Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Ostatní akce
/
Sjezdové lyžování
Stránka 7 z 11:
« Předchozí
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
Maruš
Člen
|
Zasláno: 13 Pro 2019 14:26
Já o tom taky přemýšlím, ale ještě nevím, jestli to časově zvládnu...tak prostě uvidím.
Marek
Člen
|
Zasláno: 13 Pro 2019 12:32
Také bych se přidal. Nevím, jestli na každou kombinaci lyží a logistiky
střecha
Člen
|
Zasláno: 10 Pro 2019 08:46
Ja bych se pridal a doufam, ze to nebude na bezky
Teda asi bych to prezil v pripade, ze nebude dost snehu na jezdeni v terenu a sjezdovky budou plne k prasknuti
Mate v planu vyrazit nekam za hranice? Abych si pripadne zavcas zaplatil Alpenvehrein na dalsi rok (i kdyz tam vlastne ma to prechodne obdobi v lednu).
Terda
Člen
|
Zasláno: 8 Pro 2019 20:11
Majkl píše: Ahoj, cheme jet s Terdů 2.1. - 5.1. na lyže. Zatím nevíme, kam. Nevíme ani na jaký druh lyží (skialpy, sjezdovky, běžky). Nevíme, jestli s ubytováním, nebo to bude s ubytováním. A nebo si posčáme karavan. Další možnost je, že budeme doma a každý den budeme někam dojíždět. Možná nepojedeme ani na celý termín, co jsem psal... nechcete se někdo přidat? !-)
Terda dodává: Organizaci a cokoliv dalšího řešte, prosím, s Majklem.
Majkl
Člen
|
Zasláno: 15 Led 2019 12:16
Nemá někdo na pujčení lyžařskou helmu a nemohl by ju postrádat tuto sobotu?
Sehny
Člen
|
Zasláno: 14 Led 2019 12:24
Odpadl nám jeden člověk na lyžování v Rakousku od tohoto pátku (18.1.) do úterý (22.1.). Odvoz a ubytování je už zajištěné. Nechtěl by někdo jet?
střecha
Člen
|
Zasláno: 31 Pro 2018 12:37
Ahoj, počítej se mnou. Urcite se mi více hodi ten pozdější termín, protoze ted hned po novém roce by to bylo komplikovane všechno zaridit.
zav
Člen
|
Zasláno: 27 Pro 2018 12:25
|
Změnil(a): zav
Ahoj kajakáři/lyžníci. Jak psal Střecha: "Francie byla tenhle rok uplne dokonala", tak se to příští rok (čti za pár dní), chystáme zopakovat a možná i trumfnout. Má někdo chuť se přidat?
Tentokrát mám v hledáčku Les Trois Vallées. Sice nebudeme každé ráno koukat z okna na Mont Blanc, zato budeme mít k dispozici největší lyžařský areál na světě, stovky klilometrů sjezdovek s jistotou přírodního sněhu (momentálně něco kolem 150 cm na vrcholech) a panorama s Mont Blancem si budeme muset zasloužit.
A protože každá sranda něco stojí, tak tady je zhruba rozpočet (jsou to spíše maximální ceny):
Ubytko + skipas na 6 dní s rozšířením na 3 údolí: 9400
doprava luxusním pohodlným autobusem (z Brna): 2650 + 400
Možnost prodloužení skipasu na 7 dní: cca +1000
Bez rozšíření na 3 údolí (tj. základní cena pro jedno středisko, cca 150 km sjezdovek), to vychází o 1000 až 2000 míň (podle lokality ubytování), ale věřte, že to stojí za to.
V úvahu přichází termíny 5.1.-12.1. nebo 12.1. - 19.1. (pak už cena roste skokově o několik tisic).
Kdo má zájem, napište mi na mail zavadilm (kyselá ryba) gmail (tečka) com nebo zavolejte. Jestli někdo váhá, může se zeptat Hasanů, kteří tam s námi byli předloni.
Armáda
Člen
|
Zasláno: 29 Zář 2018 19:43
rad se k vam pridam Jirko! rad bych sice jel spis na cely tyden, ale klidne pojedu teda i pak se Strechou
Zuzka nelyzuje, takze jenom ja
střecha
Člen
|
Zasláno: 25 Zář 2018 18:46
Mas v planu jet na vikend, nebo spis prodlouzeny vikend, nebo dokonce na cely tyden? Asi bych jel spis nekam na vikend podle predpovedi, kdyz by bylo jiste, ze napadne nejaky novy snih.
Jinak na tyden bych jel zase nekam az po vanocich (prelom leden/unor), protoze to je vetsi jistota snehu i mimo sjezdovky. Francie byla tenhle rok uplne dokonala
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 25 Zář 2018 18:33
Není to hodně dopředu-teď je prý dokonce, podle každoročně jezdícího kolegy, právě nejvyšší čas! Chci jet s bráchou na 4 lyžovací dny do Itálie na Sella Rondu. Už týden prohledáváme (pravda ne moc intenzivně), ale zatím žádná cenově rozumná nabídka nenalezena. Kam se chystáte vy? Klidně to můžem spojit a jet vozem. Ale předesílám, že preferujeme Itálii a Sella Rondu (nejvyšší kopce a dokonalé zasněžování-nikdo v Evropě se jim v tomto předvánočním termínu nemůže rovnat-a je tam sněhová jistota). Jen najít tu správnou nabídku... Vás je zatím kolik-jen ty a Zuzka?
Armáda
Člen
|
Zasláno: 25 Zář 2018 18:21
Já vím - hodně dopředu, ale i tak se zeptám - má někdo v plánu jet lyžovat před Vánocema?
Terda
Člen
|
Zasláno: 19 Bře 2018 20:13
Ahoj, chceme jet na Velikonoce do Rakouska. Já si beru sjezdovky, Majkl ještě neví, co tam bude dělat... Ale budeme někde u lyžařského střediska.
V karavanu máme 4 volná místa. Nechcete se přidat?
Odjezd a příjezd bude upřesněn podle toho, kdo pojede. Nejlépe od čtvrtka do neděle. Teda návrat nejpozději v neděli.
Lucka
Člen
|
Zasláno: 8 Úno 2018 18:32
Nezajel by si někdo na neděli na lyze/prkno, případně běžky? Na prkno by nám stacil na placani Harusak
zav
Člen
|
Zasláno: 30 Lis 2017 21:50
Poslední výzva - AKCE - Našli jsme akční nabídku za 8600 včetně 6denního skipasu a dopravy (při plném obsazení apartmánu = hledáme 2 lidi).
Stránka 7 z 11:
« Předchozí
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
fórum Kajak VUT
/
Ostatní akce
/ Sjezdové lyžování
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce