Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Lukostřelba

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další »  
martin
Člen
#1 | Zasláno: 16 Čvn 2014 10:10 | Změnil(a): martin

Dane, ohledně střílení, dnes okolo 17 hodiny na loděnici (pokud dnes dáš vědět do 15 hodiny). Dnes se mi nějak rychle začíná plnit kalendář. Ohledně dalšího termínu (čtvrtek) dám vědět.
martin
Člen
#2 | Zasláno: 13 Úno 2014 12:59

No, další střílení se uvidí na kdy to padne, úterky jsou do 4.3. obsazené promítáním a minimálně 2 středy si chci dát eskymo. Takže na začátku března vyhlásím další termín.
Jinak musím Růženku pochválit, že nezničila žádný šíp a to co odpadlo při včerejších drsnějších zásazích, tak už je opraveno.
Paja
Člen
#3 | Zasláno: 12 Úno 2014 19:53

Ja si to precetla az ted, ale na dalsi se hlasim!
martin
Člen
#4 | Zasláno: 12 Úno 2014 11:21

A tak jsem to určil správně , vem si druhé boty do haly a něco abys mohla dát vlasy do culíku, na hale bude podobně teplo jako včera na promítání.
Růženka
Člen
#5 | Zasláno: 12 Úno 2014 11:07

Pokud se dneska nejede střílet do Francijééé, tak je místo obsazeno Růženkou
martin
Člen
#6 | Zasláno: 11 Úno 2014 23:16 | Změnil(a): martin

Zdravim,
zitra 12.2. od 19.00 budu opet trenovat kajakare, protoze nemohu urcit jak tam moc narvano, tak vezmu max 2 lidi, jedno misto je uz obsazeno Ruzenkou nebo Bozenkou, furt si je pletu nejspis Ruzenkou, druhe je zatim volne. Kouknete se na predchozi diskuzi, co budete potrebovat.
Pro ostatni zajemce, pokud mi neco nezkrizi plany, tak urcite vezmu ted o vikendu luk na grunt na Vysocinu, takze si to muzete, zkusit i tam, pokud to mistni podminky umozni a osazensvo se nepostrili.. Podle moznosti a zajmu kdyz tak vyhlasim dalsi strileni.
martin
Člen
#7 | Zasláno: 28 Led 2014 16:18 | Změnil(a): martin

Kdo příjde, ten příjde.... pokud vás nebude víc jak 6, tak je mi to jedno. Terko, zatím počítám, že se vlezeš.
Ale hlavně si sebou vemte něco na přezutí, ve venkovních botech tam být nemůžete a na boso je tam podlaha dost studená.
To Ruženka: když to napíšeš v čas, tak mi to bordel nedělá, takže v poho.
Růženka
Člen
#8 | Zasláno: 28 Led 2014 15:48

Jéééjééé, já si nestihla všimnout, že už je to dneska a moc se mi to nehodí. Vadilo by, kdybych se z dnešního seznamu škrtla a přidala se do nějakého příštího? Pardooon za zmatky, snad nebudu střelena
střecha
Člen
#9 | Zasláno: 28 Led 2014 14:34

Zapomnel jsem se take napsat, ze prijdu....vezmu to asi rovnou z prace.
Terka
Člen
#10 | Zasláno: 28 Led 2014 14:26

Já bych taky ráda dorazila-pokud dobře počítám, tak zatím se na dnešek přihlásili 4 lidi, takže místo by ještě být mělo.
martin
Člen
#11 | Zasláno: 27 Led 2014 17:58

Abyste to nemuseli hledat, tak můžeme dát sraz na zastávce Loosova v 19:52, kdy tam zrovna přijíždí autobus č.57. Kdo přijde pozdě, tak půjde přímo na halu.
Vláďa
Člen
#12 | Zasláno: 27 Led 2014 17:25

Tož se zítra pokusím taky zcela výjimečně staviti...
martin
Člen
#13 | Zasláno: 27 Led 2014 14:38

Vyberu ti nějaký odpovídající tvým schopnostem, že bych se poptal po kladkovém luku.
Hanka
Člen
#14 | Zasláno: 27 Led 2014 11:17

Přijdu a moc se těším. Nějaký luk už mi určitě najdeš
martin
Člen
#15 | Zasláno: 26 Led 2014 20:30

Takže vyhlašuji první termín na úterý 28.1. Maximálně vezmu na první termín 5-6 lidí, abych se vám optimálně mohl věnovat, taky abych pro Vás měl dost šípů. Pokud budou další zájemci, tak klidně vyhlásím další termín. Níže přihlášené si již píšu na seznam na 28.1., pokud nebudou proti.
Budete potřebovat upnuté oblečení, dále boty na přezutí do haly (uzavřená obuv) ne pantofle. Na hale se topí minimálně, sice tam nemrzne, ale teplo vypadá rozhodně jinak. Doporučuji užít termo-prádlo, abyste v tomto oblečení vydrželi 2 hodiny i bez bundy v teplotě okolo 4°C, dá se i ohřát na chodbě.
Kdyby byly nějaké dotazy, tak dejte vědět.
Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Lukostřelba Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®