Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Oetz

Filip S
Člen
#1 | Zasláno: 26 Zář 2023 08:32

Ahoj, navazuju na rozhovor na trnávce a rád bych s vámi na oetz jel. Jen pro mě je možno vyrazit nejspíš až ve čtvrtek kol 9 ráno z brna, pokud se situace vyvine lépe tak ve středu večer. Mám třímístnou dodávku a tedy bych i mohl nějakého dalšího opozdilce vzít. Telefon na mě je 725 247 093, tak jestli by bylo možno poslat nějaké souřadnice kde vás tam pak najdu - třeba na whatsapp
zav
Člen
#2 | Zasláno: 25 Zář 2023 14:14

Potvrzuju sraz na lodenici ve stredu v 15h. Na Oetztalu to vypada na peknou vodu i pocasi. Po povodni je to pry ok, dokonce jsou odplavene nejake stromy. Konecne mam i tip na spaci flek! Posledni volna mista (asi ve 3 autech)!
JirkaK
Člen
#3 | Zasláno: 19 Zář 2023 17:07

ok
Sehny
Člen
#4 | Zasláno: 8 Zář 2023 10:28

A dívali jste se, jestli už tam znovu postavili silnice? Minimálně části jim tam chyběli po záplavách.
zav
Člen
#5 | Zasláno: 7 Zář 2023 10:56

Kdo by jel letos? Rad bych primarne na Oetz (obtiznost cca WW4), ale nabizi se i (castecne) spojeni s Marovou akci (Loisach apod.). Termin 27.9.(odpo) - 1.10. (pripadne nejaky den navic).
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Oetz Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®