Právě jsem vám všem na email poslal pozvánku na letošní zimní setkání na Blatinách, které se bude konat již za 3 týdny - tj. od
pátku 30.1. do neděle 1.2. 2026.
Kdo ještě neví o co jde, nechť si přečte loňský článek, kde je to hlavní uvedeno, moc věcí se od loňska nemění - pivo Kubíček - sauna Armáda - jen zatím nevíme, zda Kouzelník letos přijde, či ne...
https://www.kajak-vut.com/index.php?text=420-zimni-setkani-na-blatinach-2025Jelikož se pololetní vysvědčení rozdává již ve čtvrtek, a v pátek mají školáci prázdniny, je možnost dojet na chatu již ve čtvrtek. Se správcem je to domluveno - zatopí na dálku již ve středu - jen je potřeba, aby si od něho někdo přebral mezi pondělím až čtvrtkem klíče. Správcovat nám bude Pavel Wronka. Bydlí v Blažovicích, ale přes den jezdí po Brně, takže je to jen na domluvě s ním, kde a kdy si klíče předáte. Zatím vím o Míše Černocké, pokud se k ní budete chtít přidat, kontaktujte ji.
Já i správce přijedeme až v pátek. V ten čtvrtek je jen potřeba zapnout jistič pro vodárnu (ve skříni vlevo u vchodu).
V případě jakýchkoli dotazů mi pište / volejte (kontakty na správce/Míšu/mě máte všichni v emailu)