Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce /

Vánoční Desítka 2018

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2  
Hasan
Člen
#16 | Zasláno: 8 Říj 2018 17:07

Terda
Člen
#17 | Zasláno: 8 Říj 2018 16:52

Hasan
Ptala jsem se Majkla, aj se se ptala, jestli to mám takto napsat a nebo mu to stačí říct osobně a odpověděl, že to mám napsat do fóra
Hasan
Člen
#18 | Zasláno: 8 Říj 2018 16:10

Terda
Tvé informace nemusí být akurátní Takže nebuď hubatá a radši se zeptej Majkla jaké má on poslední informace.
Terda
Člen
#19 | Zasláno: 8 Říj 2018 15:54

Majkl
Pokud se všechno nebude řešit na poslední chvílu, jak je u Kajaku VUT dobrým zvykem, tak taky možu s něčím pomoct. Například, to že bude potřeba stan a kamna víme, už teď... Takže si myslím, že není nutné to začít řešit 19.12.
Ale pokud se dneska večer dozvím, že zítra dopoledne mám být tam a tam, tak vám moc nepomožu...
malta
Člen
#20 | Zasláno: 8 Říj 2018 15:41

Mám ještě jednu zprávu. Těžko říct, jestli dobrou nebo špatnou. Obnovili jsme kapelu. Zatím teda pouze telefonicky
Majkl
Člen
#21 | Zasláno: 8 Říj 2018 12:13 | Změnil(a): Majkl

Výborně, guláš teda bude, a s Jirkou a Maltou to už pujde organizovat . Ale kdyby se přidal ještě někdo bylo by to lepší - tímto vyzývám ostatní kajakáře i kajakářky, zkušené i nováčky, plaché i extroverty aby sa přidali. Půjde jen o to se párkrát sejít, probrat organizační věci, naplánovat nějakou zábavu a během besídky dohlížet na její hladký průběh .
Vláďa
Člen
#22 | Zasláno: 2 Říj 2018 15:25

Pokud bude zájem. mohu opět zastřešit(jakože poskytnout mu střechu nad hlavou ať má kde vařit) GulashTeam
malta
Člen
#23 | Zasláno: 2 Říj 2018 12:16

Za sebe říkám, že navrhovaný termín vyhovuje a možu take s nečím poradit
Jirka H
Člen
#24 | Zasláno: 2 Říj 2018 07:15

Tož já sa hlásím-už je na mě letos zase řada to vypadá...
Majkl
Člen
#25 | Zasláno: 1 Říj 2018 21:05

K čertu s KáBulem, ten besídku nezorganizuje
Dobrovolně sa k tomu přihlásil Majkl. Ale protože to sám nezvládne, tak potřebuje neaké pomocníky a nezbývá mu než tu spamovat a vyzývat ostatní aby sa přidali . Zatím nemám žádný plán, termín navrhuju v pátek 21.12.18 a místo stan u loděnice. Kdo má chuť a zájem tak sa može ozvat tady, nebo mailem, nebo na trenále, každá pomoc je vítaná
KáBul
Člen
#26 | Zasláno: 19 Zář 2018 23:06 | Změnil(a): KáBul

Kábul se ptá: Bude i letos vánoční besídka? Kdo ji zorganizuje? Co se na ní bude dít? Přijde Kouzelník nebo Čaroděj? Shoří stan nebo spadne orlí dům? Napadne bláto nebo roztaje sníh? To KáBul bohužel neví ...
Letos tu není maestro Massiani a proto se hledají dobrovolníci k organizaci letošní besídky:
Požadavky na organizátory:
-trocha času
-nadšení pro věc
-vynalézavá a potrefená povaha
Dále se hledá se ideální formát letošní besídky:
Požadavky:
-vyplňte prosím dotazníček zde
Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2 
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce / Vánoční Desítka 2018 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®