Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Silvestr párty v Olomouci

Armáda
Člen
#1 | Zasláno: 25 Pro 2017 12:40

Po roce Silvestr, Silvestr přicházejí. Kdo nemá stále do čeho píchnout je vítaný v Olomouci. Místa na přespání je tu dost.
Armáda
Člen
#2 | Zasláno: 9 Pro 2016 09:36

Samozřejmostí je (za příznivého stavu vody) novoroční sjezd Bystřice, která končí hned u bytu
honza_k
Člen
#3 | Zasláno: 7 Pro 2016 19:48

Jako ja zatim zadnej lepsi plan nemam. (Priznavam, nemam vubec zadny plan ).
A co takhle nekdo s autem, kdo by mne chtel dovezt tam a zpet?
Armáda
Člen
#4 | Zasláno: 5 Pro 2016 21:17

Pár lidí (slovy tři) se mě ptalo, co že vlastně plánuji na Silvestr a já na to: hm vlastně vůbec nic... Napadlo mě, že to tak může mít ještě pár dalších lidí...
A tak jsem se sám ještě pár dalších lidí zeptal na to stejné... A vlastně jsem zjistil, že pár dalších lidí nemá taky co dělat... A jelikož se mi nic dělat nechce a předpokládám, že je na tom par dalsich lidí stejně, tak jsem se rozhodl, že se zeptám ještě dalších pár lidí... A vzhledem k tomu, že na tomto fóru jich pár je, tak to teď dělám.
Takže lidi... Poskytují tedy prostor pro párty v Olomouci na Bytě pro pár lidí a budu rád když se jich pár ukáže i z kajakVUT.
Vhodné zejména pro lidi co mají jen pár korun (ubytování zdarma - nafukovací postele, paletova sedačka, přinesene karitaťky, pijes a jis co si doneses, žádné skryté poplatky) a nic se jim nechce vymyslet (jako mně)
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Silvestr párty v Olomouci Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®