Ředkvička v pivu nemá stejných účinků jako kaštan, což se nedá říct o mrkvi. Na druhou stranu od ředkvičky, mrkev v pivu neplave.
“Kaštan zeleninou nenahradíš!!“ (Heslo alla Hasanos)Sedím u Maltose v naprosto parádním apartmánu, hraje Vltava, popíjím pivo v květinovém obalu od Peti a Lukáša a píšu report z nejlepší narozeninové cesty mého života.Rafinovaný sraz u Královny Elišky, který odkazoval na Hostinec Starý dvůr, byl příjemný impulz na začátek.

Masiano obdarován dokonalým MAS-tričkem, monster-praktickým italským konverzačním slovníčkem, elegantním zeleninovým dortem, květinovým pivem a přítomností kajak-přátel začínal být pomalu ale jistě intenzivně šťastný

Kolem půl jedenácté nás jíž nenápadně začíná přitahovat brněnské podzemí.
Jdu, jdu, jdu, předkloněn, chodbou temnou a jsem rád, že tu nejsem sám. V tom se chodba rozšiřuje a prostor k podzemnímu koncertu ideální. Masan ladí italskou mandolínu, hraje a všichni zapojujeme slepecké smysly. Hudba mnění neútulné podzemí v příjemné prostředí.
(H)Jasanovci vyráží k domovu. Ostatní přemístí se do sudového legendárního pivo-místa. Do Skleněnky (Skleněná louka). Výstava MAS-symbol výtvorů. Pivo, postupné rozpouštění, závěrečné tance, loučení, rozjezd, domůů..
Využívám svůj lékárničkový spacák a přespávám u Mltose. Hrajeme na parádní el. Kytaru a pidi-přenosné kombo, padají nám únavou lahváče a jde se spááát..

Tak parádní oslavu narozenin jsem ještě v životě nezažil..

Milí přátelé, kajakáři, umělci a vinaři, Malto, Boženko, Vláďo, Hasáku, Romčo, Eliško, Peťo, Lukecu.. a i všichni ostatí..
Mám vás rád a jsem vděčný že tu jste

Juch juch juch