Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Armádní kolaudačka v Olmíku

honza_k
Člen
#1 | Zasláno: 29 Čvc 2016 16:15

Romča
Ok, diky
Vláďa
Člen
#2 | Zasláno: 29 Čvc 2016 10:20

Nějaký zbyteček slivovičky asi doma taky najdu

Kdyžtak Armáda má svoji kytaru. Malá se mi brát nechce a nevím jestli ej velká kufroidně skladná, takže ji nechám pravděpodobně odpočívat
Romča
Člen
#3 | Zasláno: 29 Čvc 2016 10:18

Tak Jirka přenechal místo ve prospěch Honzovi a pojede jinak. Takže posádka kompletní pětičlenná. Pokud budete mít málo věcí, mohla by se vejít i kytara?
Honzo buď prosím kolem šesté na loděnici. Ostatní nabereme po cestě.
PS: Jirka pro nás měl připravenou slivovičku na cestu
Hasan
Člen
#4 | Zasláno: 29 Čvc 2016 08:14

honza_k
Jo to záleží jestli pojede Jirka H. nebo ne. A to já teď ještě nevím.
honza_k
Člen
#5 | Zasláno: 28 Čvc 2016 23:22

Hasan
Tak to vypada ze druhe auto nebude, vejdu se?
honza_k
Člen
#6 | Zasláno: 28 Čvc 2016 20:11

střecha
Ahoj,
ja bych si jedno misto vzal ...
střecha
Člen
#7 | Zasláno: 26 Čvc 2016 14:16

Hasane, pokud se nikdo neprihlasi ke me do auta, tak bych si rezervoval jedno misto v aute.

Timto tedy vyhlasuji pro pripadne zajemce, ze mam zatim 3 - 4 volna mista v aute (dle proporci pripadnych spolupasazeru).
Hasan
Člen
#8 | Zasláno: 26 Čvc 2016 10:45

Potvrzuji účast, naši posádku zatím tvořím já, Romča, Vláďa. Odjezd v pátek, čas bude upřesněn. Návrat v sobotu, ale místo kašen plánujeme střízlivět v Holomócké Zoo. Takže sobotní odjezd bude spíše pozdní. Do auta se vlezou ještě 1-2 pasažéři.
Armáda
Člen
#9 | Zasláno: 26 Čvc 2016 10:24

Oukej, tak zatím teda počítám s Hasanovci, Vláďou a Sehnym? Všichni v pátek. Byla tu i nadhozena možnost udělat nějakou olomouckou tour de kašna v sobotu já jsem v zásadě pro, ale musíme dát pozor, aby se z kašen nestaly zvracšny
malta
Člen
#10 | Zasláno: 20 Čvc 2016 12:45

Tam sme hráli v sobotu. Podivná dědina
Armáda
Člen
#11 | Zasláno: 20 Čvc 2016 00:14

Rád bych vás VŠECHNY pozval na sérii kolaudačních párty v Olomouci zejména teda ty, co se přijdou opravdu pořádně pobavit!!!
termíny jsou tento pátek 22.7 a příští víkend 29.-31.7.
Akce jsou otevřené pro všechny, byt má dostatek místa (140m2) budu rád, když se ozve co nejvíce lidí, ideálně na stejný termín, což není podmínkou, páč ostatní termíny budou zaplněny super dalšíma lidma, se kterýma se dá popít

Udělejte si výlet do Olmíku a navštivte Armádu
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Armádní kolaudačka v Olmíku Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®