Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Podzimní alpské pádlování, poslední týden v září

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další »  
zav
Člen
#1 | Zasláno: 3 Říj 2022 12:25

Vážně kromě Honzy nikdo???
Loisach
zav
Člen
#2 | Zasláno: 30 Zář 2022 10:52

Už se nám rýsuje krásné počasí na příští týden. Bohužel mám obavy, že se nám tým začal rozpadat. Vyplňte tedy prosím znovu vaše časové možnosti v následujících týdnech do tabulky.
Marek
Člen
#3 | Zasláno: 26 Zář 2022 15:39

Přesunutý termín nezvládnu, čímž to pro mě taky padá
Honza_S
Člen
#4 | Zasláno: 26 Zář 2022 14:00

zav
Po ránu mě to vůbec nenapadlo, volno bych si nadpracoval, ideálně teď ve středu, jak píšeš
JirkaK
Člen
#5 | Zasláno: 26 Zář 2022 12:28

Ahoj, tím pádem to pro mě také padá, dovolenou sice mám, ale příští týden jí určitě nedostanu.
Sehny
Člen
#6 | Zasláno: 26 Zář 2022 11:52

Já se přesouvám na Soču místo Alp. Bohužel nemám tolik dovolené.
Punny
Člen
#7 | Zasláno: 26 Zář 2022 11:43

Já bohužel příští týden nemůžu Respektive na víkend od sedmého už mám jinou akci, kterou bohužel nemůžu přesunout.
zav
Člen
#8 | Zasláno: 26 Zář 2022 10:04

Vzhledem k počasí, zima + sucho, další změna! Zítřejší odjezd na Oetz ruším (už si připadám jak v Houstonu :D)

Většina se vyslovila pro přesun na příští týden. Můžem ještě probrat, kdy bychom vyrazili. Na přelomu týdne se má oteplit, tak navrhuju opět úterý (Stoki, nemůžeš si ten jeden den nějak napracovat? třeba tuto středu?)

Kdo chce přesto tento týden na vodu, je v nabídce Soča (vedlejší vlákno, beze mě) a Hamerák.
Punny
Člen
#9 | Zasláno: 26 Zář 2022 09:12

čau, ještě dotaz, jak s jídlem? Jídlo na celou dobu s sebou?
zav
Člen
#10 | Zasláno: 22 Zář 2022 13:25

Sraz v úterý 14:54 na loděnici. Mějte prosím všechno nachystané, ať jen rychle naložíme a jedem.
Měli bychom se vejít do dvou dodávek: Lukáš - 4 lodě na střeše, a David - 7 lodí na vozíku.

Spát budem nadivoko někde u vody, když to půjde. Vezmu velkou plachtu a Mára zmiňoval nějakou oddílovou(?) (bude nás hodně). Na Oetzu už je to prý problém, tak asi budem muset do kempu. Kdo má, vezměte nějaký kanystr na pitnou vodu, beru 5l.

Připomínám povinnou výbavu - házečka, lékárnička a telefon v lodi, dále minimálně 2 vaky v lodi. Kdo má jen trochu pochybnosti, že by mohl krysit, tak důrazně doporučuju mít vaky i ve špici.

Vezmem i jednu velkou 25m házečku a jedno skládací pádlo. Protože nás bude hodně a na vodě se nejspíš rozdělíme na 2 skupiny, bylo by fajn to mít i do druhé skupiny.
Honza_S
Člen
#11 | Zasláno: 20 Zář 2022 10:00

Kontakt na mě kdyžtak: 731 882 082
Punny
Člen
#12 | Zasláno: 20 Zář 2022 08:15

Čau, měl bych dotaz. Kde se bude spát?
Punny
Člen
#13 | Zasláno: 16 Zář 2022 15:42

Ahoj, asi mě to nevadí, snad to dopadne.
Kontakt na mě: 773 187 510
zav
Člen
#14 | Zasláno: 16 Zář 2022 00:31

Protože se ozvalo dost lidí, kteří by radši jeli v druhé polovině týdne, tak to posunem ...
Termín tedy definitivně bude úterý až neděle.
Snad už nikdo nebude proti. Na Honzu_P nemám kontakt
Sandy
Člen
#15 | Zasláno: 15 Zář 2022 20:15

Jak to vidíte tedy s tím termínem? Btw. Soča má vodu! A aktuálně až hoooodně moc.
Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další » 
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Podzimní alpské pádlování, poslední týden v září Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®