Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce /

KašnaTour 2023

Marek
Člen
#1 | Zasláno: 31 Čvc 2023 23:12 | Změnil(a): Marek

Tož pěkné to bylo, byť tentokrát se škodami na zdraví a materiálu. Zúčastněným dík a zraněným navíc rychlé hojení!

Kašna umírněnosti

Do fotogalerie jsem nahrál několik fotek, výběr je spíše náhodný, časem ještě něco přidám. Omlouvám se dalším fotografujícím, že jsem je neuvedl v galerii, takže předpokládejte, že dobré fotky jsou od Terky nebo Borise (snad jsem na nikoho nezapomněl) a špatné od mne. Kdo taky fotil nebo natáčel, nebojte se také nahrávat
Lucka
Člen
#2 | Zasláno: 29 Čvc 2023 15:39

Na moravském moři by zrovna mohlo být kajakovani i legální :-P užijte si spanilou jízdu, a kdybyste doeskymovali až k nám na kopec, máme tu také jeden nevyeskymovany pramen a jeden vodotrysk pod okny MP
Marek
Člen
#3 | Zasláno: 29 Čvc 2023 15:36

Pomalu vyrážíme na tradiční eskymování různých brněnských vodních ploch. Skupina je silná a odhodlaná, určitě se podíváme na novou plochu na Moraváku a uvidíme, co ještě. Kdo by se chtěl ještě přidat, ozvěte se
MAS Akce fórum Kajak VUT / MAS Akce / KašnaTour 2023 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®