Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Zimní soustředění na Blatinách

Stránka  Stránka 4 z 13:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  13  Další »  
Lukas
Člen
#46 | Zasláno: 27 Úno 2024 22:39

Existuje aspoň rámcová představa o tom, kdo jede a jaká je obsazenost pokojů (jde mi o rodiny s dětmi, ne o společnou noclehárnu)? A pokud neexistuje, tak kdo jede s rodinou?
střecha
Člen
#47 | Zasláno: 27 Úno 2024 14:50

Taky uvazuji, ze jestli nakonec pojedu, tak bych jel jen na patek vecer a v sobotu bych nekdy jel domu. Ale zatim to mam tak 50 na 50.
Hanka M
Člen
#48 | Zasláno: 26 Úno 2024 16:54

Nechystá se někdo zpět v sobotu odpo po výletě?
Karoli
Člen
#49 | Zasláno: 26 Úno 2024 12:07

Ondra
To jsou skvělé zprávy! Ráda bych se přidala. Zrovna jsem chtěla psát, že sháním někoho, kdo jede v sobotu domů.
Ondra
Člen
#50 | Zasláno: 26 Úno 2024 10:59 | Změnil(a): Ondra

Já pojedu jen na páteční večer. Nechci nikoho zbytecne připravovat o super akci, ale kdyby někdo chtěl vzít do Brna po sobotní snidani, nabízím spolujizdu.
rimmer
Člen
#51 | Zasláno: 26 Úno 2024 09:58

Zdar, plánujete někdo brát s sebou třeba kola nebo se najde někdo, kdo se se mnou půjde proběhnout třeba na 5/10/15 km?
Armáda
Člen
#52 | Zasláno: 25 Úno 2024 20:04

koukam, ze na bezky to moc nevypada... spis na opalovacku
Jirka H
Člen
#53 | Zasláno: 13 Úno 2024 21:13

Super, díky Dane a Kačičko!
Klíč nebude potřeba převzít předem, správce tam bude brzy a od 17h se budeme moci ubytovávat
Kačička
Člen
#54 | Zasláno: 9 Úno 2024 15:13

Drevo vezmeme Tesime sa!
Armáda
Člen
#55 | Zasláno: 1 Úno 2024 16:41

Ještě bych teda doplnil, že díky velkému zájmu z loňského roku budu zase brát sauničku. Hodilo by se tedy zase přivézt suché měkké dřevo v dostatečném množství.
Jirka H
Člen
#56 | Zasláno: 1 Úno 2024 14:23 | Změnil(a): Jirka H

Ahojte,
právě jsem poslal hromadný email s informacemi a Markovi poslal text článku, který bude snad brzy viset - tady info z emailu:

Přesně za měsíc se setkáme na Blatinách! Tak jest v pátek 1.3.2024.
Letos to bude organizátorsky lehce ztížené tím, že s Lukesem 20.2. odlétáme do Finska a vracíme se až přímo v pátek toho 1.3., takže v tomto mezičase nás zastoupí Marek Kaleta. Na Blatiny ale oba dorazíme a zbytek bude jak jste zvyklí. Pokusím se předem domluvit se správcem na klíčích, zatím není žádný správce pro tento termín určen, takže nevím ani čas kdy budeme moct dorazit, ale zvykem bývá 18h. Dáme určitě vědět, sledujte pak prosím stránky, já ve Finsku nebudu mít signál nejspíš. O pivo se postará Kuba Kastner, ale kdyby náhodou z nějakého důvodu na poslední schvíli bouchnul, prosím o koordinaci náhradního dodavatele piva s Markem.

Díky, tešíme se na vás!
Jirka H
Člen
#57 | Zasláno: 20 Lis 2023 18:25 | Změnil(a): Jirka H

Ahojte,

právě jsem zadal rezervaci na Blatiny na první březnový víkend. Jinak je chata plná (či částečně obsazená) a nebo jsou jaráky, během kterých máte s dětmi jiné starosti. Jakmile mi to potvrdí, napíšu článek. Pište si tedy do kalendářů - 1.-3.3.2024.
Dan
Člen
#58 | Zasláno: 13 Úno 2023 15:00

Ten bílý kartáček byl asi náš. Stejně byl rozkousaný, vyhodit...
Jirka H
Člen
#59 | Zasláno: 12 Úno 2023 22:14

zav
Jj, já ho bral, mysleli jsme, že ho někdo zapomněl. Předám jak se vrátíte Dále jsem přivezl do Brna plastový hasicí přístroj a 3 dřevěné kostky ve tvaru srdíčka, toastu a hlavy medvěda
zav
Člen
#60 | Zasláno: 12 Úno 2023 19:53

Bral někdo bílé prostěradlo z žebříku na pánských sprchách?
Dále v dámských sprchách zůstal bílý kartáček s červenými štětinkami.
Stránka  Stránka 4 z 13:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  13  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Zimní soustředění na Blatinách Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®