Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Cestovatelské promítání

Stránka  Stránka 3 z 8:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  Další »  
Ivca
Člen
#31 | Zasláno: 10 Pro 2019 13:42

Moc mě to mrzí, ale jsem nucena letošní promítání kompletně zrušit... Letos se to nějak nesešlo, není zájem od promítajích a nebyla jsem schopna seskládat pořádný program.

Asi už kajakáři víc rodí děti než cestují... Věřím, že příležitost zajít si na pivko najdete jinde.Snad se vydaří další ročník lépe.
Ivca
Člen
#32 | Zasláno: 26 Lis 2019 00:26 | Změnil(a): Ivca

Připomínám zájemcům o promítání, prosím hlaste se děkuji
Ivca
Člen
#33 | Zasláno: 9 Říj 2019 16:21

Zima pomalu ťuká na dveře, za pár týdnů už bude odpolední tma na tréninky nemilosrdná.... je čas na zimní stmelovací akce

Promítat se bude již tradičně v ÚTERKY v Klubu Cestovatelů, začínáme 28.1.2020.

Zatím je zamluveno 5 po sobě jdoucích týdnů. Prosím zájemce, kteří by chtěli pro ostatní promítat, ať se mi ozvou nejpozději do konce listopadu na mail ivca.tapsakova(pecenac)seznam.cz
Uveďte název promítání, pošlete úvodní fotku a krátké úderné motto. Děkuji!
Ivca
Člen
#34 | Zasláno: 9 Říj 2019 15:59

-------------------- PROMÍTACÍ SEZONA 2020 -------------------------
Jirka H
Člen
#35 | Zasláno: 25 Bře 2019 15:36

Mára pro nás připravil stream-ování zítřejšího promítání o Finsku a Patagonii. Přístupné by mělo být zde: https://youtu.be/Kh38iQYZrZk
Jirka H
Člen
#36 | Zasláno: 19 Bře 2019 16:33

Ahojte,
tak konečně máme termín avizovaného promítání z letošní Patagonie! Bude to již příští úterý 26.3.2019 v kavárně Praha (Husova 18, Brno) od 18:00. Web here: https://prahavbrne.cz/?page_id=56

Jako předskokani budou již od 18h promítat Lukes, Janka a snad i Edík a Kubíček fotky z jejich letošní cesty po Finsku na běžkách se sáněmi, odkud se vrátili před několika dny...

Patagonie pak začne cca kolem 19h. Pozvaní jsou i mí kolegové z práce, proto neváhejte, přijďte včas a ulovte si dobré místo vepředu. Těšíme se na vás! Jirka & Hanka & Janka & Lukes a spol...
Ivca
Člen
#37 | Zasláno: 17 Led 2019 21:22

POZORTE, POZORTE!

Trocha se nám to poposouvalo, takže PRVNÍ PROMÍTÁNÍ se koná v úterý 5.2.!!!

Letos vypadají témata opět velmi slibně, tož se těšte! Letáček je ve výrobě, brzy ke shlédnutí ve článcích..

Tečka.
Ivca
Člen
#38 | Zasláno: 24 Zář 2018 14:02

Léto skončilo a tak se můžeme opět těšit na cestovatelska promítání.

Začínáme v úterý 22.1.2019 v 18h v Klubu cestovatelů, který se loni osvědčil.

Prosím promítajíci, ať se mi do konce listopadu ozvou s tématem a nějakou úvodní fotkou, motem.
Cestování a zážitkům zdar
Ivca
Člen
#39 | Zasláno: 24 Zář 2018 13:53

------------- PROMÍTACÍ SEZÓNA 2019 --------------
Janka
Člen
#40 | Zasláno: 31 Led 2018 07:44

Posílám rozluštění včerejších "jedlých švédských bobulí":
- to, co vypadá jako borůvka, je ŠICHA (https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0icha)
- to, co vypadá jako žlutá ostružina je OSTRUŽINÍK MORUŠKA https://cs.wikipedia.org/wiki/Ostru%C5%BEin%C3%ADk_moru%C5%A1ka)
Ivca
Člen
#41 | Zasláno: 30 Led 2018 15:04

Dnes od 18h SEVERSKÝ VEČER (Finsko na běžkách s bobama za zády a čundr švédským Laponskem).

Těšíme se naviděnou v Klubu cestovatelů
Ivca
Člen
#42 | Zasláno: 16 Lis 2017 09:47

Připomínám, že je posledních pár dní možnost přihlásit se k cestovatelskému promítání.

Děkuji všem, co už tak udělali
Ivca
Člen
#43 | Zasláno: 30 Říj 2017 10:47

Kdo budete mít zájem promítat v letošní vlně Cestovatelských promítání, dejte mi prosím co nejdříve vědět na mail ivca.tapsakova(pecenac)seznam.cz

Promítání by se konala během ledna a února 2018.

Tentokrát místo Klub cestovatelů, kde nám rádi zapůjčí komplet plátno, promítačku, ozvučení.

Program musí být seskládaný do konce listopadu, proto prosím opravdu neváhejte. Já už se teď těším na všechny kouty světa
Ivca
Člen
#44 | Zasláno: 30 Říj 2017 10:39

----------------------- PROMÍTACÍ SEZONA 2017/2018 ------------------------
Ivca
Člen
#45 | Zasláno: 21 Úno 2017 21:37

To bylo supeeer! Díky moc za promítání a jeho zprostředkování a zdravím z Walesu
Stránka  Stránka 3 z 8:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Cestovatelské promítání Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®