Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

ČPV Jihlava a Svratka 2022

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další »  
Hanka M
Člen
#1 | Zasláno: 21 Čvn 2022 08:57

Lenka M
Tak já bych to sem snad radši ani nedávala
Vláďa
Člen
#2 | Zasláno: 21 Čvn 2022 08:24

JirkaK
Buď chyba systému(přepisu) nebo Honza blbě vyplnil papíry a zmotal ti členské číslo.... Můžeš zkusit napsat protest Něco jako: Toto jsem já a mám toto členské číslo. Proč se nepočítám do výsledků.
JirkaK
Člen
#3 | Zasláno: 21 Čvn 2022 07:13

Proč tam nemám body z jihlavy??
Lenka M
Člen
#4 | Zasláno: 20 Čvn 2022 22:57

Hanka M
Člen
#5 | Zasláno: 15 Čvn 2022 12:36

Pár fotek <<zde>>, z neděle bohužel/bohudík skoro žádné nejsou ;)
Azamat
Člen
#6 | Zasláno: 10 Čvn 2022 22:48

Ahoj,
Já plánuju přijet na vir z holkami, ale o třechu později. Nevíte v kolik je reálný start a jestli někdo muže mi zaregistrovat?
Zdar,
Azamat
Lenka M
Člen
#7 | Zasláno: 10 Čvn 2022 19:34

Máme v autě jednorázový gril, tak případně večer můžeme něco jednoduchého ugrilovat, jestli ještě půjde zapálit
Tomas Pokluda
Člen
#8 | Zasláno: 10 Čvn 2022 10:51

Honza_L
Tak se domluvime zitra v 7:15 na lodenici. Vyzkousis lod a vybaveni. Predbezne bychom v nedeli jeli v 7 od Globusu.
Honza_L
Člen
#9 | Zasláno: 9 Čvn 2022 22:11

Tomas Pokluda
díky to by bylo super! od Globusu je to ideál, budu přes víkend v medlánkách. Asi bych se za vámi v sobotu ráno stavil, abych si vyzkoušel jestli mi bude vybavení sedět
Tomas Pokluda
Člen
#10 | Zasláno: 9 Čvn 2022 21:47

Honzu_L muzu v nedeli vzit. Nejlepe nekde u Globusu. Na lodenici se v sobotu vracet nechci. Ale budu mit Kistyninu lod a veci. Takze by si to v nedeli mohl vzit Honza.
Hanka M
Člen
#11 | Zasláno: 9 Čvn 2022 19:54 | Změnil(a): Hanka M

Honza_L
Kristýna jede jen na sobotu, pokud to dobře chápu, takže v neděli ráno bys mohl jet s Tomem Pokludou asi...Tome, pojedeš i v neděli přes loděnici? Popř nějaké auto může teoreticky vzít už v sobotu jednu loď a vybavení navíc kdyby ne?
Honza_L
Člen
#12 | Zasláno: 9 Čvn 2022 19:37

Ahoj, rád bych se k někomu přidal v neděli na Svratku. Jsem taky letošní začatečník a potřeboval bych pujčit vše:D auto mam ale bez nosicu, ovsem kdyby nekdo mel Octavii II nebo Yetiho tak muzu poskytnout pricniky
Je možnost se k nekomu pripojit? Teoreticky by mi stacilo vzit lod kdyby uz nebylo misto na sezeni. Diky
honza_k
Člen
#13 | Zasláno: 9 Čvn 2022 19:29 | Změnil(a): honza_k

Ok takze aktualizovany seznam, jestli vse chapu spravne:
Lenka:
Honza
Karel

Tomas
Kristyna
Radek
Hanka M

Marek/Jirka K
Jirka K/Marek
Adam
Petr

Tomas jede prez noc do Brna, coz by ale snad nemel byt problem.

Zarezervovane vybaveni
radek
dagger MX 8,5

Kristýna_V
lod 17

Hanka m
pádlo 25, vestu 23 a helmu 12

Ostatni nemaji zarezervovane konkretni vybaveni a vsichni odjizdime zaroven, takze bych rozdelil zbytek az na miste.

Mam tam nejakou chybu? Zapomnel jsem na nekoho?
Lenka M
Člen
#14 | Zasláno: 9 Čvn 2022 15:33

Hanka M
My chceme přespat na místě, v neděli je výklad trati už v 8 a start v 9... Klidně tě vezmeme do auta my, nebo asi může třetí posádka, jestli budou taky přespávat tam
Hanka M
Člen
#15 | Zasláno: 9 Čvn 2022 15:23

Marek
Já jsem domluvená do auta s Tomem. Ale pokud by to vycházelo líp jinak, můžeme posádky přeházet.

Klidně bych přespala někde tam, pokud nebudeme jen 3. Kdo se chystá prespat na místě? Klidně pod širákem, myslím, že má být hezky

A jinak zvažovali bychom i sobotní večer Vir, kdyby pouštěli vodu? Co psal Karel už před týdnem ve vláknu na vodu "Turbína na Víru pojede 9,7 kubíku v sobotu od 8 do 10 a od 20 do 22. Neděle nevím, ale asi to bude stejný... To není nic moc, reálně 45 minut malé vody na kanále..." můžeme ověřit a zvážit ;)
Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / ČPV Jihlava a Svratka 2022 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®