Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Běžky

Stránka  Stránka 3 z 11:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další »  
Hanka M
Člen
#31 | Zasláno: 26 Pro 2022 09:39

Někdo 29. na běžky z Brna na otočku?
střecha
Člen
#32 | Zasláno: 21 Lis 2022 17:30

Pokud se chystas do Rakouska, tak by ti mohlo napadnout 20-30cm snehu. U nas do toho lehce zaprsi.
Hanka M
Člen
#33 | Zasláno: 21 Lis 2022 16:21 | Změnil(a): Hanka M

Myslíte, ze do víkendu nasněží? ...
Hanka M
Člen
#34 | Zasláno: 11 Bře 2022 19:22

Last minute: někdo zítra na otočku Paprsek? Dvě volná místa. Případně dvě místa poptávám.
Karoli
Člen
#35 | Zasláno: 3 Úno 2022 16:15

Ahoj,
zítra vyrážíme na víkend na Rejvíz a uvolnila se nám dvě místa v apartmánu. Kromě běžek plánujeme sobotní eskymování v České vsi. Nepřidal by se někdo?
Lucka
Člen
#36 | Zasláno: 2 Úno 2022 14:45

Díky kluci, přehození na stávající lyže taky zvažuju, ale jelikož letos už nejsou boty, asi to odložim na podzim
KarelK
Člen
#37 | Zasláno: 2 Úno 2022 14:29

Lucka
Pokud jsi se starými lyžemi spokojená, tak si můžeš nechat přehodit jen vázání
Ondra
Člen
#38 | Zasláno: 2 Úno 2022 10:37

Na běžecké lyži nevidím moc význam toho vykrojení. Je to fakt totál lowcost tato lyže. Alternativou je dekáč, kde ještě mají pár kusů ve 195cm https://www.decathlon.cz/p/bezky-na-klasiku-150-se-supinami/_/R-p-334043?mc=8648167
Šupiny už jsou dneska překonaný jinými řešeními, ale na to ťapání okolo chalupy postačí a svedou i drsnější zacházení- neber zle Tak či tak zkus níže zmíněné obchody - poptej se i na bazarové kousky, takto jsem ve Vodáku sehnal letos fungl nové kameňačky za 500.
Sehny
Člen
#39 | Zasláno: 2 Úno 2022 08:15

Lucka
Já mám běžky ze sunsportu a jsem spokojen. Zkoušela si volat do Sun Sportu nebo Vodák Sportu? Tam by ještě mohli být. Jinak tuto sezonu to byla celkem sranda. V listopadu ještě neměli, v prosinci už neměli. Zkoušel jsem to taky...
Lucka
Člen
#40 | Zasláno: 2 Úno 2022 07:52

Ondra
Ondro díky, byla jsem v kamenných prodejnách, toto je jen odkaz na konkretni lyži. Jelikož tuto sezónu je vybavení na běžky vzácné, prostě v jedné neměli nic a v druhé jen toto a ještě tedy pan nebyl moc sdílný. Tak jsem se chtěla poptat zde.
Ondra
Člen
#41 | Zasláno: 2 Úno 2022 06:57 | Změnil(a): Ondra

Ahoj Lucko, jako vášnivý běžkař ti doporučím nehledat na netu a zajít si nějam do kamenné prodejny, kde ti opravdu poradí - nevím, zda je to v případě obchodu pro rodinnou cyklistiku tak, ale třeba jo - neznám. Přes různé oddílové zkazky a vybájené historky například Jirka Štastný z Vodáku běžkám rozumí (pořádá i kurzy mazání a běžkování) a dokáže poradit (osobní zkušenost). Sice tam možná necháš víc než na netu - také osobní zkušenost , ale výsledek bude zaručenější. Někteří kamarádi mi doporučovali i Sunsport, ale tam jsem nikdy nebyl.

Hlavně důležitá věc - kupuj lyže na tvoji váhu i s oblečením, ne podle délky! Nečekej v této cenové kategorii zázraky, tady "nepojede" lyže žádná, ale jde o to se zbytečně netrápit.
Lucka
Člen
#42 | Zasláno: 1 Úno 2022 20:06

Ahoj běžkaři, poradíte mi, jestli jsou tyto běžky vhodné pro totálního amatéra? https://www.okolokola.cz/Bezecke-lyze-BRADOS-XT-Tour-Red-STEP-d29643_1052684540.htm?g clid=Cj0KCQiA0eOPBhCGARIsAFIwTs6c63YZwL5jENYwHzPF_bRNLLAJJFBCYx89AV2hbfrFiA-ZNInd06ca AmAQEALw_wcB#detail-anchor-description Bohužel mé letité (dobře, zhruba dvě desetiletí staré) budu muset vyměnit za jiný model, protože jsem odrovnala všechny kompatibilní boty v okolí. No a v prodejně, kde mají ještě vůbec nějaké boty, mi nabídli toto. Troichu se děsím toho vykrtojení, měla jsem za to, že amatér na rekreační povození chce rovné a široké lyže. Díky moc
Tomas Pokluda
Člen
#43 | Zasláno: 31 Led 2022 21:00

A co bezky pristi vikend? Do Stribrnice. Chata Návrší. Buď už od pátku nebo od soboty do neděle.
JirkaK
Člen
#44 | Zasláno: 28 Led 2022 11:10

Ahoj, někdo tento víkend na běžky, třeba na otočku do nováče, nebo na paprsek?
Dáša
Člen
#45 | Zasláno: 26 Led 2022 18:01

v pátek jedu s Maťou na vysočinu, mám ještě jedno místo v autě, kdyby někdo chtěl
Stránka  Stránka 3 z 11:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Běžky Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®