Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Zimní soustředění na Blatinách 2022

Jirka H
Člen
#1 | Zasláno: 15 Úno 2022 10:01

Moc děkuju všem za účast a vytvoření fajn atmosféry a taky všem co přiložili ruku k dílu, nový správce byl z nás nadšený a říkal že je s námi super spolupráce a že máme zase přijet! Mějte se krásně a snad dříve než za rok na shledanou!

PS pro zvědavce: bylo nás celkem 43 lidí a z toho 17 dětí
Marek
Člen
#2 | Zasláno: 10 Úno 2022 19:10

Doprava
Mám volná místa. Odjezd v pátek cca 17.30, zásobovací zastávka cestou, návrat v neděli.
Jirka H
Člen
#3 | Zasláno: 8 Úno 2022 14:57

Zdar děcka,

nikdo se s požadavkem na prodloužení pobytu směrem dopředu zatím neozval, takže počítáme se začátek v pátek. Jelikož správce jezdí na chatu až na 19h, právě jsme se s Lukesem dohodli, že klíče od něj vyzvedneme my a budeme tam minimálně o hodinu dřív než on (tj.od 18h). Pokusíme se tam být v reálu ještě o něco dříve - tu 18h uvádím pro jistotu, kdyby se nám něco vyskytlo po cestě... Pokud by byl někdo, kdo by chtěl ubytovat dřív (a případně třeba i sklouznout na běžkách okolo chaty), dejte vědět že jste tam schopní dřív být a klíče by jste vyzvedli a chatu otevřeli vy.

Díky, J+L
Jirka H
Člen
#4 | Zasláno: 4 Úno 2022 12:28

Ahojte,
tak článek je venku, žádný převratný informace tam vlastně ani nejsou, prostě hlavně dojeďte!
Přečíst si ho můžete zde:

https://www.kajak-vut.com/index.php?text=387-zimni-setkani-na-blatinach-2022#next

Jinak přišel nám členům z VHS email stran covidu v tomto znění:

Ahoj kamarádi,
chceme připomenout, že podle aktuálních opatření státních institucí je i pobyt na našich chatách možný jen pro očkované nebo ty, kteří nedávno covid prodělali, a jsme nuceni tuto skutečnost kontrolovat. Správce bude vyžadovat potvrzení za skupinu od vedoucího/objednatele při příjezdu na chatu. Doufáme, že i přesto si pobyt užijete.
Výbor VHS

Vzhledem k tomu, že v době našeho pobytu tam s námi shodou okolností bude přítomen i výbor VHS na výjezdním zasedání, tak je to docela vtipná okolnost a já se asi správci podepíšu krví - navíc před našimi nejvyššími... Jde nejspíš o formalitu, ale apeluji na vaši osobní zodpovědnost - udělejte si prosím PCR testy ať si to tam zbytečně nepředáme... myslím že si vystačíme i s klasickými průjmy a rýmičkami co si tam děcka stejně předají...

Díky
Jirka H
Člen
#5 | Zasláno: 2 Úno 2022 23:40

Blatiny v termínu 11.-13.2.2022 platí, zájemců se ozvalo hodně, pokud nespadne meteorit, akce se uskuteční! Článek under construction (bóchame na tom fest;)
Jirka H
Člen
#6 | Zasláno: 22 Pro 2021 10:28

Ahoj,
mám potvrzení od správcové, takže si můžete zapsat termín 11.-13.2. 2022
Jirka H
Člen
#7 | Zasláno: 12 Pro 2021 23:09

Rezervace zadaná, čekáme na potvrzení od správců chaty...
Jirka H
Člen
#8 | Zasláno: 7 Pro 2021 10:25

Vláďa
Vrátí. Posledně ji taky vraceli. Ale kdyby to možné uskutečnit technicky šlo a my bychom se cukli že nejedem, tak by ji možná nevrátili...
Vláďa
Člen
#9 | Zasláno: 7 Pro 2021 10:07

Blatiny by byly fajn. Únor zní bezva.

Kdyby to zastavil covid zálohu stopí, nebo vrátí?
Lucka
Člen
#10 | Zasláno: 6 Pro 2021 22:00

Jirko já jsem taky pro termín v únoru, kde je ještě šance sněhu. Moc doufám že by to konečně zase mohlo klapnkit, ráda bych vsechny při této tradiční prilezitosti viděla, Blatiny chybí
Jirka H
Člen
#11 | Zasláno: 6 Pro 2021 20:18 | Změnil(a): Jirka H

Koukám na ten článek co jsem připojil pro nováčky a zjišťuju, že je z ročníku co se uskutečnil rok předtím. Omlouvám se za drobnou mystifikaci, článek na rok 2021 k Blatinám nakonec asi ani nevzniknul, ale klíčové informace v tom existujícím, až na detaily, platí stále...
Jirka H
Člen
#12 | Zasláno: 6 Pro 2021 19:59 | Změnil(a): Jirka H

Hanka M
Se zaplacením zálohy se sami ozvou asi po 14 dnech od mojí rezervace, ale už od okamžiku rezervování s náma počítají podle mě. Vždy přepošlu ičo nebo co to chtějí a oni vystaví papír, jež pak přepošlu Romče a ona to zaplatí z oddilových peněz.
Hanka M
Člen
#13 | Zasláno: 6 Pro 2021 19:50

Díky Jirko, já jsem pro rezervovat hned únorový termín a kdyžtak ho pak (tzn po domluvě a co nejdříve) zrušit (záloha se nemusí platit hned nebo ti to rezervují až po zaplacení zálohy?)
Jirka H
Člen
#14 | Zasláno: 6 Pro 2021 19:10

Ahojte, dostal jsem dotaz, zda budou tuto zimu Blatiny. Kouknul jsem do rezervačního kalendáře VHS a celá chata je zatím volná druhý únorový víkend 11.-13.2., pak v březnu 11.-13.3. (tento termín se kryje s koncem jarních prázdnin v Brně) a pak poslední březnový víkend 25.-27.3.

Mám nějaký ten termín zarezervovat a budeme doufat že to letos klapne, nebo nemám? (Není to jen jen pár kliknutí, musí se pak zaplatit i záloha na fakturu a to za odhadnutý počet účastníků (chata má celkem 71 míst)).

Pro případné nováčky přikládám článek z posledního ročníku, jež se několikrát přesouval a nakonec bohužel neuskutečnil:
https://www.kajak-vut.com/index.php?text=367-zimni-soustredeni-na-blatinach-2020#next

Díky za vaše názory (konat/nekonat; preferovaný termín)

PS1: Rozhodnutí dle Vašeho zájmu bych rád učinil do konce příštího týdne (tj.po Vánoční Desítce). Snad nám do té doby někdo nevyfoukne všechny volné termíny.

PS2: Pošlu to i emailem emeritnějším členům, oni na fórum moc nechodí. Můžete tedy reagovat jak tu, tak na můj email (kdo ho obdržíte nebo ho znáte.

Díky,
Jirka
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Zimní soustředění na Blatinách 2022 Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®