Ahojte, dostal jsem dotaz, zda budou tuto zimu Blatiny. Kouknul jsem do rezervačního kalendáře VHS a celá chata je zatím volná druhý únorový víkend 11.-13.2., pak v březnu 11.-13.3. (tento termín se kryje s koncem jarních prázdnin v Brně) a pak poslední březnový víkend 25.-27.3.
Mám nějaký ten termín zarezervovat a budeme doufat že to letos klapne, nebo nemám? (Není to jen jen pár kliknutí, musí se pak zaplatit i záloha na fakturu a to za odhadnutý počet účastníků (chata má celkem 71 míst)).
Pro případné nováčky přikládám článek z posledního ročníku, jež se několikrát přesouval a nakonec bohužel neuskutečnil:
https://www.kajak-vut.com/index.php?text=367-zimni-soustredeni-na-blatinach-2020#next Díky za vaše názory (konat/nekonat; preferovaný termín)
PS1: Rozhodnutí dle Vašeho zájmu bych rád učinil do konce příštího týdne (tj.po Vánoční Desítce). Snad nám do té doby někdo nevyfoukne všechny volné termíny.
PS2: Pošlu to i emailem emeritnějším členům, oni na fórum moc nechodí. Můžete tedy reagovat jak tu, tak na můj email (kdo ho obdržíte nebo ho znáte

.
Díky,
Jirka