Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Brigáda na loděnici

Stránka  Stránka 3 z 5:  « Předchozí  1  2  3  4  5  Další »  
Maruš
Člen
#31 | Zasláno: 2 Pro 2015 14:57

Já se přidám taky ve čtvrtek a měla bych to stíhat už na tu 4h.
střecha
Člen
#32 | Zasláno: 2 Pro 2015 08:58

Prijdu take asi ve ctvrtek, ale vidim to tak na sedmou (drive to asi neni realne).

Jinak pokud chce nekdo prijit dnes zhruba okolo seste, tak si pujdu zapadlovat a budu mit klice od lodenice, pripadne po padlovani muzu jeste s necim pomoct.
KačaH
Člen
#33 | Zasláno: 2 Pro 2015 08:17

Na čtvrtek dojdu též, nějak kolem 4 ....
Kryštof
Člen
#34 | Zasláno: 1 Pro 2015 20:02

Já se přidám ve čtvrtek o pul čtvrté nebo kdykoliv odpoledne podle toho jak se dohodnete.
Peťa
Člen
#35 | Zasláno: 1 Pro 2015 17:25

Můžu ve čtvrtek, ale až po 7 večerní. Otázka, zda tam ještě někdo případně bude
Jirka H
Člen
#36 | Zasláno: 1 Pro 2015 16:28

Hasan říkal že je tam cca 12 člověkohodin (12 lidí 1 hodinu, či 6 lidí 2h). Nevím kolik toho stihnete včera dnes a zítra (teda dneska zítra a pozítří, vyhlašuju proto sraz dobrovolníků na pátek na 15h před Memoriálem. Klíče si vypůjčím od Pavla Solara. Kdo se přidáte? Musíme to stihnout do konce týdne, jinak bude prý sekec mazec. Tož se nebojte a směle se hlaste a pište-slivovice bude zajištěna pro všechny účastníky hrabací akce..
Juraj
Člen
#37 | Zasláno: 1 Pro 2015 14:20

Zdar, dorazím zítra i ve čtvrtek na loděnici, cca kolem půl čtvrté, čtvrté. Kdo má čas, nechť se přidá k úklidu
Hasan
Člen
#38 | Zasláno: 1 Pro 2015 14:06 | Změnil(a): Hasan

Ok, tak ve čtvrtek, to můžu přijít s klíčema. Ale pokud to nebude hotové, tak to bude mít bohužel dopad na další plánované akce. Doufám, že tam od nás nebudem s Romčou zase sami.
HonzaD
Člen
#39 | Zasláno: 1 Pro 2015 13:56

Já s tím po té včerejší úterkovo-odmítavé kampani nepočítám. Budu do 5 v práci, takže na loděnici bych mohl být až tak v 6, pokud by se našel někdo s klíčem.
Hasan
Člen
#40 | Zasláno: 1 Pro 2015 10:13

Super, ještě se musí najít někdo s klíčema od loděnice. Já bohužel dneska nemůžu. Když vám to dnes vyjde, zavolejte mi, já vám řeknu co a jak. Díky.
standa k
Člen
#41 | Zasláno: 1 Pro 2015 08:56

Tak bohužel ve čtvrtek nemůžu dojít. Proto se dneska přidám k HonzaD.
standa k
Člen
#42 | Zasláno: 30 Lis 2015 19:57

Dojdu ve čtvrtek kolem 1700.
Honza
Člen
#43 | Zasláno: 30 Lis 2015 16:06

V úterý bude pršet a ani ochota a zdravé odhodlání na tom moc nezmění. Já jsem pro čtvrtek Když už jsem letos na loděnici vlastně nebyl, tak aspoň můžu pomoct s pořádkem kolem ní
HonzaD
Člen
#44 | Zasláno: 30 Lis 2015 15:36

Mohl bych zítra po práci. Řekněme kolem 17:00. Najde se někdo další?
Hasan
Člen
#45 | Zasláno: 30 Lis 2015 14:24 | Změnil(a): Hasan

Nikdo se nehlásí? Očekával bych trochu větší nasazení, nebojte se práce. Ze 70 lidí se nenajde aspoň 5 na tři hoďky práce? Jestli vám neni jasné co máte dělat, tak se ozvěte, já vám to vysvětlím.
Pokud se nepodaří shrabat listí do konce tohoto týdne, asi budu zlej, a to nechcete
Stránka  Stránka 3 z 5:  « Předchozí  1  2  3  4  5  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Brigáda na loděnici Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®