Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce /

KašnaTour 2015

Vláďa
Člen
#1 | Zasláno: 12 Čvc 2015 19:12

Tak fotky z akce: Zde
Marek
Člen
#2 | Zasláno: 11 Čvc 2015 11:50

Kdo by se chtěl připojit v průběhu a nemá telefon na nikoho z účastníků, tady je na mne: 54 * 3209 * 4483
Lucka
Člen
#3 | Zasláno: 11 Čvc 2015 11:01

Pokud to vyjde, tak se zkusíme na chvilku přijít podívat
Dáša
Člen
#4 | Zasláno: 9 Čvc 2015 23:40

já se také připojím
Mira
Člen
#5 | Zasláno: 9 Čvc 2015 15:52

ahoj .. pridal bych se lec, jsem az do nedele mimo Brno .. skoda, tesil jsme se na letosni rocnik
Oskar
Člen
#6 | Zasláno: 9 Čvc 2015 13:23

Karel Masák: Bohužel vozík za kolo nemám, navíc jsem mimo brno...
A že by nějaký lidový všeuměl vyrobil kajako-podvozek?
Karel Masák
Člen
#7 | Zasláno: 9 Čvc 2015 12:51 | Změnil(a): Karel Masák

Toz ja bych se přidal, je li tu ta možnost. Bude li v patek poradní zasedání, přišel bych i na páteční trenal. Takový hloupý nápad.. Co tak pridelat kajaky na kočárek za kolo a létat po brně kolmo.. Haha :D Oskare? Kubíčku? Nechcete provetrat špunty. Potomek by za jízdy mohl sedět v kajaku :P
Vláďa
Člen
#8 | Zasláno: 9 Čvc 2015 12:44

Přijde vůbec někdo jiný, než Mara a já?
Marek
Člen
#9 | Zasláno: 8 Čvc 2015 14:09

Zúčastním se, a podíval bych se třeba na jezírko na Holandské, sice je mimo užší centrum, ale zase už je to větší plocha

Lucka
Obávám se, že tak dlouho se to neprotáhne, ale případně dám vědět. Doufám, že tvůj sobotní program stojí za to.

Jinak se zdá, že počasí akci přeje:
Jasno až polojasno. Nejvyšší denní 22 až 26 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s
Lucka
Člen
#10 | Zasláno: 7 Čvc 2015 10:17

Škoda, že akce není v neděli . Pokud by se vám eskymování protáhlo až do neděle, určitě dejte vědět
KáBul
Člen
#11 | Zasláno: 7 Čvc 2015 09:59

Aaaaa. Zúčastním se!!
Vláďa
Člen
#12 | Zasláno: 7 Čvc 2015 09:58

Pokud někdo má návrh na zajímavou kašnu, klidně ho sem nadhoďte
Vláďa
Člen
#13 | Zasláno: 7 Čvc 2015 09:57

Tak. A je to tu!!!!
Už vás nebaví, že v řekách neteče skoro žádní voda? Že jediné co teče je pot z vašeho čela? Máme pro vás východisko!!!

V sobotu 11. července 2015 proběhne další ročník již tradiční akce eskymoputování po brněnských kašnách a jiných vodních plochách. A o co jde? O spoustu zábavy, trochu kajaku a pár eskymácích
Sejdeme se ve 12:50:31 na loděnici a vyrazíme vstříc dobrodružství.

Akce je přístupná komukoliv. Umění eskymáka není podmínkou.

Pokud by někdo nechtěl začínat s námi z loděnice, vždy se dá domluvit po telefonu s účastníky kde zrovna eskymují
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce / KašnaTour 2015 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®