Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/
Kamenice
Stránka 1 z 4:
1
2
3
4
Další »
zav
Člen
|
Zasláno: 25 Dub 2025 12:21
Po domluve s Lukasem a Markem vyhlasuju sraz na lodenici v 17:00.
Lukas
Člen
|
Zasláno: 25 Dub 2025 10:12
Maruš
Mně by Vratislavice nevadily, ale Zav chtěl na Paraplíčko
Maruš
Člen
|
Zasláno: 25 Dub 2025 09:47
Ondra
Noo asi bude Parapličko plné a mokré...ale přizpůsobím se čemukoli...případně nechám stan doma
Ondra
Člen
|
Zasláno: 25 Dub 2025 08:37
|
Změnil(a): Ondra
Je varianta spaní u mě (mám volný kvartýr - Liberec/Vratislavice n.N.) a ráno je to půl h do Plav. Můžu na sobotu pendlovat s Rimmerem (ten je zatím sám), na neděli na jedno splutí už bych někoho odchytl. Rimmer tvrdí, že na Paraplíčku bude plno slalomářů (a bude tam mokro). Takže můžete vyrazit z Brna jedním autem...
Lukas
Člen
|
Zasláno: 25 Dub 2025 08:00
Marek
Jedeme mým autem, posádka já, Zav a Maruš. Ale přidá se k nám na pendlování Ondra. S tebou nás bude pět, do auta je to v poho, na střeše ale nic moc. Kdybyste měl někdo rodeovku, strčím ji dovnitř. Kdybychom měli úzké lodě, tak to dáme na střechu..
Ondra
Člen
|
Zasláno: 25 Dub 2025 07:10
Já budu vyhozen rodinou z auta okolo páté na Paraplíčku a tam budu zevlit dokud nedorazíte
Pak se rád k někomu přidám na celý víkend, v neděli mě zase naberou, až pojedou zpět z výletu...
Marek
Člen
|
Zasláno: 24 Dub 2025 21:49
Taky bych jel. Vejdu se ještě někomu do auta, nebo mám vzít své?
zav
Člen
|
Zasláno: 23 Dub 2025 11:15
Vlak nejezdi, takze si pendl budeme muset poresit sami.
https://www.iidol.cz/jizdni-rady/zmeny-provozu/?changeId=368
Bylo by krasne, kdybychom vyrazili hned rano jeste pred zavody, ale jeste se nam to nikdy nepovedlo
Osobakem se vam tam bude urcite lip manevrovat, byva tam dost provoz (parkovani i pendl).
Sandy
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2025 20:58
zav
Diky za info
ktere okna planujete v sobotu jet? Premyslime, ze kdybychom jeli, tak mozna jen na otocku v sobotu osobakem, tak nevim, v kolik bychom museli dorazit? Nevim, jak to tam funguje s tim pendlem. Pripadne kdybychom jeli obytnakem, myslis, ze to je dobry napad skrz spani, parkovani, pripadny pendl...?
zav
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2025 15:27
Sandy
Je dobry byt nachystany na vypluti v tom volnym okne (nejnarocnejsi je to nejak skloubit s pendlem, ktery je tam dost na dlouho, idealne vlakem). Kdyz te pak nekde dojizdi zavodnici, tak chvili pockas ve vracaku a pustis je. Nikdy to nebyl problem. Lidi cekam hodne, neb ma byt hezky.
Maruš
Ja bych to v nedeli taky nezdrzoval, jedna jizda a dom. Kdyz bychom stihli to poledni okno (coz vetsinou nestihame), tak bychom mohli byt do 6 v Brne.
Maruš
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2025 14:57
Já bych se taky ráda přidala...jen bych potřebovala být v neděli nějak rozumně doma.
Ondra
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2025 10:23
Ze zkušenosti je to na pohodu, není to žádný masox a dá se to stihnout i s případným nakoukáním obtížnějších míst, popřípadě několikanásobným sjetí Tobogánu atp...
Sandy
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2025 07:46
zav
Mezi zavody je tam 45min nebo max hodina na volne jezdeni vcetne treninku, to bude asi docela spech co? A hodne lidi? Jaka je zkusenost, byva to "narvane" a je potreba to zhrkat rychle, nebo ta hodina staci?
Ondra
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2025 07:19
Já bych rád
Lukas
Člen
|
Zasláno: 16 Dub 2025 18:37
Jel bych
A Ondra se hlásil
Stránka 1 z 4:
1
2
3
4
Další »
fórum Kajak VUT
/
Vodácké akce
/ Kamenice
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce