Tak aby těch akcí letos nebylo málo, přidávám i termín letošní vody určené primárně pro rodiny s dětmi, ale hojně se jí účastní i bezdětní kajakáři a kajakářky - viz foto z loňska, kde jsem napočítal 40 dospělých, 12 dětí (i s Jonášem v břiše

) a jednoho psa - a to tam nejsou všichni! (Například Střecha se Sabčou a jejich pejskem

)
https://gallery.kajak-vut.xyz/images/2023-07-09-So%C4%8Da_l%C3%A9to_2023-Jirka_H/2023 0707_094201.jpgSoča nám sice letos zdražila a sněhu bylo méně, ale třeba to klapne a voda začátkem července ve Slovinsku bude! Je to pro tuto akci ideální destinace, zvažoval jsem (a stále zvažuji) i jiná místa, to se však dohodne až se to bude blížit...
Termín bude
od středy 3.7. do neděle 7.7.2024. V pátek 5.7. je svátek, takže nás to bude stát jen 2 dny dovolené. Kdo bude chtít, může si to prodloužit již od 29.6., jak jsme to mnozí udělali loni.
Organizaci této akce jsem letos převzal po Lukáši Křižanovi. Více informací můžete najít o kousek níže v tomto vláknu v loňském Lukášově komentáři.
Prozatím konec hlášení, přihlašovací formulář abychom měli představu jaký je zájem a do jakého kempu se vejdeme sem časem přihodím. Na rodinky a staré členy budu posílat ještě hromadný email, poněvadž sem na fórum ne všichni chodí.