Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce /

Kanál 24.-25.5.2025

kure91
Člen
#1 | Zasláno: 3 Čvn 2025 08:24

Vidím nějaké záběry v galerii, zkusím taková dotaz, bo to někdo tuším fotil. Nemá náhodou někdo foto ze sobotní odpolední nováčkovské deprese, kdy jsme zničení seděli pod stromem a nechtěli kajak ani vidět? :D
Boris
Člen
#2 | Zasláno: 23 Kvě 2025 09:13

Ahojte. Na poslednú chvíľu, ale predsa. Nemá niekto v pláne ísť zajtra ráno? Zraz na lodenici o 6:00, auto mám k dispozícii. Pohodlne vezmem 3 ľudí, ale dalo by sa aj 4 s plnou výbavou, ale kľúče od klece nemám.
Rasto
Člen
#3 | Zasláno: 22 Kvě 2025 12:49

Tomas Pokluda
Tým pádom beriem auto ja a aj Lenka a Mára, takže sa môžete hlásiť do posádok, alebo to môžeme poskladať na mieste ak teda každý bude na 17:30-18:30 na lodenici.
Marek
Člen
#4 | Zasláno: 22 Kvě 2025 12:47

Ke mě se zatím hlásil jen Vláďa, 2 místa mám volná.
Tomas Pokluda
Člen
#5 | Zasláno: 22 Kvě 2025 12:45

Já nejspíš budu brát ženu, psa a kolo.
Takže se k nám do auta vejdou už akorát lodě na střechu.
Kdyby se něco změnilo, dám vědět.
Rasto
Člen
#6 | Zasláno: 22 Kvě 2025 11:11

Už sa nám to blíži, tak nejaké ďalšie info

Zatiaľ nás je 13 + Mára a Sabča. Lukáš a Lea, vy asi pôjdete po vlastnej ose? Ostatný by sme mali vojsť do 3 aut.

Jednu posádku budem tvoriť ja, Lenka B., Lenka M. a Honza, keby sa ešte niekto pridal, rozdelíme to a zoberieme jedno auto naviac.

Čo viem Mára chce brať auto a Tom, tak kľudne môžete vyhlásiť posádky.

Požičovňa by mala byť dostupná od 17:30 do odjazdu 18:00-18:30, ak by niekto potreboval nejaký iný čas, prosím dajte čím skôr vedieť.

Beriem gril na sobotu.

Ak by mal ešte niekto záujem, kľudne sa prihláste.
Rasto
Člen
#7 | Zasláno: 13 Kvě 2025 11:11

Ahoj!

Plánuje sa kanál na České Vrbné v termíne 24.-25.5., akcia je vhodná pre KAŽDÉHO, je jedno či sedíte v kajaku dva týždne alebo pár rokov. Prisľúbilo sa niekoľko trénerov, takže určite sa vám bude mať kto venovať.

Vyrážať sa bude v piatok 23.5. nejak po práci alebo ako to bude komu vyhovovať.

Požičovňa bude k dispozícii tiež v piatok 23.5., alebo po dohode v iný deň.

Info pre začiatočníkov:
Pôjde sa osobnými autami, na ktoré sa naviažu na strechu jednotlivé lode. Budete potrebovať oddielový/osobný materiál na vodu, všetko sa dá požičať v oddielovej požičovni za fajn cenu. Spať sa bude priamo v kempe buď v stane/pod širákom/v aute, v podstate ako to každému vyhovuje.
Ďalšie info zistíte buď u mňa, alebo u vašich trénerov.

Teším sa a dúfam, že sa nás nazbiera čo najviac.

Prihláste sa sem: odkaz
Vodácké akce fórum Kajak VUT / Vodácké akce / Kanál 24.-25.5.2025 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®