Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Organizační věci
/
Soukromé věci na loděnici - poslední výzva
Hasan
Člen
|
Zasláno: 6 Dub 2014 21:38
Tak nejlépe se o ně přihlásit na nějakém tréninku.
Petr_tomcak
Člen
|
Zasláno: 6 Dub 2014 21:07
|
Změnil(a): Petr_tomcak
Ahoj Hasane pravděpodobně byly zarchivovány ,moje věcí neodvezl jsem si je díky mému sklerotismu.Byly na ramínku podepsané dokonce s tel.číslem jedná se o žlutou vestu Pallm a modrá helma Pro-tec rád bych je i nadále využíval jak a kde,kdy je získat zpět
Díky Petr
Hasan
Člen
|
Zasláno: 31 Bře 2014 10:33
Věci o které se 5 měsíců nikdo nepřihlásil byly přesunuty do sklepa. Na loděnici si prosím nechávejte jen hydro na trénink. Případně si udělejte věšáček u své soukromé lodě - příkladem budiž třeba Oskar.
Díky za pochopení
Hasan
Člen
|
Zasláno: 25 Bře 2014 11:13
Martas Standa
Jo jo, můžeš v ten čtvrtek.
zbyna
Pověřím tímto úkolem nějakou sličnou slečnu
Martas Standa
Člen
|
Zasláno: 25 Bře 2014 10:45
A nemůžu si je prostě vzít na infoschůzce? Nijak se pro ně nedostanu a speciálně to řešit mi přijde zbytečné. Zkusím dorazit už na valnou hromadu.
zbyna
Člen
|
Zasláno: 24 Bře 2014 18:38
Hasan
velkou pusu tomu, kdo uchrání zánovní dřevoprén (po dědečkovi :-*)
Hasan
Člen
|
Zasláno: 23 Bře 2014 11:03
|
Změnil(a): Hasan
Takže poslední výzva. Myslím, že od listopadu bylo příležitostí a času dost. Nejzazší termín na odnesení soukromých věcí je do
středy 26.3.
Ve čtvrtek před infoschůzkou budou zbylé věci zaarchivovány
, aby nepřekážely ostatním.
Hasan
Člen
|
Zasláno: 11 Bře 2014 10:01
Úklid bude někdy po Doubravě.
Martas Standa
Člen
|
Zasláno: 8 Bře 2014 17:37
Kdy bude vlastně úklid?
Martas Standa
Člen
|
Zasláno: 5 Bře 2014 23:59
Já se tam teda taky né a né dostat.
Honza
Člen
|
Zasláno: 2 Bře 2014 19:54
jj dělám na tom. V prosinci a lednu jsem nemohl, kvůli státnicím a teď zase, protože nemám klíče od loděnice. Ale už nejméně měsíc uháním Zbyška abych si je půjčil a promptně vyklidil loděnici.
P.S.: Hmatatelná omluva v podobě flašky rumu samozřejmostí
Hasan
Člen
|
Zasláno: 28 Úno 2014 11:32
Vydržte to do úklidu, jak je vidět je tam spoustu věcí o které nikdo nejeví zájem a tudíž tam spíš jenom překáží. Takže po úklidu se tam pěkně udělá místo a vaše věci se aspoň nebudou tísnit a plísnit. Prostě velkej jarní úklid
Hanka
Člen
|
Zasláno: 27 Úno 2014 23:54
|
Změnil(a): Hanka
A já se pomalu zabývala myšlenkou opět se nastěhovat... :D Kdo to má pořád tahat tam a zpátky
Hasan
Člen
|
Zasláno: 27 Úno 2014 17:00
Na loděnici zůstáva stále dost soukromého hydra, výzva o odnesení věcí před jarním úklidem stále trvá. Takže prosím všechny, kteří stále mají na loděnici věci aby si je odnesli domů. Při jarním úklidu budemem nekompromisní
Díky.
Hasan
Člen
|
Zasláno: 15 Lis 2013 11:02
Jelikož sezóna je téměř u konce, chtěl bych poprosit všechny majitelé soukromého hydra, aby si ho do konce tohoto roku odnesli domů. U vás v teple domova mu bude přes zimu určitě lépe. Po jarním úklidu si můžete nastěhovat hydro zpět, řádně označené. Pokud možno jen věci, které používáte na trénink. Omezíte tak riziko, že se vám něco ztratí nebo poškodí.
Díky za pochopení.
fórum Kajak VUT
/
Organizační věci
/ Soukromé věci na loděnici - poslední výzva
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce