Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Dovolená se Silvestrem v Jeseníkách 28.12.-3.1. Běžky, lyže

Armáda
Člen
#1 | Zasláno: 3 Pro 2020 12:52

Nejrychlejší byl Jiří Končák takže nabídka dovolene se mění na "s námi a Pražáky"
Armáda
Člen
#2 | Zasláno: 2 Pro 2020 16:59

Zdarec, volal jsem na jistou chatu, jestli náhodou nemají ještě volný pokoj mezi svátky - třeba na dva nebo tři dny a borec říkal, že se jim uvolnilo teď více pokojů, ale berou jen týdenní rezervace. Termín se dá když tak šoupnout, ale podle domluvy s chatařem.
Měl byc někdo chuť s námi jet na běžkařskou/lyžařskou dovolenou?
Chata se jmenuje Na vyhlídce - je to v Nové Vsi - úplně nahoře, kde začínají běžkařské tratě. 15 min autem je lyž. středisko Karlov, dalších několik je i v okolí.
Cena je vysokohorská, leč ne až tak moc - 1100kč za noc pro dva. (např. na Paprsku chtějí skoro dvojnásobek)
Termín je to přes Silvestra - plánují prý udělat nějakou párty - uvidí se podle situace.
Každopádně je to nabídka, která asi hodně brzo zmizí. Když tak mi zavolejte, zkusím to s majitelem ještě pokutit, říkal mi, ať se mu ozvu.
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Dovolená se Silvestrem v Jeseníkách 28.12.-3.1. Běžky, lyže Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®