Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Topografická příprava

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další »  
Lenka M
Člen
#1 | Zasláno: 23 Říj 2020 12:22

Armáda

Díky moc za přednášku, závěrečný testík ve ztížených podmínkách byl dobrej :D Už se těším na praktickou část
Armáda
Člen
#2 | Zasláno: 22 Říj 2020 10:14

Doufám, že si z toho něco pamatujete-ja mám tu druhou část lehce mazlou
Armáda
Člen
#3 | Zasláno: 20 Říj 2020 18:40

takže začátek workshopu až v 5, sraz už klidně ve 4-nachystáme věci, pokecáme a tak
Armáda
Člen
#4 | Zasláno: 20 Říj 2020 16:21

Martina
to fakt ne, to nema moc cenu - prednaska bude ciste doprovodna, hlavni bude prace s mapou... ale urcite dame neco i v listopadu
Martina
Člen
#5 | Zasláno: 20 Říj 2020 15:24

Armáda
A neplánuješ vysílat on-line pro ty, co jsou v izolaci?
Armáda
Člen
#6 | Zasláno: 19 Říj 2020 19:15

a úplně nejvíc nejlepší by bylo, kdybychom pak venku udělali ohýnek a opekli buřt což?
Armáda
Člen
#7 | Zasláno: 19 Říj 2020 19:13

Kdo přijde, napište u svého jména v tom dokumentu u středy: Potvrzuji účast. ať vím, kdo si to rozmyslel a kolik tedy bude reálně lidí. Ď
Armáda
Člen
#8 | Zasláno: 19 Říj 2020 19:02

Takže workshop proběhne ve středu - pokud vás přijde víc jak 6, tak se rozdělíme na skupinky. Mám připravenou prezentaci, nějaké pomůcky a několik map na kterých budeme cvičit. Pokud to půjde uděláme prezentaci vevnitř a pak půjdeme ven, ať se zbytečně nepromořujeme.

Pár organizačních věcí:

Máro můžeš vzít projektor?
V kolik hodin se vám to nejvíc hodí? může to být cca v 16:00?
Může někdo přijít i dřív otevřít klubovnu ať to můžeme nachystat?
Kdo má, vezměte na ukázku různé mapy z různých expedic a dovolených.
Ujme se mě někdo na večerní program? Nebo pojedu do Brna "zbytečně"?

Ti co nemohou, nezoufejte - bude ještě listopadový termín.

Vezměte si - něco na psaní, pravítka, buzoly/kompasy, mapy, náhubek, desinfekci (mrk mrk)
Armáda
Člen
#9 | Zasláno: 14 Říj 2020 16:24

Mohl by někdo i dopoledne? Že bychom to udělali v jeden den třeba ve středu? Dejme tomu 9-13 a odpolední termín řekněme od 4? Zkuste prosím dopsat, kdo by přišel dopo
Armáda
Člen
#10 | Zasláno: 14 Říj 2020 07:27

Ok příště píšu v DTG:
200000LOCT20-222359LOCT20
Hug
Člen
#11 | Zasláno: 12 Říj 2020 11:10

Armáda
Dobre
Vis, ono "Úterý-ctvrtek některý z dnů 20-22" se da dost dobre vylozit i jako "nektery z techto dnu od 20 do 22 hodin", obzvlast, kdyz za tema cislovkama neudelas tecky

Hlavne, ze je to ted v poradku.
Armáda
Člen
#12 | Zasláno: 11 Říj 2020 15:50

Už jsem to opravil, co se týče konkrétní hodiny - tu už domluvíme se zájemci o termín
Armáda
Člen
#13 | Zasláno: 11 Říj 2020 15:45

Dyk to tam píšu 20.-22. O_o
Hug
Člen
#14 | Zasláno: 11 Říj 2020 13:31

"Pristim tydnem" myslis od utery 13.10. nebo az ten dalsi? Je to mirne matouci.

Nicmene pro domluvu jsem vytvoril tabulku, kam se muzete zapsat. Data kdyztak zmenime podle toho, co Armada myslel.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Lf__XagCtMcJKZnLebVOqKHhU2cAzEv7dxWnwW5Sjf4/e dit?usp=sharing
Armáda
Člen
#15 | Zasláno: 10 Říj 2020 18:52

Přátelé, váš zájem mě neobyčejně těší. Pro workshop by byla ideální skupinka do deseti lidí (covid, osobní přístup) na klubovně u loděnice.

Jelikož je vás víc a někdo třeba i nebude moct, tak uděláme aspoň dva termíny.

Zkuste se mezi sebou nějak domluvit na první termín příští týden. Úterý-ctvrtek některý z dnů 20-22. Časově se přizpůsobím
Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Další » 
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Topografická příprava Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®