Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Zimní soustředění na Blatinách

Stránka  Stránka 1 z 14:  1  2  3  4  5  ...  10  11  12  13  14  Další »  
Lukes
Člen
#1 | Zasláno: 1 Úno 2026 18:41

Kajakáři, zůstaly tam dětské duhové gumáky "Hunter" velikosti 5, růžová pletená čelenka a modrý šátek se žlutým lemem a tajemným vyšitým znakem. Poslal bych fotku, ale nevidím tu možnost.
Je to něčí nebo věnujem charitě?
Stejný osud stihne, není-li ničí, i tu zapomenutou bílou kabelu poloplnou dobrot (brambory, slun.olej, nějaké oříšky a sušenky), kterou nám správce s sebou domů nabalil..

Každopádně děkuji za účast. Bylo to příjemné, sněhobílé! Večírky střídmé, takže i ve stopě jsme něco předvedly. U mě dobrý! L.
Ifka
Člen
#2 | Zasláno: 30 Led 2026 12:54

Ahoj, nakonec taky dorazím dneska večer (v pátek), auto zatím volné, jedu z Komína. Odjezd po 4h. Vracet se budu už v sobotu někdy po výletě , zájemce vezmu zpět do Brna.
PajaL
Člen
#3 | Zasláno: 30 Led 2026 11:43

JirkaK
Výborně. Taky jsem četla, že to vypadá nadějně. https://lyzovani.nmnm.cz/patek-30-ledna-ceka-nas-krasny-vikend-ve-stope/
JirkaK
Člen
#4 | Zasláno: 30 Led 2026 11:23

Tak už tahají stopy.
Lukes
Člen
#5 | Zasláno: 29 Led 2026 14:16

Omlouvám se, ale až teď vyšlo najevo, že tam není dvojvýčep. Takže Kubíček sud limonády kupovat nebude, alespon dnes cestou na Blatiny už to zařídit nezvládne, zítra nejasně prý.. Já to taky nestíhám.
Kdyby teda někdo toužil po limonádě tak moc, že by ji dokázal obstarat, i s výčepem, případně nakoupit kastle zonky, tak můžete. Kdo by se toho rozhodl chopit, napište to nejprv sem, ať se toho nechopí ještě někdo. Ideálně zavolejte předtím Kubíčkovi, nebo mě (číslo šlo emailem), ať se zkoordinujeme.
L.
Marek
Člen
#6 | Zasláno: 29 Led 2026 10:17

Taky nabízím místo v autě, odjezd z Brna v pátek cca v šest, návrat neděle.

Na polích leží tak 3 centimetry sněhu, dneska možná pět napadne. Jinak cituji z 25: "Obecně nejlepší podmínky a upravené stopy na bruslení i klasiku a nejméně ledovatý sníh jsou v oblasti mezi Sedlem - Vlachovickým hřebenem - Skleným a Fryšavským ledovcem. Jsou tam najeté i tradiční okruhy"
JirkaK
Člen
#7 | Zasláno: 29 Led 2026 06:31

Ahoj, nabízím místa v autě odjezd v pátek večer, návrat v neděli odpoledne.

PajaL
Bohužel zatím jen Vysočina aréna
https://www.vysocina-arena.cz/oteviraci-doba/
PajaL
Člen
#8 | Zasláno: 28 Led 2026 20:06

Těším se na limonádu i na pivo. A těším se i na běžky. Bude to na ně? Co myslíte?
Lukes
Člen
#9 | Zasláno: 27 Led 2026 12:15

Potvrzuji, že 50 litrů limonády objednáno. A připomínám se s prosbou, ať máte všichni hotovost pro platbu za bydlení. Za organizační tým děkuje a těší se Lukes.)
Jirka H
Člen
#10 | Zasláno: 10 Led 2026 13:45

Karoli
Limonádu prokonzultuju a zkusíme zařídit. Díky za tip!
Karoli
Člen
#11 | Zasláno: 9 Led 2026 13:58

Ahoj Jirko,
díky za organizaci, těšíme se. Měla bych návrh na vylepšení baru. Nezvážilo se pořízení i malé bečky s nějakou limonádou pro abstinenty, řidiče nebo pro míchání Radleru?
Jirka H
Člen
#12 | Zasláno: 9 Led 2026 13:31 | Změnil(a): Jirka H

Vláďa
Vzal jsem emaily historických členů co jsem za ta léta nasbíral + jsem dostal emaily současných členů => udělal jsem pivot table a vyplivlo to 144 různých emailových adres. Kvůli ochraně osobních údajů jsem tento seznam dal do skryté kopie. Já věřím, že tam téměř všichni jsou (záleží teď, kdo dnes ještě čte emaily, a kolika lidem to spadlo do spamu, že... )
Vláďa
Člen
#13 | Zasláno: 9 Led 2026 11:23

Jen dodám, že akce je pro kohokoliv, ne jen pro ty co dostali email

Nebo snad Jirka má email opravdu na všechny?
Jirka H
Člen
#14 | Zasláno: 9 Led 2026 11:07 | Změnil(a): Jirka H

Právě jsem vám všem na email poslal pozvánku na letošní zimní setkání na Blatinách, které se bude konat již za 3 týdny - tj. od pátku 30.1. do neděle 1.2. 2026.
Kdo ještě neví o co jde, nechť si přečte loňský článek, kde je to hlavní uvedeno, moc věcí se od loňska nemění - pivo Kubíček - sauna Armáda - jen zatím nevíme, zda Kouzelník letos přijde, či ne...

https://www.kajak-vut.com/index.php?text=420-zimni-setkani-na-blatinach-2025

Jelikož se pololetní vysvědčení rozdává již ve čtvrtek, a v pátek mají školáci prázdniny, je možnost dojet na chatu již ve čtvrtek. Se správcem je to domluveno - zatopí na dálku již ve středu - jen je potřeba, aby si od něho někdo přebral mezi pondělím až čtvrtkem klíče. Správcovat nám bude Pavel Wronka. Bydlí v Blažovicích, ale přes den jezdí po Brně, takže je to jen na domluvě s ním, kde a kdy si klíče předáte. Zatím vím o Míše Černocké, pokud se k ní budete chtít přidat, kontaktujte ji.
Já i správce přijedeme až v pátek. V ten čtvrtek je jen potřeba zapnout jistič pro vodárnu (ve skříni vlevo u vchodu).
V případě jakýchkoli dotazů mi pište / volejte (kontakty na správce/Míšu/mě máte všichni v emailu)
Jirka H
Člen
#15 | Zasláno: 4 Led 2026 18:45

Topuju vlákno, email a článek comming soon
Stránka  Stránka 1 z 14:  1  2  3  4  5  ...  10  11  12  13  14  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Zimní soustředění na Blatinách Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®