Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Rakouské Trojky (s Oskarem) 2024

Oskar
Člen
#1 | Zasláno: 22 Kvě 2024 08:50

Čau, nerad ale nakonec navrhuji letošní Oskarovo Rakousko ZRUŠIT. Přihlášeným účastníkům zasláno více v emailu..

Tak snad napřesrok!
Oskar
Člen
#2 | Zasláno: 17 Kvě 2024 14:42 | Změnil(a): Oskar

Ahoj, jsme na štíru s počtem účastníků, kdyby ještě někdo váhal, hodil by se nám jeden člověk do optima, zn. nejlépe s autem

PS: finální domluva se přesouvá na příští týden, ale předpoveď počasí slibuje vhodné stavy i na západě Rakouska (Loisach, Isar a další "krásky")

PPS: nedá se vyloučit ani zkrácení, kdyby pro někoho byl problém "jen ta dovolená"
Oskar
Člen
#3 | Zasláno: 14 Kvě 2024 21:00

Ahoj, zájemců je letos jaksi pomálu, tak to zkusím připomenout ještě i tady.. Kdo se přidá?
Tomas Pokluda
Člen
#4 | Zasláno: 1 Kvě 2024 08:38

Já letos Rakousko s Oskarem budu muset vynechat.
Pojedu do Francie a na obě akce už bych neměl ani síly ani dovolenou.
Oskar
Člen
#5 | Zasláno: 30 Dub 2024 14:36 | Změnil(a): Oskar

Ahoj všem, vězte že s akcí počítám a vše platí.. jen nestíhám sepsat informační email..
Odjezd bych viděl na sobotu 26.5. brzo ráno, první řeka Mur z Tamsweg. Další den snad Lieser, a pak se uvidí...

PS: dovolená schválena vedoucím!
Oskar
Člen
#6 | Zasláno: 21 Dub 2024 21:50 | Změnil(a): Oskar

Oskar: připomínám "Oskarův Nábor" na Rakouské trojky.. tenhle týden bych chtěl rozeslat první informace (snad)... tak šup šup maily sem >>> (jen zájem o informace) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7gwdaqb7PD0J8CDWRfSbuDWC0wd3VjRukFPNLJMTAR 4z4HQ/viewform?usp=sf_link <<<
PajaL
Člen
#7 | Zasláno: 8 Dub 2024 20:28

Ja bych to vazne zvazila, kdybyste me chteli vzit. Vyplnila jsem formular, i kdyz jsem uz asi vice nez dvoulety novacek, a pockam na info
Vegan
Člen
#8 | Zasláno: 8 Dub 2024 19:40

Ahoj,

Letos se obávám, že to u nás neklapne :-/ Neb stařešiná sekce mého rodinného klanu ( prý pokrevního ale moc tomu nevěřím ) se rozhodla letos slavit, to že jsou někteří zase o rok blíže hrobu a naše účast je bohužel povinná, když nic jiného, tak protože jako abstinenti jsme vhodnými kandidáty na taxikáře...
Tedy bohužel letos Oskare si to budete muset užít beze mne a mé "růžové maličkosti" ( Sandry )
Tak si to za nás alespoň užijte
Oskar
Člen
#9 | Zasláno: 8 Dub 2024 10:16

(dřívější účastníci: berte to tedy zatím jako "save-the-date" s tím, že se ozvu hromadně někdy v druhé půlce dubna)
Oskar
Člen
#10 | Zasláno: 8 Dub 2024 10:14 | Změnil(a): Oskar

Ahoj všem,

i když letos je prý v plánu několik týdenních akci, tak přesto si přisadím i já s téměř tradiční akcí "Rakouské Trojky" s Oskarem.

Letos v termínu 25.5. - 2.6.

Kdo nezná, tak jde o týdenní akci obtížnosti WW3 s počátkem v Rakousku (Mur, Lieser) a pak se uvidí podle vody - obvyklé varianty pokračování jsou buď západní Rakousko (kolem Innsbrucku) a nebo na jih Rakouska a někdy až Slovinsko (Soča apod). Byly i roky kdy jsme zůstali ve středním Rakousku - prostě podle situace.

Akce je optimální pro 2 až 3 auta, takže ani malá, ani velká. Pro rodinky s dětmi ale nevhodná.

Letos bych rád řady obvyklých účastníků chtěl rozšířit, proto vyzývám loňské/předloňské nováčky, aby mi vyplnili kontakt zde, a já Vás budu držet v mailing-listu (není to závazek k účasti). https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7gwdaqb7PD0J8CDWRfSbuDWC0wd3VjRukFPNLJMTAR 4z4HQ/viewform?usp=sf_link

(inspirace co čekat např. zde nebo taky zde)
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Rakouské Trojky (s Oskarem) 2024 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®