Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Běžky

Stránka  Stránka 1 z 11:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další »  
Ondra
Člen
#1 | Zasláno: 4 Bře 2025 13:18

Kdybyste někdo chtěl poběhat jarní firn, nabízím nocleh v Liberci do konce týdne - rodinka jede za prarodiči. Do stopy 20min autem nebo 45min MHD. Já už čekám, až to sleze nebo mi už nohy upadnou
Lenka
Člen
#2 | Zasláno: 18 Úno 2025 13:03

Zítra na běžky? Předpověď počasí je ideální.
Lucia
Člen
#3 | Zasláno: 4 Úno 2025 14:11

chatgpt: Flexor je součástí vázání běžky, která slouží k zajištění a uvolnění boty vázání. Flexor zajišťuje, že při běhu nebo jízdě na běžkách se podrážka boty může ohýbat, což je důležité pro přenos síly na skluznici. Tato součástka také umožňuje, aby vázání reagovalo na pohyby nohy a poskytlo stabilitu a kontrolu při odrazu, zatímco zároveň poskytuje flexibilitu a pohodlí pro nohu při jízdě.

Je to tedy mechanický prvek, který zajišťuje správnou flexibilitu a přenos síly při běhu na běžkách, a to při zachování možnosti snadného vyjmutí boty z vázání při potřeby.
prase
Člen
#4 | Zasláno: 2 Úno 2025 23:08

zav
Zdar,
zkus se proběhnout bez toho bazmeku.
Skol
zav
Člen
#5 | Zasláno: 2 Úno 2025 17:05

Vysvetlil by mi nejaky zkuseny bezkar, k cemu je dobra takova ta gumova cast v predni casti vazani pred hrazdickou (Rottefella / NNN)? A co se stane, kdyz je to uvolnene (roztrzene), nebo to tam dokonce nebude vubec? Zjistil jsem, ze se tomu rika flexor, da se to poridit v ruzne tuhosti (klasika/skate...) a na YT dokonce nekteri tvrdi, ze se to ma menit kazdou sezonu. Ale k cemu to je, kdyz se bota opira stejne do hrazdicky?
https://www.sunshop.cz/flexor-pro-vazani-rottefella-r3-classic-cerna-/
radek
Člen
#6 | Zasláno: 9 Úno 2024 09:29

zítra na běžky
chci jet přidá se někdo ?
zav
Člen
#7 | Zasláno: 21 Led 2024 03:35

Běžky bohužel nedám, ale kdyby se chtěl někdo přidat na bruslení, tak budeme s Vítkem na Pryglu někde tady

https://mapy.cz/s/humafupubo
Ondra
Člen
#8 | Zasláno: 20 Led 2024 19:17

Last minute 1-2 volna místa na Paprsek na zitrek (neděli). 7:00 na Krpoli nadrazi
Majkl
Člen
#9 | Zasláno: 16 Led 2024 10:32

Nechce se někdo přidat v únoru na Jelymana? Náročnosti legendární S50 to sice nedosahuje, ale i tak to bude stát za to .
Ondra
Člen
#10 | Zasláno: 6 Led 2024 22:16 | Změnil(a): Ondra

Chtěl bych jet ve středu do stopy. Podle podmínky nejspíš na Paprsek. Má něco málo spadnout a bude slunko. Auto bych vzal.
Boris
Člen
#11 | Zasláno: 7 Pro 2023 16:54

Dáša
My ideme zajtra na svah. Otvárajú Dolnú Moravu, nechceš sa pridať?
Dáša
Člen
#12 | Zasláno: 7 Pro 2023 15:01

jedu zítra na běžky, pokud se chcete přidat, pište mi na telefon 731 čtyři šest dva 451
JirkaK
Člen
#13 | Zasláno: 5 Pro 2023 15:06

Ahoj, byla by tu možnost zařídit chatu (https://www.vhsbrno.cz/medvedibouda/) na tento víkend, pokud by nás bylo dost (20-30). Byl by zájem???
Honza_L
Člen
#14 | Zasláno: 2 Pro 2023 10:00

Ahoj, já mám v plánu jet k Novému Městu v neděli na otočku kdyby se někdo chtěl přidat
Karoli
Člen
#15 | Zasláno: 30 Lis 2023 23:19

Ahoj,
vzhledem k počasí a předpovědi padla volba na Vysočinu. Máme rezervovanou chatku na Třech studních. Vyrážíme v sobotu ráno. Ještě máme volné místo v autě i v chatce. Kdo se přidá?
Stránka  Stránka 1 z 11:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Běžky Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®