Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Skialp a freeride

Stránka  Stránka 1 z 5:  1  2  3  4  5  Další »  
KarelK
Člen
#1 | Zasláno: 22 Bře 2018 13:50 | Změnil(a): KarelK

Zdarec, někdo v neděli na otočku na skialpy, na pohodu Rax/Schneeberg? Potenciální účastníci jsme zatím já a Hugo
sputnik
Člen
#2 | Zasláno: 1 Bře 2018 09:23

Zdarec,nepřidá se někdo v sobotu na skialp na Pradědu?
Armáda
Člen
#3 | Zasláno: 23 Úno 2018 14:37

Zdarec bude nějaká bezkova sekce v neděli?
Sehny
Člen
#4 | Zasláno: 23 Úno 2018 09:50

Já bych se taky někam přidal, ale pokud možno spíš něco kratšího.
Majkl
Člen
#5 | Zasláno: 23 Úno 2018 08:21

Vypadá to na Kouty, domluva po mailu.
střecha
Člen
#6 | Zasláno: 22 Úno 2018 17:04

Ahoj,

co teda vyrazit smer Jesenik na skialpove/bezkove vypravy na lehko. Sobotu vyrazit z Male Moravky (Hvezdy) na Praded a projet tam nejake pekne sjezdy z Vysoke Hole. Na nedeli se pak presunout do Koutu a vyrazit smer Mravenecnik a Dlouhe strane (cast trasy se da zkratit lanovkou na kopec). Zde by byla vetsina trasy v lese a tak by bylo kryte od vetru, ktery bude v nedeli mrazivy.

Pripadne se daji udelat dve skupiny skialp a bezkari.
Eliška
Člen
#7 | Zasláno: 22 Úno 2018 16:44

Ahoj!

Já bych si někam vyrazila. Nejvíc by se mi to hodilo od soboty do nedele. Ale kdyby byla moznost vyjet jen v patek, zkusila bych opustit Prahu jeste dnes a mozna bych to stihla.

Mohla bych si privezt bezky. Skialpy nemam..pripadne bych si zkusila pujcit.

Brala bych nejaky mene narocny vylet, kde by mi nebyla moc zima...
Majkl
Člen
#8 | Zasláno: 22 Úno 2018 13:51

Zdar, Operace Bivak se bohužel ruší - při kombinaci nepříznivého počasí a zmenšení skupiny jen na dva už si na to netroufám .
Ale místo ní možná bude operace Bývák - vyrazit někam karavanem Naplánované není vůbec nic takže absolutně netuším kam, na co a s kým nakonec vyrazíme.
sputnik
Člen
#9 | Zasláno: 21 Úno 2018 16:46 | Změnil(a): sputnik

Hej hola, rád bych na skialpy na Praděd, ale jen na lehko. Kdybyste se někdo připojoval až v sobotu,rád se přidám jako spoluzavazadlo
Lucka
Člen
#10 | Zasláno: 7 Úno 2018 20:21

Ahoj, už jsem hlásila Majklovi, bohužel nakonec zvolený termín nemůžu, páč se mi přeskládaly plány.. tak aspoň mi nebude zima
Majkl
Člen
#11 | Zasláno: 2 Úno 2018 12:29

Zvolil sem termín 23-25.02.18 a běžky.
Jak říká Kája - není to až tak náročné vzdáleností, ale spíš na vybavení a schopnost přespat v zimně mimo civilizaci. Kdo chce jet ať mě napíše na mail a podrobnosti pořešíme tam. Kdo si není jistý, zeptá se svého trenéra .
Lucka
Člen
#12 | Zasláno: 30 Led 2018 16:17

Ahoj, já dnes ani ve čtvrtek nebudu, nicméně pokud dokonvergujete k termínu 24. - 25. 2., tak prosím se mnou a Tonym počítejte . Preference běžky/skialpy nemám, ač na druhých jmenovných jsem nikdy nestála, což nevidím jako zásadní překážku .
střecha
Člen
#13 | Zasláno: 30 Led 2018 14:32

Majkle, na promitani jdu, takze se porady pote zucastnim...
Majkl
Člen
#14 | Zasláno: 30 Led 2018 07:32

Já možu jen ty dva víkendy, pokud chcete jindy tak se domluvte.
Navrhuju poradu dnes po promítání (nebo ve čtvrtek po posilce).
KarelK
Člen
#15 | Zasláno: 29 Led 2018 17:42

Máme jedno místo na skialpy na Malou Fatru teď o víkendu. Nechcete se někdo přidat? Jedu já, Lukes a Hugo.
PS:
Na běžkách se daj ty Jeseníky zvládnout za den
Stránka  Stránka 1 z 5:  1  2  3  4  5  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Skialp a freeride Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®