Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Ostatní akce
/
Armádní třicítka 22-24.4.
Vláďa
Člen
|
Zasláno: 28 Dub 2022 15:05
Reagovat
Citát
Nenašel jste náhodou někdo čelovku(https://www.svet-svitidel.cz/fenix-hm51rv20-led-nabijeci-celovka-3xled-1xcr1 23a-ip68/?gclid=CjwKCAjw9qiTBhBbEiwAp-GE0R_a31jJpvNG-SsmzhIGTFgDFTUp2Mr0WKcctF1DeZLVW rhRhxWWWRoCtP8QAvD_BwE)?
Naposledy jsem ji viděl na slunečníku, Svítili jsme si s ní na guláš...
Armáda
Člen
|
Zasláno: 24 Dub 2022 19:52
|
Změnil(a): Armáda
Reagovat
Citát
Díky všem za luxusní atmosféru, výborné jídlo, pomoc s organizací, motokros, parádní dárky a tak nějak prostě za všechno
Pokud máte nějaké fotky a videa, prosím o zaslání. Dám to dohromady a publikovatelné věci nasdílím.
BTW asi hodinu po tom, co odjížděla poslední skupinka, začaly padat asi centimetrové kroupy
Sehny
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2022 12:50
Reagovat
Citát
Já se nakonec zúčastním jen sobotního odpoledne. Nabízím odvoz v sobotu do Brna (Honza +1 např, kdybyste jeli směr Olomouc s někým jiným)
honza_k
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2022 11:12
Reagovat
Citát
Ahoj,
nabizime/poptavame dve mista v aute. Odjezd dnes, navrat v sobotu.
Armáda
Člen
|
Zasláno: 22 Dub 2022 08:47
Reagovat
Citát
Caues! Objevil se zádrhel v podobě nedostatku grýglů a obecně nádobí. Pokud vám nevadí pít a jist z jednorázových věci, tak ok. Jinak doporučuji vlastní sklo/příbory
Oskar
Člen
|
Zasláno: 21 Dub 2022 10:21
|
Změnil(a): Oskar
Reagovat
Citát
Pojedeme v sobotu dopoledne, volná 2 místa v autě jen na cestu TAM (v neděli pokračuju do Hanušovic). Tak kdyby se někomu hodilo, ozvěte se...
Marek
Člen
|
Zasláno: 20 Dub 2022 09:20
Reagovat
Citát
Ahoj, pojedu na místo v pátek autem; nabízím volná místa. Ozvěte se, kdo by je chtěl.
Armáda
Člen
|
Zasláno: 18 Dub 2022 22:25
Reagovat
Citát
zatím vím o ZZ + 1 prďola
Romča
Člen
|
Zasláno: 16 Dub 2022 15:54
Reagovat
Citát
Ahoj, přemýšlíme o účasti v kompletní sestavě. Je jestě někdo kdo tam plánuje být s dětmi? Ti kdo přes noc - jaké máte(plánujete) ubytko?
Armáda
Člen
|
Zasláno: 28 Bře 2022 10:17
Reagovat
Citát
Přátelé, kajakáři.
Už i na mě došlo a tak je potřeba to tak nějak zapít a zmotokrosovat. Po dlouhém přemýšlení, koho vlastně pozvat, mě to přestalo bavit a tak vás zvu všechny.
Těšit se můžete na armádní kalbu v pevnosti z 19.stol v Olomouci. Čeká vás grilovačka, taborak a sauna (v patek), motokros (sobota), hektolitry piva, no a když už budete v Olmiku, muzete si udelat i vylet po okolí. Pro ty nejrychleji registrované je k dispozici i zážitkové ubytování přímo v pevnosti. Děti a Kobru jistě potěší i možnost prolézt si vojenskou techniku a samotný Fort.
Veškeré informace a registrační formulář najdete na tricitka-dan.webnode.cz
Prosím o potvrzení účasti nejlépe do Velikonoc.
P.S. nelamte si hlavu s dárkem a radši přivezte něco dobrého na zub na rautový stůl. (To prosím koordinovat přímo se mnou - ať vím kolik jídla mám pak doobjednávat) *hint* když se vás domluví víc, můžete dovézt třeba španělskou šunku, čokoládovou fontánu, nebo na kyselo naložený zavařený mamutí chobot (osolený!)
Těším se na vás v Olomouci!
fórum Kajak VUT
/
Ostatní akce
/ Armádní třicítka 22-24.4.
↑
Vaše reakce
Více smajlíků...
Zakázat smajlíky
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce