezd bude lepsi i vzhledem k pocasi. Asi bychom staveli stany v desti.
Z pujcovny potrebuju akorat hazecku. Ale ty se susi v lodenici. Tak si jednu pujcim.
Z klece potrebuje vzit veci Radek.
Oskar
Člen
|
Zasláno: 2 Čvn 2022 13:04
Akce BUDE!
tedy přesněji jen ten první prodloužený víkend..
Nicméně, Vláďa nejede protože nemocen, zbývá tedy Oskar, Marek, TomP, Radek, JirkaK a Tony...
S dovolením bych navrhnul přeskupení na 2x3 lidi - mluvil jsem s Tonym a ten se přidává ke mně.
Zároveň jsme se dohodli že pojedeme v sobotu BRZO ráno (nabalíme lodě asi už v pátek večer, v sobotu už asi mimo loděnici)
-> Pokud TomeP potřebuješ něco z půjčovny, tak se musíme nějak domluvit - tel 608 603 882
Plán zatím vypadá na Sobotní Mur z Tamswegu, nedělní Lieser a pak se uvidí kam se nám bude chtít posunout.. Návrat v pondělí v pozdních hodinách..
Tony
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 19:01
Snad to Oskar neodpiska, případně návrat ke kořenům. Čtyři lodě a kolo
Tony
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 18:58
Ahoj, za mě akci také nerušit. Propustka z domu a v práci nahlášeno volne pondělí. Za mě Mur, Lieser, a návratová Salza nebo Enns.
Tomas Pokluda
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 18:46
Ahoj,
vzhledem k tomu, že už mám vyřízenou doma propustku a v práci dovolenou na pondělí, tak by mě zrušení akce hodně mrzelo.
Počasí na víkend vypadá ještě slušně. Na pondělí hůř. Ale jak říká Vláďa: "Vodáci mají vodu rádi."
Loisach vypadá skvěle. Ale je to o 230km dál, než do Tamswegu. A navíc je to už III+.
Já bych se přikláněl spíš k původní variantě - Mur a pak něco ve Štýrsku nebo Korutanech.
Lukas
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 16:38
Oskar
Kdyby byla třídenní varianta ne na Lieser, ale na Loisach, zvažoval bych účast.. Je to jen hoďka cesty navíc..
Oskar
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 15:26
|
Změnil(a): Oskar
Ahoj,
hele, reálně uvažuju že to odpískám.. snad by to nezpůsobilo velké komplikace.
Má být hnusně, pokračovat dál v jednom autě se mi nechce a kvůli 3 dnům najezdit 1200km mi příjde kravina..
Ale pokud to není problém, nechme rozhodnutí na zítřek (čtvrtek) - podíváme se co vodní stavy a počasí, a uvidí se..
PS: tím pádem mám teoreticky jedno volné místo v autě na ty tři dny, pokud by se nezrušilo i toto...
zůstaňte ve střehu! Vše se vždy rozhoduje až ve čtvrtky
Tomas Pokluda
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 13:50
Tak zbyva se domluvit, kdy vyrazime. Jestli uz v patek nebo az v sobotu rano. Do Tamswegu je to tak 5 hodin cesty. Takze ja bych byl pro patek kolem ctvrte. Nebo jaky je plan, Oskare?
radek
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 13:11
ahoj rezervuji si kajak dagger MX 8,5 pozice 23 a padlo vestu helmu šprajdu dík
Tony
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2022 10:07
Ahoj, tak mám domluveno i volné pondělí, takže se přidávám jako poslední člen posádky na rychlo akci
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/ za Rakouskýma Trojkama
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce