Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce /

Běžky/sjezd?? Zhruba 3.-7. 12. Podle sněhu (Ramsau?)

Armáda
Člen
#1 | Zasláno: 27 Lis 2025 11:45

Takže změna plánu, předběžně to vypada na sjezd - Rakousko, prodloužený víkend od středy odpo do neděle.

Jel bych ja, Střecha a Kobra (jestli se jim podaří domluvit volno)

Přidal by se ještě někdo? Deadline do pátku, pak objednávám ubytko
střecha
Člen
#2 | Zasláno: 21 Lis 2025 11:17

Rad bych se pridal, pokud by se nekdo pridal vyhradne jen na sjezdovky S bezkami jsem skoncil pred lety a na skialp asi jeste nebudou idealni podminky. Navic v tuhle dobu budu bez auta, protoze bude v servisu.
Tomas Pokluda
Člen
#3 | Zasláno: 20 Lis 2025 13:33

My se chystáme na sjezdovky od 13.-16. prosince do Lungau.
V provozu by měl být nejen Obertauern, ale i okolní sjezdovky (Aineck, .Gosseck, Speiereck).
Zatím jedeme ve čtyřech - Radek, Terka, Honza a já.
Ale předběžně mám zamluvené ubytování v Tamswegu pro osm. (Ferienhaus Wieser - https://www.booking.com/hotel/at/ferienhaus-wieser-tamsweg.html?chal_t=1763641947751& force_referer=https%3A%2F%2Femail.seznam.cz%2F )

Honza má v pátek večírek, tak může vyrazit až v sobotu. Ale dalo by se jet i od pátku.
Armáda
Člen
#4 | Zasláno: 19 Lis 2025 17:02

Přátelé, kamarádi.

Asi budu brát tchána na výlet do Rakouska na běžky. Bylo by fajn zaplnit auto a zároveň samozřejmě the more, the merrier. Ubytko zatím nemáme, ale je to mimo sezónu, takze vychází "celkem levně". Měl by někdo zálusk se přidat? Můžeme vzít i větší vůz (az 8 osob). Kdo by chtěl, mohl by i lyžovat. Chceme nejspíš na tři noci, ale dalo by se domluvit.
Ostatní akce fórum Kajak VUT / Ostatní akce / Běžky/sjezd?? Zhruba 3.-7. 12. Podle sněhu (Ramsau?) Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®