Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Sjezdové lyžování

Stránka  Stránka 4 z 11:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další »  
JirkaK
Člen
#46 | Zasláno: 28 Led 2021 16:04

Bulharsko zní zajímavě, jsem pro.
Azamat
Člen
#47 | Zasláno: 27 Led 2021 22:15 | Změnil(a): Azamat

Co tyka Bulharska

Negativní PCR test ne starší než 72 hodin je od 29. 1. 2021 nutný pouze pro vstup do Bulharska. Na cestě zpět do ČR není nutné test ani karanténa.
Terda
Člen
#48 | Zasláno: 25 Led 2021 19:45

Ahoj,
já se nakonec letos nepřidám =(
Azamat
Člen
#49 | Zasláno: 25 Led 2021 16:54

Zdarec

Zni to bodre, ja bych jel
Marek
Člen
#50 | Zasláno: 24 Led 2021 23:01

Bulharsko vypadá dobře. Pokud to půjde, jel bych.
střecha
Člen
#51 | Zasláno: 23 Led 2021 12:11

To Bulharsko zni dost zajimave. Pokud to bude mozne, tak bych se rad pridal. Na balkane jsem jeste nelyzoval a jsou tam dobre podminky na freeride.
Armáda
Člen
#52 | Zasláno: 22 Led 2021 19:31

Přátelé! Termín 26.2.-7.3. se nezadržitelně blíží a Alpy ne a ne se otevřít. Vymyslel jsem tedy náhradní variantu. BULHARSKO!! Ano, zní to neuvěřitelně, ale je to tam prý fakt paráda. Velmi levné, bez testů na covid a dokonce tam jezdí i cestovka z Brna. Koukněte na todle - https://ceskekormidlo.cz/zima/bulharsko-zima/pirin/bansko-pirin/
V rámci prevence nakažení bychom ale asi jeli raději vlastním autem. Z Olomouce pojedeme já, Zu, ArMára a Šáryšoun.
Plán je, dát si dva/tři lyžovací dny v Borovetsi https://www.borovets-bg.com/maps/bg_winter/map_mobile.html
a pak přejet do kousek vzdálenějšího Banska https://www.skiresort.info/ski-resort/bansko/trail-map/
všechno budeme rezervovat max týden dopředu, ať není nějaký výmrd, ale zatím se tam jezdí bez testů a je všechno krásně otevřené.
Tak a teď to podstatné - kdo chce jet, tak mi dejte vědět co nejdřív, když nás bude víc, tak to budeme muset nějak zmenedžovat!!! Chápejte - vytvořit posádky atp.
Azamat
Člen
#53 | Zasláno: 18 Led 2021 10:25

Ahoj střecha,

Jo ten claken jsem videl,

Urcite musime byt opatrne, ja bych klidne jel na Jeseniky na skialp, brzo rano a do 14:00 aby stichly sjet nekolik krat do teplejsich podminek.

Urcite zkontrolujeme stav snichu a mozno znas nejake mista v lese, tam je uple vpoho
prase
Člen
#54 | Zasláno: 16 Led 2021 21:43

Lukas
Jestli má někdo chuť zalyžovat v Kotli, domluvím mu rande s člověkem, kterého vyhrabali z laviny a přežil, ale jeho kámoš, se kterým jel, už tolik štěstí neměl.
Vyserte se na Kotel, to si může dovolit jenom ten, kdo to tam má prolezlý celoročně a mockrát a hodně toho ví o sněhu, ale ne ze sněhového zpravodajství.
Lukas
Člen
#55 | Zasláno: 15 Led 2021 20:31

střecha
Člen
#56 | Zasláno: 15 Led 2021 11:29 | Změnil(a): střecha

Azamat,

momentalne jsou tam super podminky na freeride. Ten lavinovy svah Velky kotel je misto, kde je vetsinou nejvetsi pravdepodobnost na spusteni laviny. Tenhle vikend by mel byt jeste "stabilni" podle posledniho snehoveho profilu (bohuzel uz dost neaktulni). Urcite bych se nepoustel stredem svahu, ktery je orientovan na vychod (vychodni svahy byly zavetrne), takze jedine po kraji orientovanym na JV, tam je sklon tak 30°.

Tenhle vikend tam bohuzel nejedu, ale treba pristi vikend mi to vyjde.

Update: Jen co jsem to napsal, tak upravili lavinovou predpoved (aktualne 2. stupen) a rozsirili varovani pro vice orientaci svahu.

Update2: Tenhle vikend bych tam nejezdil, Dneska tam nekdo spustil lavinu, takze tipuji, ze o vikendu to tam bude dost hlidane policii na lyzich a ochranari.
Martina
Člen
#57 | Zasláno: 14 Led 2021 15:53

Ahoj,

pokud by se vytvořila skupinka na prodloužený víkend (třeba Rakousko), ráda se přidám (ideálně březen). Na delší dobu bohužel kvůli práci nemůžu. Úroveň: středně pokročilá.
Azamat
Člen
#58 | Zasláno: 14 Led 2021 11:03

Ahojte Freeridove,

napada me tento kus mapy ve velmy dobry pro Freeride.
https://en.mapy.cz/s/nezabulato

Nechce nekdo to zkusit (z pipakama a lavinovou vybavou urcite) ?
Skialp
Marek
Člen
#59 | Zasláno: 14 Led 2021 10:04

Armáda
Také bych se rád přidal, pokud to půjde
Azamat
Člen
#60 | Zasláno: 13 Led 2021 16:34

V breznu ja mozno z Elinou bych taky pridal do alp

Freeride/skialp vezva! nebo bezva
Stránka  Stránka 4 z 11:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Sjezdové lyžování Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®