Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Zimní soustředění na Blatinách

Stránka  Stránka 2 z 13:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  13  Další »  
Kačička
Člen
#16 | Zasláno: 15 Úno 2025 08:46

Ahojte, my tento rok drevo do sauny neprinesieme. Prazdninujeme jarne a snad zimme moc ma mrzi, ze nedojdeme, ale neda sa nic robit, snad to dalsi rok vyjde v lepsom termine uzite si to, budem na vas mysiet! ;)
Armáda
Člen
#17 | Zasláno: 9 Úno 2025 20:39

ok, tak teda vem to repro. Ja bych pro nej musel jet, nemam ho doma diky
Lucka
Člen
#18 | Zasláno: 8 Úno 2025 09:50

kouzelnik
Boží snad si singles pribali dost alkoholu, aby akci přežili ve zdraví
kouzelnik
Člen
#19 | Zasláno: 8 Úno 2025 09:48

Armáda
Čau, s Jirkou jsem se domlouval, že pro dětičky udělám nějaké kouzelnické vystoupení. Světla a dým přibalím. Playlisty taky nějaké mám na tabletu. A není problém, abych vzal i repro a pult na ozvučení. Tak dej vědět, jestli se ti chce tahat s aparaturou nebo to mám vzít komplet já.
Lucka
Člen
#20 | Zasláno: 7 Úno 2025 06:02

Armáda
Jo, a zapaříme jako zamlada
Armáda
Člen
#21 | Zasláno: 6 Úno 2025 22:03

Jo a napadla mě myšlenka- už zase :D
Vzhledem k tomu, že Blatiny už posledních pár let připomínají školku, mohli bychom dát baby diskotéku.
Vezmu aparaturu, na ostatních zbývá udělat playlist. Na USB, čemkoliv... kdyby měl někdo diskokouli/světlo- vemte
Armáda
Člen
#22 | Zasláno: 5 Úno 2025 08:11

A z Prahy autem?
Armáda
Člen
#23 | Zasláno: 5 Úno 2025 08:09

Ohrožena není, jen to je složitější... Nepojede náhodou někdo na Blatiny z Olomouce?
Jirka H
Člen
#24 | Zasláno: 30 Led 2025 23:49

Topuju vlákno Blatiny. Máme zaplacenou zálohu, počítají s náma, známe jméno sloužícího správce o tom víkendu 21.-23.2.2025, avšak zatím nevíme, zda nám tradičně Kubíček doveze pivo, a Armáda mobilní saunu (sauna skrze Danovo cvičení ohrožena). Zjistím situaci a dám vědět, zda bude třeba náhradního dodavatele piva, případně jak zajistit saunu a dřevo do ní. Updatovaný článek na hlavní stránce snad comming soon, pro nováčky posílám prozatím odkaz na loňský článek, (v podstatě se nic nemění, takže s sebou spacák a půllitr (kajak či běžky dle aktuální situace;)).

https://www.kajak-vut.com/index.php?text=407-zimni-setkani-na-blatinach-2024

Jirka
Jirka H
Člen
#25 | Zasláno: 6 Lis 2024 08:00

Zdar děcka, máme už termín Blatin - 21.2. - 23.2.2025. Tak si zapište do kalendářů
Armáda
Člen
#26 | Zasláno: 4 Bře 2024 14:26

Taky děkuji všem mám z vás úplně táborový syndrom zase <3
Jirka H
Člen
#27 | Zasláno: 3 Bře 2024 23:26 | Změnil(a): Jirka H

Jsme moc rádi, že jste dojeli a bylo nám spolu skvěle!
Rekapitulace pro moje příští já a vám pro zajímavost: Během víkendu se v chalupě otočilo celkem 66 lidí - 41 dospělých, 15 dětí starších tří let a 10 těch nejmenších. Za ubytko jsme celkem zaplatili cca 26 tisíc korun. Pivo vyšlo úplně přesně - vypily se 4 štěňata, tj.240 piv. Díky Kubovi za zařízení škopků, Armádovi za saunu, Kačičákům za dřevo a všem ostatním za úklid, vytváření atmosféry, úsměvy a divokou pařbu, byli jste boží! ❤️
Zdeňka
Člen
#28 | Zasláno: 3 Bře 2024 20:11

Já se taky přidávám, protože jsem dnes konstatovala, že organizátoři asi netuší, jak blahodárné má tato akce důsledky pro děti, ale hlavně jejich rodiče. Snad jen ty děti grunt brzo nezboří.
Všem účastníkům velké díky
Oskar
Člen
#29 | Zasláno: 3 Bře 2024 20:09 | Změnil(a): Oskar

Díky!

Díky všem organizátorům, JirkoviH, Lukecovi, Márovi, a dalším co se podíleli…
Díky Kubíčkovi za výborný zlatavý nápoj co dovezl,
díky nespočtu z vás, co vzali něco znamenitého na zub,
a velké díky Vám všem za skvělou atmosféru!

Díky Bohu že tahle výborná akce přetrvává…
Oskar
Člen
#30 | Zasláno: 1 Bře 2024 14:11

Hanka, Jirka H : ano, nemáme "s odsunem" mezi dospělé problém a počítáme s tím! (alespoň budou mít zážitek se vším všudy)

Těšíme se, za pár hodin naviděnou!!!
Stránka  Stránka 2 z 13:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  13  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Zimní soustředění na Blatinách Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®