Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Ostatní akce
/
Lezení
Stránka 1 z 8:
1
2
3
4
5
6
7
8
Další »
Dáša
Člen
|
Zasláno: 20 Dub 2023 14:45
Jel by někdo v sobotu lizt, na Vysočinu nebo Kašparův mlýn, či baby?
JanaM
Člen
|
Zasláno: 11 Zář 2020 11:53
Bolek
Nejjistější spojení na tel. 777 osm šest jedna 629
Bolek
Člen
|
Zasláno: 11 Zář 2020 10:38
Budeme s Jančou v neděli na Žďársku, asi na Rozštípené skále, kdyby se chtěl někdo přidat, bude vítán.
radim
Člen
|
Zasláno: 25 Říj 2019 15:22
Jirka H
Ahoj,co nejake polezenicko na sobotu a nedeli?bude pekne.klidne i vyjezd na dva dny. Pokud se nekdo najde,volej 732 802 a tri jedicky
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 22 Říj 2019 22:19
Tak jak jsem se dnes na vlastní prstobříška přesvědčil, skála u loděnice je kvůli současné kombinaci teploty, vzdušné vlhkosti a tedy rosnému bodu oslizlá až ořasená a tudíž nelezitelná. Karel o tom už ví, Tomovi dám vědet a kdyby měl někdo přesto chuť využít počasí, pojedu před hromadou na Stránskou alespoň zaboulderovat...
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 21 Říj 2019 15:45
Šel by někdo před středeční valnou hromadou zalézt za loděnici do komínského lomu? Lukes ani Zbyšek časově nestíhají a Tom Zdráhal mi to má potvrdit až v tu středu, zda to na třetí hodinu stihne, proto rozhazuju sítě i tu. Má být krásně a tento týden je letošní poslední, kdy má být dlouho světlo. Lano a všechny cajky klidně vezmu, včetně sedáku a helmy pro Tebe, Ty potřebuješ jen svoje lezečky a musíš umět jistit!
Piš sem, nebo na tel. 775 devět osm osm 766.
malta
Člen
|
Zasláno: 21 Říj 2017 12:03
(já si naopak myslím, že takovéto webdesignové zvěrstvo je v posledních letech typické až moc)
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 20 Říj 2017 13:19
Pro ty, kdo znají Drobka, rozhovor o jedné jeho cestě co v krasu v 70.letech postavil. Shodou okolností mi tuto cestu s jinotajícím názvem "Papala lulu" letos v létě kamarád natáhnul a vysvětlil co se pod názvem skrývá..
Jak název vzniknul vysvětluje Drobek v článku: (mají netypický design webovek-musí se rolovat dolů)
http://emontana.cz/papala-lulu-lezeni-kras-sloup/
Lucka
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2016 10:18
Ahoj, chodíte někdo pravidelně na stěnu? My začali chodit ve středu na Klajdu, ale jestli je nějaká paralelní sekce jinde, rádi se spojíme
. Případně pokud by se někdo chtěl přidat zítra, tak jdeme kolem 6.
Dáša
Člen
|
Zasláno: 4 Zář 2016 21:11
zítra zamýšlím jít navečer na friťák, kdo se chce přidat, nechť mi zavolá a dohodnem se na čase. jinak to bude stylem, až se vymotám z hokny, tak jdu
Peťa
Člen
|
Zasláno: 20 Čvc 2016 09:48
Ahojte,
prosím chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevlastníte nějakého frienda(y)? A zda případně by jste mě ho někdo byl ochotný půjčit - 27 - 31.7. Dík
Lucka
Člen
|
Zasláno: 7 Čvc 2016 14:26
Ahojte, nechystá se lezecká sekce o vikendu nekam? Treba v sobotu do Sloupu?
Lucka
Člen
|
Zasláno: 1 Čvn 2016 21:57
Máte už všichni plány na Cyrila a Metoděje? Plánujeme na 1. - 6. 7. (jeden den dovolené) nějaké ferraty v Rakousku. Kdyby se někdo chtěl přidat, tak dejte co nejdřív vědět, chtěli bychom dát dohromady aspoň jedno auto
.
honza_k
Člen
|
Zasláno: 5 Úno 2016 15:40
Ahoj,
jaka je situace s lezenim? Chodi nekdo pravidelne na stenu u VUT? A mel by ten nekdo naladu predavat zkusenosti? (:
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 27 Lis 2015 10:42
|
Změnil(a): Jirka H
Třeba se Vám někomu tato informace bude hodit stejně jako mě: Pokud by jste si chtěli někdo nechat opravit lezečky a nechcete platit poštovné, na Hudy stěně na Vídeňské je žlutý kontejner, kam se lezečky vloží a opravené si je můžete vyzvednout za pár dní na baru. Jediné co je třeba si zjistit předem je, jakou gumu tam chcete, odkaz tu:
http://www.restday.cz/cs/oprava-lezecek
Stránka 1 z 8:
1
2
3
4
5
6
7
8
Další »
fórum Kajak VUT
/
Ostatní akce
/ Lezení
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce