Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Organizační věci
/
Dřevo k ohništi na loděnici
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
Hug
Člen
|
Zasláno: 14 Lis 2022 15:44
Tak kolega uz to udal, takze bohuzel. Nasel si platiciho odberatele. Mozna nekdy priste...
Tomas Pokluda
Člen
|
Zasláno: 13 Lis 2022 22:28
Já můžu ve čtvrtek dovézt nějaké dřevo z Olomučan. Už je nařezané na polínka. Co se mi vejde do kufru u auta.
A až pokácím nějaké stromy v lese, tak můžu dovézt další.
Hug
Člen
|
Zasláno: 13 Lis 2022 10:06
Na velky vozik by toho melo byt urcite, ale jak pises, problem bude v terminu. Musel by nam to ukazat, kde to je. On bydli v Brne a z tama pochazi, takze tam obcas jede na vikend. Tedy by to byl zrejme program na sobotni dopoledne... Alternativne ho muzu pozadat o GPS, to by mozna slo, ale v tom pripade musime mit asi svoji pilu. Sice je to uz na zemi, ale asi bychom to v kuse nezvedli...
Majkl
Člen
|
Zasláno: 10 Lis 2022 09:57
To zní dobře! Kolik toho je?
Jediný problém vidím s domluvou konkrétního termínu a lidí. Je to přes hoďku z Brna, tak je otázka jestli to udělat třeba v rámci ukončených pondělních trenálů, nebo čekat až se tam pojede z jiného důvodu?
Hug
Člen
|
Zasláno: 9 Lis 2022 09:17
Zdar, kolega z prace ma les u Snezneho na Vysocine a nabizel mi vcera zadarmo to, co prorezal. Kmeny prumer cca 15-20. Asi by to porezal i na kratsi, ale odvoz by byl na nas. Musi to pak samozrejme jeste proschnout. Pokud se zformuje 2-3 clenne druzstvo, tak to muzu domluvit.
Majkl
Člen
|
Zasláno: 21 Říj 2022 16:44
Zjistil sem že velké pařezy vzadu nejsou určené k topení, ale stavbě zídky. Takže je nemůžeme poštípat, a budem moset dřevo sehnat jinde
Dáša
Člen
|
Zasláno: 13 Zář 2022 18:27
Dřevo tam je, vybrala jsem pouze nenapuštěné nelakované. Pokud chcete i napuštěný, dovezu příště, ještě toho mám dost. Pokud ne, ztopím v krbu v lisovně
Majkl
Člen
|
Zasláno: 13 Zář 2022 11:52
Dřevo včera nedorazilo, ale má dorazit až dnes. Buď ho může poklidit k ohništi úterní tréninková skupinka v rámci rozcvičky, nebo se na to vrhnem příští pondělí.
Pousťa
Člen
|
Zasláno: 11 Zář 2022 15:55
Rádi s Anet přispějeme rukama. A třeba i nějakým hlukem je zpěvu. :D
Majkl
Člen
|
Zasláno: 8 Zář 2022 15:40
Dášino dřevo přjede v pondělí (i s Dášou) dodávkou, jen je potřeba ho z ní vyložit. Proto počítejte s alternativní rozcvičkou před nebo posilováním po tréninku. Každá ruka přijde vhod
.
Potom by sme ho mohli vyzkoušet a trochu si u toho zazpívat, což?
.
Dáša
Člen
|
Zasláno: 27 Srp 2022 15:52
mohu darovat dřevo od sebe ze stavby. nahnilé, ale nenapuštěné ničím. ideál pokud má někdo vozík, tak v neděli můžeme převézt, nebo v nejhorším to vezmu do transita, ale raději bych se tomu vyhnula
radek
Člen
|
Zasláno: 25 Srp 2022 15:49
čisté dřevo hřebiky tak 3 ks a 3 ks na konci bereme to všichni jsou to obaly od profilů co bereme z hlinikáren.
zav
Člen
|
Zasláno: 25 Srp 2022 13:18
Hřebíky nevadí, hlavně když na tom není barva, mořidla ap.
radek
Člen
|
Zasláno: 25 Srp 2022 13:01
mohu nabídnout desky a tramky cca40-60 cm dlouhé ale s hřebíky máme toho v modřicích plno jen dojet s tím vozíkem
můj tel. 728012647
Majkl
Člen
|
Zasláno: 25 Srp 2022 12:34
Brigáda je dobrý nápad, dovézt to pujde na vozíku, v tom nevidím problém.
Ale teď tam ještě dřevo je? Protože topit čerstvě pokáceným špalkem není uplně ideální.
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
fórum Kajak VUT
/
Organizační věci
/ Dřevo k ohništi na loděnici
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce