Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Nerozlučka 22.4.2017

David
Člen
#1 | Zasláno: 24 Dub 2017 20:23

Díky všem za pomoc a vůbec za super akci !!!
David
Člen
#2 | Zasláno: 21 Dub 2017 12:18

Příprava bude probíhat až zítra přímo na místě. Budeme na loděnici cca od půl čtvrté... Na ty, kteří se nemůžou zůčastnit, budeme při konzumaci intenzivně myslet
Karel Masák
Člen
#3 | Zasláno: 21 Dub 2017 11:41

Holahoj.. Rád pomožu, bude li potřeba. Kdy je příprava? Dnes? Zítra? ;)
Lucka
Člen
#4 | Zasláno: 21 Dub 2017 10:44

David
Ahoj Davide, my se bohužel také nemůžeme přijít nerozloučit, ale věřím, že to bude parádní akce . Třeba se zúčastní i nějaký redaktor oblíbeného bulvárního článku.
David
Člen
#5 | Zasláno: 21 Dub 2017 10:14

Ahoj, chtěl bych tímto povolat do zbraně gulášový tým. "Kotlík" je už na loděnici. Polud máte chuť zapojit se do přípravy přibalte si prosím prkénko a nůž.
KarelK
Člen
#6 | Zasláno: 20 Dub 2017 08:58

Taky bych se rád přihlásil, ale jsem na tom podobně jako Malta... Tak si to užijte...
malta
Člen
#7 | Zasláno: 19 Dub 2017 12:46

Já bych se strašně rád zapsal.. Ale budu skoro do půlnoci v práci.
David
Člen
#8 | Zasláno: 18 Dub 2017 21:39

Ahoj všichni,
kdo jste se ještě nezapsali do hlasování, udělejte to. Zítra budu objednávat maso a pivo
Z počasí nemějte strach, v případě gřuchanců můžeme využít i domek.
David
Člen
#9 | Zasláno: 14 Dub 2017 12:17

Díky, kotlík už mám zajištěný
Hanka M
Člen
#10 | Zasláno: 13 Dub 2017 14:07

Zahálí mi doma jeden 20litrový nerez kotlík, kdybyste (vy nebo kdokoliv kdykoliv) potřebovali ;)
David
Člen
#11 | Zasláno: 10 Dub 2017 15:02

Jen vás poprosím, kdo máte v plánu dorazit, zapište se do HLASOVÁNÍ. Ať víme kolik zvěře padne do guláše
David
Člen
#12 | Zasláno: 8 Dub 2017 21:05

Ahoj kamarádi,
vhledem k tomu, že nás čeká těžce formální a usedlá událost v podobě svatby, pro zachování rovnováhy vesmíru jsme se rozhodli uspořádat společnou událost velmi neformální a neusedlou. Nazvali jsme ji nerozlučka, protože život tímto nekončí (snad) a striptýz nás spíš děsí.
V sobotu 22.4. od 16:00 vás čekáme na loděnici.
Přijďte s námi vypít nějaké to pivko, uvařit a zpracovat kotlíkový guláš.
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Nerozlučka 22.4.2017 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®