Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce /

Vánoční Desítka 2016

Stránka  Stránka 2 z 3:  « Předchozí  1  2  3  Další »  
Hasan
Člen
#16 | Zasláno: 26 Pro 2016 10:10

Dáša
Zatím ho mám u sebe doma v bezpečí a asi se na loděnici do konce roku nedostanu. Tak pokud ho nutně nepotřebuješ, předám ti ho v novém roce. Chceš-li s ním ovšem dělat reklamu na Silvestrovské párty, můžu si cestu okolo loděnice najít
Dáša
Člen
#17 | Zasláno: 25 Pro 2016 11:37

Lidi, přeju příjemné prožití vánočních svátků a vše dobré do příštího roku, spoustu zážitků na vodě, horách a jiných místech, kam vás osud zavane.
(Hasane, nech mi prosím krýgl na loděnici na stole, zastavím se tam pro něj)
Armáda
Člen
#18 | Zasláno: 24 Pro 2016 14:20

Chtěl bych také vyjádřit své díky celému organizačnímu týmu... Sic mne mrzí, že jsem se nemohl zapojit více, na poslední chvíli jsem se přece jen stihl i připojit a strávit pár alkohodin s vámi všemi. Přidám trochu sentimentu a řeknu, že mi všichni moc chybíte ((( Za mě nejoriginálnější kostým: Budulínek, nejvymakanejsi: Mach a Sebestova a nejvtipnější Malta, který mě fakt rozsekal :D
Hrozně moc se těším zas na příští rok, je to super tradice!!!
Hasan
Člen
#19 | Zasláno: 18 Pro 2016 08:44

Díky všem týmům podílejícím se na přípravě a průběhu desítky. Opět jsme se skvěle bavili a ceny byly opravdu podařené. Ikdyž jsem žádnou nezískal, tak jsem aspoň omylem sebral Dášin krýgl. Pokud někdo máte prozměnu ten můj, rád vyměním
malta
Člen
#20 | Zasláno: 18 Pro 2016 00:55

Doufám, že nikdo neumrzl. Přikládal sem skoro do sedmi
Janča
Člen
#21 | Zasláno: 17 Pro 2016 10:24

Děkuji všem zúčastněným za super akci!
A prosím všechny, kteří měli za Desítku výdaje, které by potřebovali proplatit, nechť se mi ozvou na mail janulabos(zavináč)seznam.cz a napíší částku, kterou požadují a co kupovali. Díky
malta
Člen
#22 | Zasláno: 14 Pro 2016 15:21

Chcel sem nabídnůt svůj halogen 2x400W (či kolik), ale nemožu ho nikde najít. Asi další z věcí co mně ukradl bývalý podnájemník
Karel Masák
Člen
#23 | Zasláno: 12 Pro 2016 19:47 | Změnil(a): Karel Masák

Hangár byl dnes ve večerních hodinách v ostrém tempu převezen na loděnicu. Veliký dík a tři přání všem ochotným
Tímto vyhlašuju patraci akci po kladivu či nějaké palici na zatloukání kolíků. ;)
Majkl
Člen
#24 | Zasláno: 7 Pro 2016 19:13

Koberec dnes v podvečerních hodinách odletěl na loděnici ...
Karel Masák
Člen
#25 | Zasláno: 7 Pro 2016 15:09 | Změnil(a): Karel Masák

Juch paráda.. Toz dame sraz v Po 12.12.2016 treba kol 18:00 u KB?
Strecho, Dane, pocitam s vozama a Jirko a Majkle, pocitam s rukama ;)
Pojedem na Kotlanovu 13, Brno-Lisen.
Juch ;) Předem dekuju všem za ochotu
Dan
Člen
#26 | Zasláno: 7 Pro 2016 14:45

To se tam vejde!
střecha
Člen
#27 | Zasláno: 7 Pro 2016 14:16 | Změnil(a): střecha

Masaku, tak myslim ze bych se mohl take zucastnit toho stehovani hangaru. Dokonce bych mohl vzit svuj vuz, ale obavam se, ze nebude ani zdaleka dosahovat kvalit jako Danovo auto pro muze.
Tak snad se tam vse posklada, kdyz se tam vzdy vejde tolik kajakaru i s hydrem.
Karel Masák
Člen
#28 | Zasláno: 7 Pro 2016 13:49

Kulturni team podal žádost o velký pocet flasek v ramci realizace programu (víc sem z nich nevytáhl).
A bude li zájem jako loni, v což doufám, skládání na bečku není třeba ;)
PS: Stále se nenašel někdo s autem a volnem v pondělí večer?
Lucka
Člen
#29 | Zasláno: 7 Pro 2016 10:10

Ahoj, jak je to prosím s pivem, bude dost z rozpočtu, nebo se máme složit na nějakou krysící bečku?
Karel Masák
Člen
#30 | Zasláno: 5 Pro 2016 14:16

Ahoj. Takže z borcem domluveno vyzvednutí hangáru na Po 12.12.2016 v 19:00. Sraz tedy v 18:00.
Dasa je bohužel i s dodavkou v Praze.
S prvním autem se uvolil Dan, Majkl a Jirka.
Pátrám tedy po aute druhém. Najde se někdo? ;)
Stránka  Stránka 2 z 3:  « Předchozí  1  2  3  Další » 
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce / Vánoční Desítka 2016 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®